Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Aj da vidam so kogo mojot ke slavi vo ist den.Jas imam poveke termini na sekoe idenje na gin. dr. termin.Od 24 april do 2 maj,ama ne mi se veruva deka ke izdrzam do kraj spored pm mi e na 24 april,pa zdravje ke vidime ne se prasuvam jas tuku !Sega sum 36 ned.
jas bi bila nekade na kraj na noemvri ama seuste neznam tocno, zasto uste ne sum otisla kaj maticniot. na odmor e aj vo vtornik ke znam pa ke se zapisam
prilepsko da ama po se izgleda ke se rodi vo bitola so ogled na sitoacijata vo nasata prilepska bolnica samo uste ne se znae do 13 april ke vidime sega sme vo faza na cekanje
мислам дека се пишав едно време 29.06.2010...клоцка некој силнооо а сеуште рано...мамички сите кои сте се породиле изминативе месеци..честитки да сте живи здрави и вашите мали бебиња..а ние кои чекаме со лесничкооооо...отидов да читкам низ форумоввв
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното...
Анкета
vtora bremenost dragana92
Sto bi napravile dokolku zabremenite ako vaset_o prvo bebe e pomalo od 1 godinka? Dali bi ja prodolzile bremenosta ili ne?
DA so radost (64%) DA bidejki se plasam od abortus (4%) NE (ne sum podgotvena za vtoro bebe tolku brzo) (14%) Bi se sovetuvala so ginekolog (5%) Bi se sovetuvala so soprugot (13%)
Број на сите гласови: 251
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!