Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
hahahha...nema problem ke raskazam do posleden detal se i sesto....na nekoj mozi i da mu se prispie od referatot sto ke go napisam ako sepak mi dozvoli angelceto moe....da pisam referati....ajde na site so les neka mu e....lele ne mi se verva deka sum opustena aj utre ke bidam kamen jano kamen duso....hahahhah ne ke mi se vadi zbor od usta....
se porodiv i si dojdov doma denes sega nemozam detali ama ke bidi i toa sega pozdrav do site posebno do adrijana sto se seti na mene i voedno ve informirase...pozdraav
Brisete me mene od spisokot za naredni termini za poraganje:) :) :) Se porodiv na 27 fevruari, terminot mi bese 11 mart i sega sum presrekna so edno malo since do mene :) POzdrav
se porodiv i si dojdov doma denes sega nemozam detali ama ke bidi i toa sega pozdrav do site posebno do adrijana sto se seti na mene i voedno ve informirase...pozdraav
Mila za toa sme tuka, sekogas da se poddrzuvame, za bilo sto Pozdrav do vas i guskajte se so bebusot
Brisete me mene od spisokot za naredni termini za poraganje:) :) :) Se porodiv na 27 fevruari, terminot mi bese 11 mart i sega sum presrekna so edno malo since do mene :) POzdrav
danica vo ist den se porodivme samo kazi mi vo kolu satot vo sabotata se porodiv i jas na 27 mi.so carski so spinalna...i pominav mnogu dooooobrooooo...ne ocekuvav deka ke pominam tolku ubo..pozdrav do site....
Milicki, se porodiv spontano i prirodno i lesno pominav; na 27 fevruari vo 15:20. Sinceto go vikame Hristijan. Ete so lukas imame deca na ist den rodeni :) :) :)
Уште сум тука. не сака ни да чуе да излезе. До сабота ако не добијам болки докторот ми рече да се јавам во болница. Па ке видиме како ке биде. Поздрав се слушаме!!!