|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
9.7.2010 19:50:32   
Natasa981
zgresiv,denes mi e 16dc, a ne 15!
aj odam jas da bidam aktivna malce:))

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 626
9.7.2010 19:57:48   
Natasa981
fala na odgovorot,Paleska! prekrasna si,vednas mi odgovori:)

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 627
9.7.2010 21:43:57   
pinokio2010
natasa, ciklusot e podelen vo dve fazi, vtorata faza trae vo 90% od slucaevite 14 dena, toa znaci od denot koga ovuliras tocno na 14 den ke dobies menstruacija. znaci, ako tebe ciklusot ti trae 30 dena, togas ovulacijata ti e na 16 den (16+14=30)taka mene mi ima kazano doktorot i kaj mene e taka sekogas, od kako ke ovuliram tocno na 14 den dobivam

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 628
9.7.2010 22:12:16   
Natasa981
da,taka e izgleda i vo mojov slucaj..otprilika na 16 ili 17 den ovuliram,zasto ciklusot mi trae 30,31 den..decki,neznam dali ova so broenjevo ima nekakov efekt,poveke nervoza i napnatost stvara - toa sigurno. a kako toa da se opustam ne mi e jasno, da ne mislam na toa koga potsvesno mi ide-dali ke se fati ovoj mesec,nema da se fati ova ona...

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 629
12.7.2010 23:13:37   
NinaIvan
I nie cekame user posted image , daj boze, ke proverime na 19ti ovoj mesec dali...user posted image
Posle tolku vozdrzuvanje edvaj cekame.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 630
12.7.2010 23:15:33   
Julie1
Навиваме со тебе драга за user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот NinaIvan)
Непосредна врска до пораките: 631
12.7.2010 23:34:48   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите што нестрпливо ги очекуваат user posted image цртки...ајде срцки стискаме палци за сите да си дочекамеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 632
13.7.2010 0:48:21   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: pinokio2010

natasa, ciklusot e podelen vo dve fazi, vtorata faza trae vo 90% od slucaevite 14 dena, toa znaci od denot koga ovuliras tocno na 14 den ke dobies menstruacija. znaci, ako tebe ciklusot ti trae 30 dena, togas ovulacijata ti e na 16 den (16+14=30)taka mene mi ima kazano doktorot i kaj mene e taka sekogas, od kako ke ovuliram tocno na 14 den dobivam

kako e kaj mene kako se racuna jas dobivam 2 dena porano od prosliot sto znaci na 28-29 dena

Непосредна врска до пораките: 633
13.7.2010 18:31:10   
pinokio2010
togas kaj tebe e 14 ili 15 den od ciklusot.

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 634
13.7.2010 19:52:31   
Natasa981
devojki, kade ste ,pisete kako ide so user posted image ! ajde site ovojpat da se izraduvame kako user posted image i idni mami user posted image

Непосредна врска до пораките: 635
13.7.2010 19:56:20   
arh_diz
Ajde Natasa cekame da ne iznenadis ti

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 636
13.7.2010 20:05:47   
Natasa981
ke bide,ke bide..se nadevam kako i site tukauser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 637
14.7.2010 1:02:03   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: pinokio2010

togas kaj tebe e 14 ili 15 den od ciklusot.

znaci ovaj mesec povece da rabotime na 14-15
denes mi e 4 den uste 10 dena i vo akcija user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 638
14.7.2010 1:05:01   
Bogdancanka
hehehe suzeto obavezno bidi poaktiva tie denoviuser posted image

Непосредна врска до пораките: 639
14.7.2010 1:06:22   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

devojki, kade ste ,pisete kako ide so user posted image ! ajde site ovojpat da se izraduvame kako user posted image i idni mami user posted image

ajde ajde site rabotime na slucajotuser posted image user posted image user posted image

daj boze pobrzo da se raduvame na dvete crtki i site da bideme dodadeni na spisokot user posted image na rr

Непосредна врска до пораките: 640
14.7.2010 1:18:51   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

hehehe suzeto obavezno bidi poaktiva tie denoviuser posted image

aktivna sumstalno tie denovi ali nisto sto da se pravi
duri se umotiv od broejne denoviuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 641
14.7.2010 9:42:13   
arh_diz
suzeto podobro e da ne brois denovi da bides samo aktivna aj mila opusti se malku

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 642
14.7.2010 14:03:03   
Sajna
Dali ovulacijata se presmetuva isto kaj devojki sto pijat Dobroston za pottiknuvanje na ovulacija isto kako i kaj devojki sto imaat prirodno redoven ciklus?

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 643
16.7.2010 13:00:56   
Idna mamica
Го нагодив мојот компјутер на макед.подршка,сега со мерак пишувамuser posted image Еве и јас да се приклучам во листата на оние рингерајки кои чекаатuser posted image и тоа со полноuser posted image !!!!!!!Девојки да не губиме надеж,што е наше ке си дојде!!!!Во оваа современа медицина само ако немаш матка неможеш да родиш,нели!!!!!Со вербата во Бога се ке си дојде на свое место,ве сакааааааааааааааааааааааам сите!!!!user posted image

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 644
16.7.2010 13:05:15   
Bogdancanka
Така е идна мамица само позитивно и малку надеж ќе си дочекаме сите user posted image со ова напредна медицина и малку повеќе нерви ќе биде кај сите што посакуваме user posted image илиuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ќе даде Бог како за сите така и за нас нема одкажување!!!

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 645
16.7.2010 13:29:04   
Sajna
Nie eve 9 mesec pocnuvame paaak so probi,,,me interesira dali e mozno prvite pet do deset dena da se plodni posle ciklus???

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 646
16.7.2010 18:47:12   
Idna mamica
Сања,жените што добиваат редовно на 28 дена,плодниот ден им е13-от и 14-от ден,тие штодобиваат на 30 дена,плодниот ден им е на 16-от и 17-от ден но не е ова правило.Некогаш и кај жени со редовен циклус се случува фоликулите да им прснат порано или подоцна од плодните денови па затоа штом ке ти заврши циклусот,имајте си редовни односи,секој ден и да не заборавиш-лежи после односот со перница под задникот,ова овозможува спермата побрзо да дојде до јајниците за да ја оплоди јајце клетката.Ајде работи на случајот па да не израдуваш со убави вести,СРЕКНОuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 647
18.7.2010 0:34:46   
Sajna
Fala idna mamica *** se nadevam ke bide ovoj pat
user posted image

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 648
18.7.2010 10:33:32   
zorana
decki kako sto mi kaza doktorot od parano sum zapamtila plodnite denovi se presmetuvaat  retrogradno Toa znaci ako ovaj ciklus  ti trae 28 dena vadis 14 dena  Toa znaci edka predh ciklus  ovulacijata ti bila 14 den Ili ako ti e ciklusot na pr 32 dena togas  minus 14 dena ovulacijata ti e 18 tiot den  Manogu prosto Znaci te ucata pominatite ciklusi.Inaku snja mozat i prvite denovi po menstr da se plodni Drukarka mi imase samo eden odnos toj mesec 6 den od pocetok na menstr i zabremeni  Nema pravila Kaj sto faka faka Kaj nas za zal  ni plodnite denovi ne se uspestni C EST LA VIE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  am ke uspeeme  i ne se otkazuvame user posted image

Непосредна врска до пораките: 649
18.7.2010 14:40:01   
Idna mamica
Така е Зорана тоа ако сака да биде,ке биде и од прва и тоа во неплоден ден.Како тогаш на пример средношколки забременуваат од прва зарем одат тие по доктори и пратат плодни деновиuser posted image ?Зарем сите што одма забременуваат одат на гинеколошки прегледи,некои не ни знаат што е гинеколог.Кога сака да биде ке биде.        Да си видиме сите што поскоро user posted image или user posted image

(Одговор на членот zorana)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?