|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Полот на бебето
19.5.2011 12:03:22   
KRISTIJANA*
vo sabota sum na pregled ke bidam 12 nedela i 3 dena , dali moze da se doznae polot?

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 251
20.5.2011 15:49:32   
luna28
мене ми кажаа за полот  во 12 недела кога бев на 4д, би требало да ти кажат освен ако бебенцето го крие и не може гинекологот да го види

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 252
21.5.2011 9:14:27   
KRISTIJANA*
fala ti luna28 deneska sum pa ke vidime , kako i da e smo da bide se vo red user posted image pozz

(Одговор на членот luna28)
Непосредна врска до пораките: 253
23.5.2011 16:54:24   
ana mari
jas bev deneska mi rece deka e masko ama ne bese bas siguren zs uste e malecko.... user posted image

Непосредна врска до пораките: 254
24.5.2011 14:31:19   
heba
doktorive mi vikaat deka e zensko amaaa site ostanati zeni vozrasni mladi li kakvi ne sum lichela ko demek mashko deka samo stomak shpic pa neznam sho liceto isto a za zensko se menjalo i neznam zasho ne sum po babaini devetini ama pa pochnav da se somnevam :)))

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 255
24.5.2011 16:08:37   
aleksandra90
Heba ne veruvam vo toa sto kazuvat deka po stomakot se gleda plolot na bebeto,. Mene mi bese isto spic stomakot samo napred i pred edna nedela rodiv zensko bebe user posted image a vo megjuvreme site mislea i ocekuvaa deka ke bide masko. Se zeznaa site user posted image user posted image user posted image pozdrav i uzivaj si vo bremenosta user posted image ke dojde i togas 100% ke znaes sto e. Ti posakuvam se najubavo..

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 256
24.5.2011 16:28:57   
bombica
Aman od ovie babski raboti.De stomakot kakov bil, pa ako ti stavat sol na glava bez da znaes i ako se fanes za usta zensko e, a za nos masko itnuser posted image Abe zivi gluposti be.Inaku mene stomakov mi e ist i minatata i ovaa bremenost , togas nosev zenski a sega masko sto znaci greska se babive user posted image

(Одговор на членот aleksandra90)
Непосредна врска до пораките: 257
24.5.2011 16:32:04   
prettygirl
ИЗВОРНА ПОРАКА: heba

doktorive mi vikaat deka e zensko amaaa site ostanati zeni vozrasni mladi li kakvi ne sum lichela ko demek mashko deka samo stomak shpic pa neznam sho liceto isto a za zensko se menjalo i neznam zasho ne sum po babaini devetini ama pa pochnav da se somnevam :)))
eh ista maka....user posted image kako ne se najde edna zena da mi reci ej ti zensko nosis tuku site : masko nosis a? demek stomakot mnogu dolu mi bil i na masko na site ama bas na site mu licel. I na majka mi i na svekrva mi mu velele aaa vnuk ke imate.Bezvrska

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 258
24.5.2011 17:48:39   
heba
sigurno e bezveza muabetot taman rabota taka da se poznaashe ama ajde bozem starikive se znaat!!! :)))

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 259
24.5.2011 18:11:12   
Carelija
Starite si baraat rabota da si go popolnat vremeto user posted image , i mene site dodusa i mladi mi velea aaaa zensko nosis ama jas si znam deka e masko 100% bidejki go vidovme, inaku i mene mi baba mu na mm mi stavila sol na glavata bez da znam i jas sum se fanala za nosot , pa sega babini devetini li se slucajno li taka se pogodilo, neznam bitno da mi e zdravo i zivo sinceto sto si go nosam pa duri da se rodi koj saka neka si nagagja kakvo e user posted image

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 260
8.6.2011 16:31:30   
miana
Prvoto dete mi e devojce i sega mnogu sakam da imam masko,a se mi vika deka pak ke imam devojce :( Neka e zivo i zdravo pa ako ne ke odime na treta sreka...Inaku sum vo 12 nedela :)

(Одговор на членот alex_mo)
Непосредна врска до пораките: 261
9.6.2011 1:32:02   
Lidina
Veruvajte ne samo starite, i eden doktor od Sistina, vleguvam i samo sto otvoriv usta da kazam: Dobar den! toj mi veli: masko a?, molam? Si rekov na ovaj eho ne mu treba, se si znae covekotuser posted image Mi veli spicest ti e stomakot zatoa nagagam deka e maskouser posted image .

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 262
9.6.2011 9:47:08   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: heba

Е, дека формата на стомакот има врска со полот, тоа не верувам. Секоја жена различно ја носи бременоста, па и двапати да е бремена со бебе од ист пол различно е носењето. Мојот стомак беше округол, како топка да сум голтнала, а родив машко.

Live and let live

(Одговор на членот heba)
Непосредна врска до пораките: 263
16.6.2011 10:27:25   
Fiao
E znaci stvarno puknav veke da doznaam sto e user posted image Site okolu mene nesto si nagagjaat, ama nie uste ne znaeme sto e. Bev na skriningot vo 12ta nedela ama doktorot nisto ne rece, mada i jas smotana zaboraviv da go prasam, ali ocekuvav deka ako vidi ke kaze sam... ama nisto od toa sepak izgleda ke si go pocekam onoj na 21va nedela, valjda za toa ke se gleda poubavo. edvaj cekam veke puknav od ljubopitnost! user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 264
16.6.2011 11:58:57   
anedespo
Oblikot na stomakot zavisi od sostojbata na stomacnite muskuli. Kolku ti se porazvieni i vo podobra sostojba tolku e stomakot pospicest.

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 265
16.6.2011 20:36:55   
Carelija
ИЗВОРНА ПОРАКА: anedespo

Oblikot na stomakot zavisi od sostojbata na stomacnite muskuli. Kolku ti se porazvieni i vo podobra sostojba tolku e stomakot pospicest.

Se soglasuvam so tebe anedespo, no isto taka uloga ima i telesnata gradba na zenata, kaj zenite so potesna karlica stomakot e poizrazen i obratno. Akolku toa ima vrska so polot

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 266
16.6.2011 20:38:50   
Carelija
ne se doiskazav :)
kolku toa ima vrska so polot na bebeto nemam pojma.
Kaj mene stomakot voopsto ne izgleda spicasto a nosam masko.

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 267
16.6.2011 21:05:05   
Lidina
Јас имав стомак и претходно, а за стомачни мускули - катастрофаuser posted image Мрзелива сум за вежбање ептенuser posted image Ама имам тесна карлица и цел стомак ми е напред шпицест, и цел живот мислам дека кога ќе треба да раѓам, ќе ме пораѓаат со царски. Нема врска никаква тоа со полот на бебето.

Непосредна врска до пораките: 268
16.6.2011 22:42:57   
Carelija
i kaj mene karlicata e mnogu tesna, i iskreno i jas mislam deka imam sansi za carski user posted image user posted image I poradi taa tesnotija uste vo prvite tri meseci mi ripna stomaceto i bas mi e zaobleno a ne spic (ako e toa uslov za masko user posted image ). Vo sekoj slucaj i jas mislam deka nema vrska so polot na user posted image

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 269
20.6.2011 14:35:49   
vanessa30
zenski da vi kazam pravo, jas prvin na strana se zaobliv, gazot mi porasna zaedno so stomakot,stomakot mi e okrugol nikakvi spicovi, pa 99% mi potvrdija deka e masko. Edinstveno sto primetiv e deka imam mnogu zatemnet i prosireni areoli (skoro crni) linijata pod stomakot mi e temna i duri linii temni od pigment imam pod pazuvite. Nekage na forumov procitav deka toa mozelo da bide indikacija deka e masko. A i na kineskiov horoskop mi pogodija:-))

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 20.6.2011 14:36:25 >

Непосредна врска до пораките: 270
20.6.2011 15:36:40   
KRISTIJANA*
Nie vcera go definiravme polot

IT'S A BOY !!!!!

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 271
20.6.2011 16:15:13   
blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: KRISTIJANA*

Nie vcera go definiravme polot

IT'S A BOY !!!!!

user posted image user posted image user posted image

Уште едно курле user posted image user posted image
Ајде, да е живо и здраво и курето само право user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 272
20.6.2011 23:14:59   
Carelija
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

zenski da vi kazam pravo, jas prvin na strana se zaobliv, gazot mi porasna zaedno so stomakot,stomakot mi e okrugol nikakvi spicovi, pa 99% mi potvrdija deka e masko. Edinstveno sto primetiv e deka imam mnogu zatemnet i prosireni areoli (skoro crni) linijata pod stomakot mi e temna i duri linii temni od pigment imam pod pazuvite. Nekage na forumov procitav deka toa mozelo da bide indikacija deka e masko. A i na kineskiov horoskop mi pogodija:-))

Potpolno istiot slucaj sum i jas vanessa3o, pa sto vikas duri i na kineskiot izleze deka e masko :)
Neka ni se mnozat kurlinjata na rr user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 273
20.6.2011 23:29:37   
mami 3.
Jas so prvoto Kerkice se rasiriv celata i jadev non stop samo Blago i mi vikaja zensko ali i mojata prijatelka so Maskoto dete se prejaduvase so Slatkisi sto uopste ona ni kafe so Seker ne pie i zatoa mnogu mnogu ne veruam vo toa, so vtoroto Kerkice stomakot mi bese kako Raketa spic i jadev mnogu Luto i site mi vikaja Masko. I na kraj sto ispadnaa dvete zenski. I sega so tretovo bebce, uste ne znaeme sto e, ali i ne me interesira mnogu neka e samo zdravo i zivo pa ako ne dozname sega zdravje vo Avgust ke znaeme sigurno.

Непосредна врска до пораките: 274
21.6.2011 11:39:31   
KRISTIJANA*
neka ni se zivi i zdravi user posted image

Само една работа е поубава од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш мајка....

(Одговор на членот mami 3.)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?