RE: РР Плажа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Melanija RR -> RE: РР Плажа (29.8.2012 12:22:09)

Никој несака на плажа?
Јас сум тука,ко воли нек изволи[sm=smiley36.gif]

[img]http://us.123rf.com/400wm/400/400/kfh/kfh0807/kfh080700005/3296518-cocktails-on-the-beach-in-the-evening-light-on-a-table.jpg[/img]

Annet -> RE: РР Плажа (29.8.2012 12:39:18)

helloo cureeihihih
melanija bas fala,nekako slabo bre zeni?nema nikoj ,a?
moze vi studi na plaza? ihihih
da vi se pofalam,sestriceto mi se veri,imam zetce.sega sme presrekni,I ke bide nevestice heheeee[sm=smiley1.gif]

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (29.8.2012 12:57:36)

Ај добар ден и од мене, со среќа на сестричката Анет,
баш убаво е сега на плажа, таман за фаќање боја, не жежи и пече, баш е пријатно.
Јас не знам кај мие главата, М не јаде ништо, крвта му е слаба,сируп пиеме со врескање ( за железо и витамински) ,од дете кое си јадеше се се направи за никаде за една ноќ[sm=smiley19.gif].
Да си се испожалам, секогаш кога нешто треба да се слави нас неубави работи ни се случуваат, за една недела ни е роденденот, и селењето требаше да е во тек , мм е на одмор, ај белки ќе се средимееее.

Дајте ми енкое коктелче да се ошуштам малку

elena66 -> RE: РР Плажа (29.8.2012 23:26:08)

zdravo na site jas sum nova na forumot a inaku za mnogu raboti sum procitala i primenila od tuka,Ve pozz site ste pozitivni i imate prekrasno druzenje se nadevam deka istoto ke go imam i jas.Se izvinuvam sto mojot post e na latinica zatoa sto nemam kirilica na kompjuterot pozz do vas devojki :*

Ikana -> RE: РР Плажа (31.8.2012 11:33:31)

Дечки јас набрзинка да ве ѕирнам, и да ви кажам дека мм дојде конечно после 2 месеци сме заедно!!! Стигна вчера и пресреќни сме што сме си на купче пак!!! Башка и поклончиња си добивме ехееее лудило!!! Ве поздравувам сите имајте убав ден!!!

Andriance -> RE: РР Плажа (31.8.2012 12:53:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Дечки јас набрзинка да ве ѕирнам, и да ви кажам дека мм дојде конечно после 2 месеци сме заедно!!! Стигна вчера и пресреќни сме што сме си на купче пак!!! Башка и поклончиња си добивме ехееее лудило!!! Ве поздравувам сите имајте убав ден!!!

Јухуууууууууууууу [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ајдееее нек се угоде

vanessa30 -> RE: РР Плажа (31.8.2012 14:12:57)

Zdravo be zenski[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image], Kako ste mi. Kaj mene ludnica na rab, ludnica doma. SE spremame konecno za na odmor, i tri dena se pakuvam ko luda i uste ne sum se spakuvala. Samo nesto mi isteknuva da stavam vo torbi, maz mi vika se si zimame samo umivalnikot ke go ostavime, sleper da kupam i sleper ke go napolnis[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Pa sega vi gi citam spisocite sto od lekarstva ste zemale da vidam nesto da ne mi fali.
Inaku u nedelata bevme Beloviste, abe mnogu ubo da ti bilo, so drustvo, si napravivme skaricka, si brcnavme nozete vo vodopadot, abe milina, na site vi preporacuvam da si odite i da si se razladite tamu. A inaku ima i kafancinja ako nesakate sami da pravite skari i takvi raboti.
Pozdrav i ke vi pisam stom se vratime od KRF.

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (31.8.2012 15:11:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elena66

zdravo na site jas sum nova na forumot a inaku za mnogu raboti sum procitala i primenila od tuka,Ve pozz site ste pozitivni i imate prekrasno druzenje se nadevam deka istoto ke go imam i jas.Se izvinuvam sto mojot post e na latinica zatoa sto nemam kirilica na kompjuterot pozz do vas devojki :*

Добредојде на РР елена66, ти посакувам убава дружба тука.
Икана супер, уживајте сега .Ние се спремаме за роденденот,само мама не може да си најде асолна облека ништо нема тука[sm=hudicek1.gif].
Пак одвај јадиме пиееме сируп за железо, се надевам ке се оправиме, ама најверојатно ни се заби само незнам 5или 6 не ме остава да видам

Snowhite RR -> RE: РР Плажа (31.8.2012 18:00:08)

pozdrav od dojran rr

Ikana -> RE: РР Плажа (1.9.2012 17:55:52)

Е па дечки по скоро три најубави денови на цел свет, јас пак си го испратив мм! Срце ќе ми пукне од жал! Си се изнаплакав ко мало дете[sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif] Прекрасно ни беше додека беше тука, аххх бебето колку беше радосно, никогаш не сум ја видела во последниве 2 месеца толку да се смее и да се гушка со некого како со татко и. Ајде здравје само, пак ќе ни дојде!
Поздрав до сите!!!

Mammi -> RE: РР Плажа (1.9.2012 19:27:17)

Анет со среќа нека им е на сестра ти и зеткото.
Пепелашке огромна морална поддршка од мене. Тоа со редендени ближење и спремање, со успатни баксузи мн добро познато, ама ајде ќе се издржи.
Икана само храбро. Секаде е тешко, само треба да сте тука еден за друг.
РР-ки некако како да ми се намали меше, или па мене така ми се гледа? 9ти месец влегувам нареднава недела ама како за 7ми ми се чини дека изгледам. Меше тркалезно како топче, не сум голема иако бројките на вагата кажуваат друго малкуцка[sm=smiley36.gif][sm=smiley9.gif] Допрва ќе растам,м? Куде ми крај ако е така

Maca25 -> RE: РР Плажа (1.9.2012 23:11:50)

мамми може ти се спушта надоле па затоа ти изгледа помало [sm=smiley36.gif]

јас не сум пишала тука одамна..никако да најдам време да пишам, само читам навечер. детево уште не ми е заспано...отидов да го легнам.

Martins mom -> RE: РР Плажа (2.9.2012 22:08:12)

Залади времето,изгледа затоа послабо ве има на плажата.Кај сте жениии?! Јас цел ден со Мартин или возиме багери или ги гледаме на компјутер или раскажуваме за нив...значи главна тема на детево му е багер..ме мрдна.Инаку удирам печат дека недела е најглупиот ден во неделата

Lidina -> RE: РР Плажа (4.9.2012 7:37:51)

Плажава уште малку ќе се затвори ама да ве поздравам Рингерајки[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

majka na eva -> RE: РР Плажа (4.9.2012 7:47:43)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Плажа (4.9.2012 8:22:17)

[image]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/538257_402028763172951_911819852_n.jpg[/image]
Dobro utro devojcinja!
Pocna shkolskata godina i jas najdov vreme da ve pozdravam,inace ve citkav povremeno cello letooo.
Na site shto trgnuvaat nekade(shkolo,gradinka)sreken pocetok i samo uvavi raboti da im se slucuvaat a na ostanatite pozdrav[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ikana -> RE: РР Плажа (4.9.2012 8:24:56)

Хелоу на сите!!! Имаме ли првачиња оваа година? Ако да, тогаш среќен почеток на учебната година! Само петки да редите!
Ние еве добри, бебека во дубак си гледа цртани, а мама на лап топ користи ситуација хе хе[sm=smiley36.gif]

Natuska85 -> RE: РР Плажа (4.9.2012 11:29:53)

Женски еве ме и мене,после 2 недели одмор Гречка,Гевгелија,па пак Гречка,па Западна Мкд еве ме дома,уствари на работа.Тешко ми е да се вратам во нормала некако ептен убаво си се одморив...Има некој да стави нешто да к''снеме,да се напиеме, не сум појадувана уште се туфкам што да каснам?[sm=smiley36.gif]

nadica -> RE: РР Плажа (5.9.2012 9:44:43)

Кејт Хадсон (33), која минатата година го роди синот Бинхам, признава дека топењето на килограмите кои ги добила за време на бременоста воопшто не и било лесно. Кејт тврди дека вишокот на килограми ги изгубила на традиционален начин: со строги вежби шест часа дневно.

nesto sto me iziritira uffffffff
koga mlada novopecena majka ke najde vrme da vezba do 6 casa dnevno neka mi se javi[sm=hudicek1.gif]

Calypso -> RE: РР Плажа (5.9.2012 9:58:05)

Нема зошто да се нервираш Надица, реалноста е таа... кога има кој да им го гледа детето по цел де, тие ќе вежбаат и ќе топат килограми, бидејќи им е работа убаво да изгледаат.

Инаку, добар ден жени... летово уште трае, ама плажава слабо некако е посетена... малку кафенце не е на одмет да ве соберам сите? [sm=smiley36.gif]
[img]http://images4.fanpop.com/image/photos/19500000/My-Morning-Coffee-deedeeflower-19544566-1280-800.jpg[/img]

mama26 -> RE: РР Плажа (5.9.2012 19:17:14)

pozdrav devojcinja se citkame pak ,mi nedostigate site

i mnogu novi gledam zenski [sm=bravo.gif] se najubavo vo druzbata [sm=smiley1.gif]

arh_diz -> RE: РР Плажа (6.9.2012 7:18:34)

Mama 26 se izgubi , nikade te nema ne zaboravi

Tanjat7880 -> RE: РР Плажа (7.9.2012 8:16:39)

[image]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229560_1552710716354_586978_n.jpg[/image]
DOBRO UTRO devojki,ajde da se kafetisuvame,ima nekoj stanat i raspolozen?!

Annet -> RE: РР Плажа (7.9.2012 9:11:52)

Dobro utro od mene,eve i jas si pijam kafence dodeka kerka mi spie,a spie najubavo koga jas ke i se "trgnam" od krevet,pa da pouzivam malku sama..............
Nekako se zaladi,poubavo se spie,ili jas staream pa se mi e ladno mene hehehehehe
Naskoro ke treba da se smisli nova tema,esenska...mmmmm .Tuku si mislam,ajvari,zimnici,leleee panika me faka,mnogu gi mrazam ovie raboti,se si velam sami koga ke bideme,ke si kupam gotovo,ama kaj ovoj moj mm ne jade "ne izmacen" ajvar..............psihava me ubiva ,ic nesakam esen,nekako mi e depresivna esenta...................... imajte ubav vikend site,jas se spremam utre odime za Stip,na gosti,neli sestriceto si go omazivme tamu,da vidime kaj sme ja dale hheheheeee,a ponataka i so stipjanki rr-ki ke se druzime na kafe:))))))))))))[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (7.9.2012 10:32:19)

Добро утро женички,како е ? Тања фала на кафето ајде јас ке ставам нешто благичке,белки ке се соберат жениве на плажа.
[img]http://ashscrapyard.files.wordpress.com/2012/01/assorted_chocolates_and_sweets.jpg[/img]

Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>