Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
denes bev na lekar i se dogovorivme za priroden poragaj tuka vo stipskata bolnica a za toa koga koga ke sakaat da izlezat haha koga ke me fatat bolki do 10.06 mi e terminot pa sega ke videme
на скорпијана и е поминат терминот пред 6 дена знае ли некој што се случи, дали излегле близнаците,или чека погоден момент да ни пише? во секој случај со лесно нека е
elle најверојатно нема уште ништо - денес имаше 1 пост од неа. Штом има сигурно ќе не извести и први ќе ја дознаеме убавата вест Ги очекуваме близначињата
А ќе дојдат на свет уште 6 овој месец
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.6.2010 21:18:23 >
E, pa ringerajki vadete me mene od spisokot. Jas se porodiv na 13.06, 16 dena pred termin so carski vo cair. Si go rodiv Filip i vcera si dojdovme doma, si se galime i si uzivame. Jas sum super, ranata mnogu malku me boli, 10 pati pomalku od sto ocekuvav. Sega doma se si rabotam, zasto taka i pobrzo se zazdravuva, a i koga ke si go vidam sonceto veke nisto ne boli :) So lesno na ostanatite na spisokot,
Pozdravce do site ringerajki koi so netrpenie go ocekuvaat svojot termin za da mozat da go vidat i da mu ja pruzat seta svoja ljubov na svoeto najmilo, ili svoite najmili:) Nas termin - 07.09.10
Zenski moze da go izbrisete terminot 11.11.2010 bidejki praviot mi e 08.11.2010 i dva pati stojam na spisok :)))...se izvinuvam za toa sto sum pisala dva termina....pozdravce
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.