|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Опрема за новороденче
13.9.2012 14:20:32   
Annet
user posted image
kakvo iskustvo imate so ovoj proizvod???

(Одговор на членот simona23)
Непосредна врска до пораките: 651
13.9.2012 14:38:24   
Beatris
Супер, ние го имаме, ни служеше за проодување, а сега на 16 месеци си игра ептен со играчката, се јавува на телефон user posted image , свири, што да ти кажам user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 652
13.9.2012 14:51:58   
Annet
fala ti mila mnogu,ova mi e za poklon,pa sakam da e nesto korisno:)))

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 653
13.9.2012 23:32:17   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

user posted image

Ехееее Андреј прооде со оваа, истата..прекрасна е...нема да згрешиш

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 654
14.9.2012 8:54:37   
Annet
fala zenski,:)))

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 655
14.9.2012 9:10:29   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

user posted image

Dobro,nemoze da padne so ova? Ne se lizga?

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 656
14.9.2012 9:12:16   
temjana
Ние се спремивме за излегување од болница уште беболина да излезе од мешето. Инаку најверојатно ќе изгледаме како она најмалот џуџе од Снежана и 7- те џуџиња бидејки баба и тета заборавиле дека бебињата не се раѓаат од 3 месеци па нагореuser posted image user posted image user posted image Немаме ништо од 0 до 3 ама нема гајле ќе не пуштат и така од болница како смкнати малцеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 657
14.9.2012 9:19:43   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

user posted image

Dobro,nemoze da padne so ova? Ne se lizga?

Па не можеш баш да го оставиш детето само и да си гледаш телевизија, впрочем како и за сите играчки кои се за непроодени деца. Корисна работи затоа што детето добива само осет за рамнотежа и колку силно треба да бутка за да не се испружи

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 658
14.9.2012 9:20:00   
kikicka
Може да паде ,уствари од се може да падне ако гледаш така!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 659
14.9.2012 9:42:43   
miana
mislev ako nemoze da stoi ubavo i ako se navali mace napred ne padne pravo vrz toa i ke ispokrsi..nekako taka mi izgleda,mozda e super ama mena vaka mi izgleda i ne bi go kupila - najiskreno

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 660
21.9.2012 11:10:56   
ecko
E draga Timjana samo neka bide se vo red do cinot na poraganje jas kupuvav se br.56 i od 0-1m. sestrami se porodi pred dve godini i kako so iskustvo me sovetuvase deka ke mi trebalo br.62 arno ama moeto bebuvce user posted image ne mu se cekase i sakse da ja vidi mamicka vo 34 nedela pa taka da i najmaliot broj ni e najgolem se mu e golemo za izleguvanje mu kupiv farmerki i kosula bese mnogu smesen siromav koga dojdovme doma dvete nodzinjua si gi stavil vo edna user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 661
21.9.2012 11:25:23   
Mihaela 2010
Aj ecko me iznasmea ....i kaj nas bese taka...zolvami pred da se porodam imase iznakupuvano eden kup alistenca,jas koga gi vidov vikam lelee dzabe dadeni pari,pa tuka mace da stais malo ke mu bide a ne dete..ama ete samo sto vlegov 9 mesec se porodiv pa tie alista i bea duri i golemki....

(Одговор на членот ecko)
Непосредна врска до пораките: 662
24.9.2012 16:35:15   
myself
Ke ve molam dokolku znae nekoj da mi kaze kade mozam da najdam musama za dusek?user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 663
24.9.2012 16:41:19   
@Mila@
Vo Anzi jas imav kupeno ama ja koristev za peroblekuvanje kako podloga po greshka ja kupiv :))

(Одговор на членот myself)
Непосредна врска до пораките: 664
24.9.2012 16:44:49   
*Elena*
Ajde koj moze da mi kaze kade da najdam vrekicka za spienje, pamucna, po moznost od onie mekanite kako plisani?
fala i pozzuser posted image

(Одговор на членот @Mila@)
Непосредна врска до пораките: 665
24.9.2012 16:47:06   
@Mila@
I mene toa mi treba ke vidam denovive vo bebe centar vo aerodrom ako ima ke pisham.Ako nekoj znae kade ima pogolemka da e komotna mi treba ne onie bebeshkine ko skafander sto doagjaat

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 666
24.9.2012 17:01:11   
*Elena*
Imase edna prodavnica vo zgradata od stranata na enci menici i baby blue vo Aerodrom, ama bea samo rozevi i golemiuser posted image Taka da ke baram uste user posted image

(Одговор на членот @Mila@)
Непосредна врска до пораките: 667
24.9.2012 22:00:29   
Natuska85
И вреќички за спиење би требало да има во Анжи,барем лани имаше...

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 668
8.10.2012 16:31:53   
ecko
Vo BERTONI vo ajrodrom do enci menci e imaat carsavcinja so musamka

(Одговор на членот myself)
Непосредна врска до пораките: 669
8.10.2012 16:44:26   
Beatris
Има во Анжи, и тенки памучни, и оние како ќебенце меки. Мене двете ми се од таму. Има и во Стружанка. Каде и да купите гледајте што е можно поголема за да му е комотно на детето и да не ја осеќа

(Одговор на членот ecko)
Непосредна врска до пораките: 670
8.10.2012 17:17:40   
*Elena*
Najdovme vo Anzi, ama mi izgeda debelka i golema za sega. Za golema ne e strasno 4ka ja zemav ke pliva vo nea user posted image , da podzaladi ke mu ja oblecam. Potenki ne mi pokazaa, a za sega taman ke mi zavrsea rabota, posto ic nemozam da go pokrijam. Koga spie so mene i mene me otkriva duri, i osekam deka e posvezo i ne e za taka otkrien da spie veke...

Непосредна врска до пораките: 671
8.10.2012 18:24:12   
Cipi Ripi
Elena kolku ja zema vrekata vo Anzi?

Непосредна врска до пораките: 672
8.10.2012 19:07:30   
*Elena*
mislam deka bese 850 den, so dolgi rakavi, ama se vadat na kopcinja...

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 673
9.10.2012 13:46:21   
Beatris
Не зимајте од тие со ракави, барајте да ви покажат имаат повеќе различни модели и од тенките и од дебелите. Има едни ептен меки како ќебенце без ракави, материјалот е убав, има едни други што се дебели ама како фротир, некако чкарт ми личат. А од тенките има памучни (баш она како материјал за пижами, памучен, убав) и има исто како фротир тенок, грозен.

Побарајте да извадат се што имаат, малку им е хаотично таму, ќе почекате, ама барем да земете асална вреќа, а не да ви тутнат од тие никаквите

Непосредна врска до пораките: 674
9.10.2012 16:38:11   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Не зимајте од тие со ракави, барајте да ви покажат имаат повеќе различни модели и од тенките и од дебелите. Има едни ептен меки како ќебенце без ракави, материјалот е убав, има едни други што се дебели ама како фротир, некако чкарт ми личат. А од тенките има памучни (баш она како материјал за пижами, памучен, убав) и има исто како фротир тенок, грозен.

Побарајте да извадат се што имаат, малку им е хаотично таму, ќе почекате, ама барем да земете асална вреќа, а не да ви тутнат од тие никаквите

Фала за советот. Тие прошлиот пат кога бев не беа ич услужливи, не знам зошто се такви стварно, а ете во Стружанка се ќе ти извадат.

Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.