|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Полот на бебето
15.2.2011 10:00:50   
libra.n
Mene prviot pat vo 13-ta nedela mi kazaat deka e masko, i na Kineskiot kalendar mi izleze masko, a vcera vo 18-ta nedela na pregled se pojavi zensko :-) ke vidime na 4D za eden mesec :-)

(Одговор на членот baby27)
Непосредна врска до пораките: 226
15.2.2011 12:12:07   
Bubba
Мене во 22. недела прв пат ми рече докторот дека е женско, после неколку недели и матичната рече како женско да било :) , и во 30. пак ми рече докторот женско е.. user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 227
15.2.2011 12:17:25   
Tanjicka
mene mi rece masko vo 18 nedela, a sega ke odam pri krajot na mesecov na 4D( togas ke bidam 22 nedela) i do togas ke se tesam deka mozebi zgresil :))))iako slikickata sto mi ja dade, jasno dava masko bebe , ama nema vrska i vtorovo dete sto ke  mi e masko , najbitno mi e da e zivo i zdravo

(Одговор на членот Bubba)
Непосредна врска до пораките: 228
27.2.2011 17:40:19   
nelaa
mene doktorot vo 13 nedela mi rece deka e masko a na 18 mi rece deka e zensko pa naredniot pat da vidime so ke kazi vo 22 nedela user posted image

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 229
10.3.2011 13:44:57   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: AUMAMA

Ete znaev deka ne e , na 4D drug doktor mi veli e!AH ako samo zdravo zivo neka e!

(Одговор на членот nelaa)
Непосредна врска до пораките: 230
7.4.2011 10:36:54   
Andriance
Maskooooooooo 100%...so kure golemko user posted image minatata nedela ne se gledase nogeto mu beshe sobrano..a sega 18 nedela rekoa ubavko mazence..

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 231
7.4.2011 10:40:07   
aleksandra90
Neka e zdravo i zivo i golemo fraerce da stane Andriance user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 232
8.4.2011 12:46:31   
luna28
Мене во 17недела ми кажа дека е машко, сега сум 20недела и треба да одам на 4д. можно ли е сега да ми кажат женско? инаку сакам повеќе да е машко ама што и да е нека е живо и здраво

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 233
8.4.2011 13:14:37   
fila
mene za prvoto do deveti mesec se mi vikaa deka ne se gleda kakvo e ama jas imav predcuvstvo deka e masko i masko se rodi a sega bi sakala devojce dokolku se fatilo ama pak si vikam samo neka e zdravo i pravo pa kakvo saka neka e

(Одговор на членот luna28)
Непосредна врска до пораките: 234
8.4.2011 16:56:38   
Annet
jas vo ponedelnik ke vlezam vo 22 nedela i za prv pat ke mi kazat kakvo e bebenceto,se nadevam deka ke mi kaze doktorot tocno...nestrpliva sum ...... do sega i nemav zelba za da znam kakvo e, mi bese seisto,ama sega odvaj cekam..pa da pocnam da si kupuvam alistenca i se drugo..user posted image

i da zaboraviv da kazam deka site sto ke me vidat mi vikaat ZENSKO E,a kako znaat poim nemam,demek sum se sirela vo cel struk ,a za maski bilo samo meset_o golemo...e jas se siram nasekade po malku hahaha pa aj bas ke vidam dali e taka ;-)))

< Поракaта ја уредил Annet -- 8.4.2011 16:57:58 >

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 235
15.4.2011 11:46:41   
Yummy Mammy
Gledam po stranskive bebe forumi deka postojat nekakvi domasni testovi za utvrduvanje na polot na bebeto uste vo prvoto tromesecie od bremenosta. Mislam deka funkcioniraat na baza na mokraca.
Dali znaete dali kaj nas postojat nekoi vakvi testovi?

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 236
18.4.2011 17:55:14   
baby27
Mene vo 13ta nedela doktor Petrovska od Sistina mi rece deka e uste rano za polot no deka i lici na zensko, i vo 21nedela na screening mi rece "mrdka baleinkata" it`s a GIRL

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 237
19.4.2011 13:33:08   
luna28
Минатата недела бев на 4D (20 недела) и ми потврдија дека е машко. многу сум среќна, сите некако сакавме машко, имаме многу женски во фамилијата. Само нека биде се во ред, тоа е најважно.

(Одговор на членот baby27)
Непосредна врска до пораките: 238
19.4.2011 13:50:59   
srnicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas vo ponedelnik ke vlezam vo 22 nedela i za prv pat ke mi kazat kakvo e bebenceto,se nadevam deka ke mi kaze doktorot tocno...nestrpliva sum ...... do sega i nemav zelba za da znam kakvo e, mi bese seisto,ama sega odvaj cekam..pa da pocnam da si kupuvam alistenca i se drugo..user posted image

i da zaboraviv da kazam deka site sto ke me vidat mi vikaat ZENSKO E,a kako znaat poim nemam,demek sum se sirela vo cel struk ,a za maski bilo samo meset_o golemo...e jas se siram nasekade po malku hahaha pa aj bas ke vidam dali e taka ;-)))

Nema vrska toa akko se siris. Jas imav samo gooolemo mese, a rodiv devojce.

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

Непосредна врска до пораките: 239
20.4.2011 10:33:19   
Annet
srnicka,ne veruvam ja vo tie babini-devetini, ama ke se zafrkavam sto da pravam ,neka pogoduvaat-koj ke pogodi sleduva nagrada:po 2 saati na den cuvanje na bebeto hahahahhahahahaha....
doktorot rece isgleda e masko ama ne sum siguren pa po 6 nedeli duri da idam....koj ke ceka togas ke bidam 28 nedela,ja izleda koga ke se porodam ke doznaam kakvo e hahahahhahahahahah se salam

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 240
9.5.2011 23:38:52   
sunshine24
zdr na site...jas sum 36 nedela i sekoj mesec dr mi potvrduva deka e zesko a toa mi bese najgolema zelba.si iznakupuvav rozevki alsta i sum happy samo da e ziva i zdrava i so lesno da pomine

Непосредна врска до пораките: 241
10.5.2011 13:42:41   
vanessa30
Srnicka, nema vrska se zavisi od konstitucija, sestrami celata se sirese i nastrana i vo stomak i nakraj rodi masko, a koleskata sto mi e vo kancelarija e 36-ta nedela i celata e tesna  i slaba, samo stomakot i porasna,a e 100% e sigurno deka ke rodi zensko.
Samo gospod znae sto ke bide? i eventualno na ehoto ke se pokaze. Na edni prijateli celovremi im kazuvaa deka e devojce , i nakraj koga rodi momce site se iznenadija, e posle imaa problem sto sve si kupile na rozevouser posted image

(Одговор на членот sunshine24)
Непосредна врска до пораките: 242
11.5.2011 13:12:54   
ana mari
jas na 25 inam termin pa se nadevam deka togas ke mi kaze kakvo nosam...... pozz

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 243
11.5.2011 20:45:55   
mami 3.
Jas so prvata kerkicka, se rasiriv cela i samo blago jadev i site mi vikaa zensko, a so vtorata kerkicka jadev samo ljuto i toa ne bas ljuto tuku preljuto i stomakot mi bese kako raketa napred i site "ah sigurno masko ce ti bide" i ete pak devojce. Eve sega i so tretovo user posted image sakam da doznaam sto e ali ako ne bide i ovoj pat t.e ako ne se pokaze, onda za 3 meseci zdravje sigurno ce znaemeuser posted image  Samo neka e zdravo i zivo, zatoa sto toa e najbitnouser posted image

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 244
11.5.2011 21:10:39   
Sarah
Prvoto vo 18 nedela mi rekoa masko deka e i masko si se rodi, so vtoroto vo 18 nedela doktorot rece deka ne e siguren i deka mu lici na zensko i taka na sekoja naredna kontrola bese se posiguren deka e zensko ama jas celo vreme mislev deka e masko i ne mu veruvav i na kraj koga se rodi zensko doktorot i vika na sestrata :kreni ja da ja vidi majkata da se izraduva" user posted image user posted image user posted image user posted image Sega i maticnata i drug doktor mi rekoa deka e zensko. pa ke vidime so ke izleze. Neka e zivo i zdravo samo.

(Одговор на членот mami 3.)
Непосредна врска до пораките: 245
11.5.2011 21:47:12   
peperutka84
Mene vo 13 nedela mi rekoa deka e masko no ne so 100%sigornost zosto uste e mnogu malecko. Site koga doznaa deka sum bremena mi vikaa zensko bebe ke imas taka sum im licela . vo 18 nedela doktorot mi potvrdi masko vo22 na skrining i slika mi dadoa od kureto na user posted image user posted image i nekako celo vreme imav cuvstvo deka e masko neka se zivi i zdravi site bebinja pozz

(Одговор на членот Sarah)
Непосредна врска до пораките: 246
17.5.2011 21:59:48   
Annet
Da vi se pofalam denes konecno vo 27 nedela doktorot mi kaza deka e Devojceuser posted image ;-)) I sega treba da smislime imence user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 17.5.2011 22:01:43 >

Непосредна врска до пораките: 247
17.5.2011 23:13:35   
humana
Jas seuste neznam rano e:)) ama pusta radoznalost,se nadevam deka ke mi kazat na skrining za 10 dene,ama sto i da e i za dvete si imam ime:)

Непосредна врска до пораките: 248
17.5.2011 23:32:02   
humana
Pavel ili Antonia:)samo da se osiguram deka e sve dobro za 10 dena

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 249
19.5.2011 10:20:42   
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: nelaa

mene doktorot vo 13 nedela mi rece deka e masko a na 18 mi rece deka e zensko pa naredniot pat da vidime so ke kazi vo 22 nedela user posted image

Istoooo... prvite dva pati dr bese ubedena deka e masko, po konstrukcijata i postavenosta na vnatresnite organi, za vo 16 nedela da se predomisli... vo 20 nedela treba da idam na 4D pa da vidime dali ke ostane zensko ili pak ke se predomisli user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот nelaa)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?