Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кога бев трудна направив една чек листа во ексел, имате можност да си шкрткате што како е купено, да додавате и бришете нешто Некако кога пишував по ливчиња никако не можев да се снајдам. Мене ми се најде доста корисна кој сака нека ми пише маил по пп ке му ја пратам
Едно прашање до поискусните мамички: за купив комплетче за излегување од болница, ама дури дома видов дека е бр. 50. Денес една продавачка ми рече дека тој број бил за предвреме родени дечиња. Сега ме стави во мисла, дали да купувам друго. Какво е вашето искуство?
Син ми се роди 3920гр. со 51см. и бодито ми го зедов 51 а комплетот го облековме само тој ден . И така си замина син ми со голи раменичиња затоа што не му се запетлуваше бодито
pogolemi brojcinja nemoj tolku malecki :))) i jas neznaev barav za pocetok 2 br,pa taka nekako se snajdov:) i sega se sto kupuvam e zaa 12 mes a imame 7,nekako ova alistava se cudni broevi,sekade kazuvam deka e 1 god deteto,ako kupam pomalo nema da go oblece ni 2 pati
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Едно прашање до поискусните мамички: за купив комплетче за излегување од болница, ама дури дома видов дека е бр. 50. Денес една продавачка ми рече дека тој број бил за предвреме родени дечиња. Сега ме стави во мисла, дали да купувам друго. Какво е вашето искуство?
< Поракaта ја уредил Annet -- 19.3.2012 15:55:07 >
Повеќето работи што му ги купив се 56 и 62, само тоа за од болница е 50, не знам како не го видов. Од што ми се допадна, воопшто не помислив да го видам бројчето, а и премногу големо искуство имам
Zdravo mamicki. Ke ve molam za malku pomos i sovet. Sakam da kupam krevetce montazno od jumbo. Sto mislite vie za toa? Podobro e montazno ili drveno? Ima li nekoja od vas vakvo, i sto mislite za toa deka e od jumbo???
Јас имам монтажно креветче и мнооогу сум задоволна, се склопува, има 2 нивоа, нема тврди страни, не ти требаат оние граничници, само чаршафче, јорганче и перниче, лесно е, го носиш кај сакаш и поефтино е. Уште нешто за идните мајки!
Fala na sovet Ikana.I mene mi izgleda mnogu prakticno. Sakam da stavam slika da go vidite ama ne znam kako. Samo uste da mi kazete sto mislite za jumbo (neli vikaat koristele formaldehid za nivnite proizvodi) A ova ti e super. Kade go ima?
ja drveno imam od maz mi uste go ofarbavme kupivme ogradi ne kostase 4000 i dusek i se,poarno montazno,uf ama zgresiv.sega sal go mestam a tesko e i glomazno...............ama aj od tate da bilo i sea se kaam zimajte montazno najarno.i kaj mama koa odam ke si go nosev ama sea cvrc nema.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
Zdravo mamicki. Ke ve molam za malku pomos i sovet. Sakam da kupam krevetce montazno od jumbo. Sto mislite vie za toa? Podobro e montazno ili drveno? Ima li nekoja od vas vakvo, i sto mislite za toa deka e od jumbo???
< Поракaта ја уредил Annet -- 30.3.2012 14:16:21 >
ja drveno imam od maz mi uste go ofarbavme kupivme ogradi ne kostase 4000 i dusek i se,poarno montazno,uf ama zgresiv.sega sal go mestam a tesko e i glomazno...............ama aj od tate da bilo i sea se kaam zimajte montazno najarno.i kaj mama koa odam ke si go nosev ama sea cvrc nema.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
jas sum si raat si imame montazno i si go mstam kade mi tekne od tie e so tul i so koritce za presoblekuvanje isto od polovinata bev raat prvite 4ipol meseci dodeka ja zbirase ama sega na petosed koga ja oblakam se se ubivam vo polovinata mi se zdrve so sum navednata i plus se lula si pruzam raka noke i si ja lulam dodeka ne ja nauciv vo race
Не можам никаде да најдам чаршавче со ластик за бебешко душече.Мислам на оние што се како мушама од едната страна, а памучни од другата. Ако некој знае каде можам да најдам, ќе ме спаси од трчкање по продавници.
има во џамбо, состав 80% памук, 20% полиестер, и со ластик се, па се прилично практични. мислам дека и повеќе димензии имаше. е сега, за квалитет и токсичност итн, јас многу се мислев, ама со оглед на тоа што ова нема директен допир со бебе, го купив. мислам дека имаше и на бертони, во бејби блу во аеродром ги продаваат производите, ама мислам дека немаа ластик од страна, а можно е и малце поскапи да беа.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Не можам никаде да најдам чаршавче со ластик за бебешко душече.Мислам на оние што се како мушама од едната страна, а памучни од другата. Ако некој знае каде можам да најдам, ќе ме спаси од трчкање по продавници.
koleskiii aj i jas da prasam nesto , terminot mi e krajot na maj a za od bolnica neznam kakvo kompletce da kupam pamucno ili plisenko ,vie kakvo zemavte???
Земи си памучно, плишанко за во зима. Боди со долги/кратки зависи од времето, чорапи, ракавички, шпилхозни памучни и лесно памучно ќебенце. Па ако е топло можеш и без ќебенцето.
јаневаб, јас на 13 јуни се породив и за излегување од болница имав комплетче од Бебето со милион делови, ама еве како го облековме бебето. Боди на долги и горниот дел со долги ракави како бенкичка, долу само памперс и пантолончиња со ногавички како чорапи. Ни капче на глава ни ништо друго.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.