Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Спиење во топла или ладна соба? 6.1.2011 12:52:11
Nadezna
Otkako nacekav nekoi videa za SIDS ( Sudden infant death syndrom ) resiv da mi bide Damjan pootskrien, i sekako , poneoblecen, za da ne mi se pregree. Pred nekoj den sveki go pokrila i vecerta go najdov butnat pod kebe...nikkao racete da ne mu gi stavate na vaseto bebe pod kebe !
RE: Спиење во топла или ладна соба? 24.1.2011 8:58:08
opasna
Ke ve molam stavrno mi treba pomos.Moeto bebuvce e staro 9 meseci i po celi noki ne spieme ke klam da spie i po 2 sati pocnuva da placi ama spie i placi more so ubo mama e tuka itn ama nisto taa placi ke mu ja dam cuclata i po 15 min pak pocnuva so placenej ova n se slucva samo navecer a denski ubajna spie VE MOLAM ZA POMOS
RE: Спиење во топла или ладна соба? 26.1.2011 9:30:26
Felly RR
Ние до крајот на декември спиевме во ладно, ама еднаш, сабајлето кога се разбуди Матеа, рацете и беа отечени и вцрвени од ладното, и другиот ден одма се преместивме на топло.
RE: Спиење во топла или ладна соба? 18.4.2011 1:07:30
tnade
nie odrzuvame nekoja temeratura 20-25 stepeni i preku nok, se uste sme mali dva meseca treba da se presobleceme, da cicame, a ziveeme vo kuka, sto za razlika odstan e poladno
RE: Спиење во топла или ладна соба? 1.5.2011 17:55:53
heba
dechki a sega koga kje dojde toploto sho kje se prai smee klima uklkjucena za novorodenche, znam deka i toplo mnogu ne chini ama kukjava e pekol edvaj so klimana malku se ladi ni nokje ni denje ne se dishe pa ushte sega si mislam kade kje go smestam bebeto kogakje dojdeme od bolnica toplo e sekade ama spalnite se tavanski i se pekoool neviden