Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Da toa znam,so prvoto mnogu se plasev i mnooogu tesko pominav,pa si vetiv deka sega nema da mislam na toa i nema da se plasam....no denes....mnogu me fati panika.Mora da izleze,Bile ,nekoi polesno,nekoi potesko.Ti posakuvam so lesno da si pomines,mozebi ke se porodis pred mene.
Не сака да излезе моево, му студи изгледа, а во стомакот му е топло хехе. Вчера бев, ама докторот рече рано е, па ако нема ништо до петок да одам пак да ме види. А Мариа не ја гледам на списокот, се породи?
da,da i jas vidov i si vikam kako bre juku deka e sledna videla Pale?? a snowhite???ajde src so lesno i si znaes..prvo na domasnite, a tie na nas so infooo
Уште сум тука, се инатиме уште Вчера на ЦТГ регистрираше болки иако јас не ги чувствував, ми рече докоторот за 24 часа ќе почнат редовните и така сега си чекам болки или водењакот да ми прсне па да одам на пораѓај. Поздрав
Идни мајки, да ја активираме темава! Мене терминот ми е на 10.05.2010год! Како се ближи се повеќе ми станува реално, и само планирам, што/како треба, да не испуштам нешто! Инаку, планирам да се породувам во државна!
Уште сум тука, се инатиме уште Вчера на ЦТГ регистрираше болки иако јас не ги чувствував, ми рече докоторот за 24 часа ќе почнат редовните и така сега си чекам болки или водењакот да ми прсне па да одам на пораѓај. Поздрав
Драга моја,твоето бебе е најдолго очекуваното бебе на РР...Што журка ќе има кога ќе се роди...
Драга,биди позитивна ....се ке биде ок...па ти вака да ми пишуваш за некој ден......да ми кажеш дека не е страшно....Поздрав.....добра мисла...и само со лесно и брзо да си поминеш....
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.