Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
jas se porodiv pred 2 meseca i mi rekoa deka plodot mi e nadnosen za 2 nedeli a samo eden den od termin mi bese do site majki sto treba da se porodat bez strav se se zaborava srekno na site
Палешка кај кого планираш да се породиш? Мене Евгенија ми е матичен, ама сега одам кај Соколоски па за кај него демек, не знам, а имало тука некоја од Битола била многу добра докторка, знаеш нешто за нејзе?
Епа Мариа, ако е така тогаш ти можи и побрзо да се породиш, мене ми велат до сега дека нема големи шанси порано да се роди. Ќе одам наредната недела пак на преглед па ќе кажам ако има измени во терминот.
Инаку бев пред некој ден на преглед, супер е наместено и докторката рече дека според постелката и плодовата вода не очекува порано да се роди, дури може и некој ден покасно од терминот. Јас сум спремна, па кога сака тоа, тогаш нека излегува :)
Палешка кај кого планираш да се породиш? Мене Евгенија ми е матичен, ама сега одам кај Соколоски па за кај него демек, не знам, а имало тука некоја од Битола била многу добра докторка, знаеш нешто за нејзе?
Се породив кај Др. Марга Самарџиоска и ја препорачувам, но добро, и Соколоски е добар гинеколог. Докторката од Битола Марија не породува. Со лесно Snowhite
Lele,lele,ama ke se jadat mekici ovaa godina... Draga ananikol,pa ti si imala uste mnogu...Jas celo vreme vrtam vo glava nekoj film deka si pri kraj...Ama ako..Ke bide...Samo da e zdravo i pravo i ti so lesno da se olesnis...
Bidi ti ziva i zdrava i bebus neka e kako sto treba,a toa kako izgledas ne e bitno...Za toa ke pravime muabet posle poroduvanje...Eve i jas se spremam da pocnam so nekoj aerobik posle praznicive,oti mi ostana stomak posle poroduvanjeto...Ubava si,ic da nemas gajle...
Zdravo mojot termin e 11.05.2010 i nosam devojcence iako do pred nekoj den ne znaevme i iako bevme ubedeni deka e masko ama sega se naviknavme na zensko i ne daj boze da zgresile pozdravce do site i so lesno
Vcera bev na ctg i na pregled i lekarot rece deka ke se porodam za oprilike 7-10 dena. Edvaj cekam da pominat denovite. Inaku bebeto si e namesteno kako sto treba i golemo e a se pojavuvaat i mali kontracii taka da za brzo ke bide.
Vcera bev na ctg i na pregled i lekarot rece deka ke se porodam za oprilike 7-10 dena. Edvaj cekam da pominat denovite. Inaku bebeto si e namesteno kako sto treba i golemo e a se pojavuvaat i mali kontracii taka da za brzo ke bide.
ајде го чекаме фудбалерот
Da vi kazam denes i jas bev na CTG,me gledase i na eho,a i racno me pregledna.Bebeto dosega e tesko 3 700(lele masala,kako li ke izleze ),a inaku i 4 cm sum otvorena.Doktorot se cudi sto uste ne izleguva,a mene sega mi e jasno zosto postojano imam bolki,pa bebeto e golemko. Mi rece deka ovie denovi da ocekuvam da me fatat bolki,aaaa i mi rece deka ima dosta plodova voda i neznam sto,ne go razbrav,gusto nesto.Malku me zaplasi,ama toa e. Sega sme vo ocekuvanje na maloto,se nadevam deka ke bide vo skoro vreme.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.