Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
luci tuka sum mila seuste strumfetka ne zeza, vo petok sum na kontrola i najverojatno pravec vo bolnica, ne znam zosto ama taka kaza maticniot, ovoj pat-vaginalen pregled
11.05.2011 ni e terminot za poroduvanje, a uste sega nemozam da spijam niedna strana ne mi odgovara se me boli... neznam kako ke izdrzam do kraj ako prodolzam so toa tempo
Zdravo adrijanalima.. Mojot termin e 12.05.2011 i jas go imam istiot problem nemozam nikako da spijam,, samo na grb mozam da lezam, na strana nikako ne mozam. Imam uzasni bolki vo preponite i epten imam kiselina ali ajde da se nadevame deka se ke pomine brzo i ke bide se vo red. Inaku go znaes li polot na bebushot? Naseto ke bide devojce pozdrav
i naseto isto e devojce. Skoro do 5ti mesec imav macnini i nemozev nisto da jadam i od se mi se gadese, pa otkako prestanaa tie problemi si vikam ajde sega najteskoto pomina. Ama ne bilo taka, a kiselini i mene me macat od nekoj vid na hrana, zatoa gledam da e balansirana, da ima poveke svezi produkti. Na primer imam kiselini od sok koga pijam . Ovoj mesec pocnav da pijam i kafe po edno na den, mi bara organizmot i se cuvstvuvvam dobro od nego, posto pritisokot mnogu mi paga porucek . Ajde uste malce ke isterame Jas se tesam deka ovaa maka so nespienjeto e podgotovka za ona sto ne ceka podocna-togas ic nema da ima spienje. Ama edvaj cekam da se rodi bebceto, sekoj den gi brojatm denovite
hehe nie skoro isti maki imame vo bremenosta,, i jas do 5-ti mesec povrakjav i mislev deka posle toa ke bide ok, ali sum zgresila..A za kiselinata najdov resenie, samo ladno mleko mi pomaga. Ke ja isterame nekako do krajot samo pozitivni misli i se ke pomine vo najdobar red pozdrav
pa tuka nekade sme so terminite a i zenski deca nosime, mozebi zatoa. Jas uste pred da go doznaam polot majka mi mi velese deka e zensko-posto taa ne rodila so sestra ni i znae kako e se zensko bebe. Samo sega da si pozelime prijatna i lesna bremenost i da stegame palci
Здраво на сите! И јас да се запишам : терминот е на 9. септември!!!! Ми кажаа дека носам машко, па ќе видиме да ли ќе има некои изненадувања по тоа прашање Се најубаво за сите мамички и бебиња
Mene termin mi e 7 oktomvri 2011, pol na bebeto uste neznam, rano e. Ama imam nekoe vnatresno custvo deka ke e masko, ama ne mi e biten polot samo da e zivo i zdravo.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.