RE: РР Плажа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Barbicki2 -> RE: РР Плажа (9.10.2012 13:59:56)

Fala mu na gospod,srce malecko..

Annet -> RE: РР Плажа (9.10.2012 14:04:30)

ke se molime za Kalina da bide zdrava i ziva.....................site zaedno:)) pa ako treba i ke organizirame edna humanitarna akcija,sepak mala pomos ne e na odmet ako ima potreba,a zenski???

Ikana -> RE: РР Плажа (9.10.2012 14:10:38)

Odicna ideja ako postoi takva opcija, bravo Annet.

Calypso -> RE: РР Плажа (10.10.2012 12:56:54)

Добар ден жени, само јас на плажава, а?
Е ладно е, оправдано е што нема никој [sm=smiley36.gif]

Баш ми е мило што Калина се бори, од срце и посакувам да успее да ги надмине сите пречки што допрва ќе следуваат. Кога првпат тука пиша Елче, не знаев за кого се работи, ама сепак, не ми беше сеедно. А кога дознав која е, ми падна уште потешко. Како и да е, ако организирате хуманитарна акција за помош на Калина и нејзиното семејство, сметајте и на мене. Иако знам дека во фирмата на мм (таму работеше и Б.) собираа парични средства како помош, верувам дека убаво ќе им дојде плус помош и од тука. Искрено се надевам дека ќе успеат да ја пребродат загубата.

Ikana -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:03:13)

Ладно Калипсо, убаво викам јас декември ќе дојде ние уште на плажава!
Туку еве ние си лазиме по дома, се тркаламе, за ручек имам пунети пиперки, како им се спремам, ко воли нек изволи на ручек!!!

Annet -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:33:05)

offf jas pa se spremam da zamatam tortice utre na mm mu e rodenden ama nekako me zamrze i se pismanam sto ne si poracav,,,,i toa 2 casa ako spie i tolku deteto mesto da se odmoram treba da matam jajca aaaaaaaaaaaaaa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

inaku za malata Kalina ke bidat dobredojdeni alistenca nekoi,jas imam od I neobleceni sto ke mi stojat so godini taka,pereni se,novi,jas bi gi dala ,a i drugi raboti,zosto da ne,,,,,eve ima tuka od vas sto znaat kako se organiziraat tie humanitarni akcii,veke organiziravte poveke takvi,jas nemozam od Veles da organiziram,ako imate blizok kontakt so tatkoto pa razgovarajte ako treba na domasna adresa ke dostavime,kolku tolku......

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:39:44)

Се радувам и јас за Калина, жално што ќе расте без мајка но тоа е , се надевам ќе има среќно и убаво детство.Ако можам некако и јас би помогнала.

Туку денес стварно си залади, ајде пишувајте побрзо па да отвараме потопла муабетџилница.ЈАс си пијам чајче со камилица и мед , вечер ќе мора да се пали парното студииии.М сега заспа маста ми ја извади, колку е се понапорен значии.
Имам еден тоон работа ама прво ќе си се одмааарааам[sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:42:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научи[sm=smiley1.gif].Нека ни е жива и здрава Калина.

Lele [sm=bravo.gif] dusicka taa malecka..Ova sto i se sluci na Kalina jas si mislev deka samo na filmovite go ima,ama za zal ne bilo taka.
Dusa mala taa..Kalince ti posakuvam mnogu sreka da te prati vo zivotot,da izrasnes vo prekrasna i pametna devojka i uspesi da te pratat vo zivotot na sekoe pole[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Dusa mala taa....

arh_diz -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:47:25)

Bravo za Kalina sonce malecko [sm=bravo.gif].
Jas dojdov vo Sk da se stoplam ama izgleda aldno donesov , denes bas zaladi moravme utrovo da pustime greenje.

temjana -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:47:34)

Ах душа мајкина не можам да се соземам солзите сами ми капат[sm=smiley19.gif] Среќичка малечка нека е здрава и жива и се надевам дека среќата од сега ќе и биде наклонета душа мајкина убава. Што се одесува до акцијата хуманитарна супер е идејата само што мора претходно да се зборува со таткото дали воопшто сака ваква помош.

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:51:42)

Ах арх диз јас па се чудев што застуде вака , тоа вие сте дошле[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (10.10.2012 13:57:13)

Ајде бе да се запознаемееее!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Bravo za Kalina sonce malecko [sm=bravo.gif].
Jas dojdov vo Sk da se stoplam ama izgleda aldno donesov , denes bas zaladi moravme utrovo da pustime greenje.

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (13.10.2012 10:17:24)

Морееее, никој не сака на плажава, дајте ајде по едно кафенце да дрмнеме.
Мене ме пукнаа со лупење пиперки де мајка ми де свекрва ми, ама барем ке си имам спремно ајварче[sm=smiley36.gif]

arh_diz -> RE: РР Плажа (13.10.2012 12:15:29)

Ajde kikicka da organizirame kafe da pieme.Pepelaska ke donese od kolacinjata sto gi stavila na fb:)

Felly RR -> RE: РР Плажа (13.10.2012 12:25:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научи[sm=smiley1.gif].Нека ни е жива и здрава Калина.

Браво за Калина! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (13.10.2012 12:47:22)

Кога ке доаѓаш Пепелашке?

Ajde kikicka da organizirame kafe da pieme.Pepelaska ke donese od kolacinjata sto gi stavila na fb:)

kikicka -> RE: РР Плажа (13.10.2012 12:51:38)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mе зезаше а? [sm=smiley36.gif]Јас пак стварно помислив.
Ајде да се договориме за кафето,вас ова ладново неви смета нели ?

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Кога ке доаѓаш Пепелашке?

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (13.10.2012 20:34:40)

Уффф, обавезно ќе направам специјално за рингерајките и ќе донесам[sm=smiley36.gif]

Само да поминат гужвиве со пиперки и славата ( Петковден ) и се надевам ќе наминам до Скопје,[sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР Плажа (14.10.2012 10:44:22)

Леле, жени, менувајте назив на тема, кога и да ја видам, се смрзнам брррр.... [sm=smiley36.gif]

Се извинувам што овака ви улетав... [sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР Плажа (14.10.2012 10:48:01)

Какво извинување Бетани. и мене ми е ладно на плажава, па ретко кога доаѓам.
еве нешто да се стоплиме.

[img]http://www.northwoodblanket.com/Blanket%20Photo%20One%20of%20a%20Kind.jpg[/img]

kikicka -> RE: РР Плажа (14.10.2012 11:13:49)

Мацо кај е чајот? Стави таму Бетани да се стопли ама Рајка си тууу! [sm=smiley36.gif] Ич не си гостопримлива [sm=jezicek.gif]

Ај еве од мене кафенце.
[img]http://adrian1974fulga.files.wordpress.com/2010/04/dream-coffee.jpg[/img]

Felly RR -> RE: РР Плажа (14.10.2012 11:48:19)

[img]http://www.attunementsforthesoul.com/wp-content/uploads/2010/09/large_hot_tea.gif[/img]
Жени, еве чајот е од мене, повелете.

Melanija RR -> RE: РР Плажа (14.10.2012 11:56:26)

Какво ладно па 18 степени плус сонце [sm=smiley36.gif] ехе топ е сега

Јас сум за уште едно кафе долг ќе биде денови мм цел ден е на работа плус почна да ме боли стомак добивам [sm=smiley36.gif] од арно да не куртулам

За борбената Калина [sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: РР Плажа (17.10.2012 11:31:15)

Кафето е спремно кој е за нека повели

[img]http://s3files.core77.com/blog/images/0sokcham.jpg[/img]

Bethany -> RE: РР Плажа (17.10.2012 11:59:45)

Е јас ќе се послужам и од чај и од кафето. Мене ми е се уште ладно, чај да се стоплам, а кафето да ми ја разбистри главата. [sm=smiley1.gif]
Слабо нешто ве има тука, знам дека е ладно на плажа, ама па не мора во купаќи да сме, дојдете во џемпери, сега ко што е сонце надвор, да не стопли малку.
Ајде жени, имајте убав ден [sm=smiley31.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>