Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мила а ти да не ни носиш близначиња И како што приметив Алекс и Сања ептен се поклопувате, леле дупла среќа, две бебиња во исто време ќе ни дојдат Абе многу ве сакам
абе мене секогаш гиниколигот ми казува различно не знам многу ми е чудно и заради тоа се немам досега пријавено на почеток ми рече на 28.09 после 22.09 после на 19.09 и вчера пак ми рече на 22.09.2009 го прашав а тој ми рече дека според ноџето т.е. бутот било најверодостојно и тоа така кажа и ми рече дека можи некогаш за милиметар да измери поинаку и кажува различно абе свеста ми се зеде знаете од 28 до 19 па има доста разлика ама јас кутрата сум створена за паничарење
аб не е за тоа и јас а и ни тие неможат да пресметаат бидејќи мене не ми е редовна а и мислевме едно време дека имам циста абе хаос имам пишано порано целата јас сум само комликациииии
Николина неможат според бутот т.е бутната коска да одредат кога ќе се породиш бидејќи кај мене имаше долга бутне коска и мислеа дека скоро ќе биде а јас се породив 15 дена после термин а бебето се роди долго 55 см.Сите мерки они ги гледаат и кажуваат според развој уште колку време му треба.
Ne.Vo petokot na 26.06 bev na kontrola t.e na utvrduvanje srceva reakcija.Bebceto si e super za svojata vozrast 7 nedeli i 2 dena ,srcenceto kako saatce ,a jas mu vikam na dr."Doktore proverete uste ednas sigurno li e edno ,da ne se dve"? Definitivno edno.Prasanjeto go postaviv zasto 10 meseci se obiduvavme ,postojano bev so terapija,a i svekrvami so brat i se bliznaci. Znam deka toa odi po zenska strana,ama za sekoj slucaj Ubavo ke ne izraduvase.
mojot ginekolog Dr.Korunoski mi rece termin posleden mi e 13.09.2009, megutoa na poslednata kontrola rece deka bebeto napreduva super, i deka ima pogolema kilaza prema terminot, pa mi rece ili ke se porodam porano ili ke se rodi pokrupno bebence! inaku e masko! sto bi znacelo toa sto mi go kaza? ima nekoj takvo iskustvo?
Тоа значи дека ти носиш едно прекрасно синче кое ќе ја има најсреќната мајка на светот. Тоа што е поголемо нека не те плаши, а кога ке си дојде, тогаш ќе се породиш мила, значи и помали деца се рагале порано, а јас еве Мартина беше 3600, што и не е мала тежина за девојче, а ја надносив 10 дена.Затоа мила уживај во твојата бременост и радувај му се на тоа мало ангелче што расте во тебе.