RE: Полот на бебето (Целосна верзија)

Форум >> [Бременост] >> Бременост и породување

Порака

AnnaMolly RR -> RE: Полот на бебето (18.8.2012 23:53:27)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Супер, Сноувајт! Само нека е здраво и живо бебушко!

Фиданче -> RE: Полот на бебето (19.8.2012 16:18:46)

Ja sum 20 nedela i uste neznam kakvo e , se nadevam na skriningot ke mi kazat, edvaj chekam, Najvazno da e zivo i zdravo :)

babyblue -> RE: Полот на бебето (30.8.2012 10:06:00)

se sekavam bese lani ova vreme, bev 12 nedela i trebase da odam na 4D kaj dr.Dimcev vo Sistina, so mm bevme mnogu vozbudeni zatoa sto ni kazaa deka dr.Dimcev mnogu cesto go pogagal polot i toa vo rana bremenost. Vecerta pred da odime go prasav mm sto saka, rece seedeno mu e samo da zivo i zdravo, pa go prasav a sto mislis deka e rece: masko. Utredenta doktorot rece MASKO e maz mi ke puknese od sreka, sega za vtoro mi rece deka saka devojce, pa zdravje ke vidime.

cucamaca -> RE: Полот на бебето (31.8.2012 23:53:17)

Уште во 13-та недела сама ја видов „точката“ :) а во 17та потврдивме дека е машко. и во 22-ра на 4Д, и денес (веќе 27-ма) пак [sm=modricrtici.gif]
да сме живи и здрави, претпоставувам дека така и ќе биде [sm=duda.gif]
Што се однесува до желбата, стварно не знам што посакувам повеќе [sm=zmeden.gif]. ММ само еднаш кажа дека сака женско, а мене некако ми се чини дека многу му се радува на „тулево“ [sm=smiley36.gif]

majka na tri deca -> RE: Полот на бебето (19.9.2012 23:46:00)

Ajde mamicki neka zazivee povtorno i ovaa tema.Koj pol vi se bebuskite sto gi nosite.Eve mojata rodnina za koja pisuvam cesto ima since [sm=modricrtici.gif] a sega ocekuva kerkicka[sm=rozacrtici.gif]

Kori -> RE: Полот на бебето (20.9.2012 10:39:51)

Jas vo 21 na skrining bev vo Remedika, ama bebusov bese so raceto megu noze celo vreme, ama doktorkata rece( mislam deka dzirnav dunda), a jas celo vreme mislev deka e masko, zosto prvoto mi e [sm=rozacrtici.gif], a ova razlicno go nosam, razlicno se osekam. Ama ic nema da mi bide krivo ako kerka mi ima sestra, zosto toa e poseben odnos, znam od licno iskustvo. Samo da se zivi i zdravi pa sto ni smislil dedo boze toa ke bide[sm=smiley36.gif]

JanaMarija -> RE: Полот на бебето (20.9.2012 22:43:13)

Nas vo 12-ta nedela ni kazaa sto posto masko a posle sekoj nareden pregled zensko( i toa od 3 razlicni doktori).

Sega sum 37 nedela i uste e zensko :)))) kako i da e ima rozovi raboti, pa ako ispadne masko ke bide vo moda so rozovi alista hahahaha

Kori -> RE: Полот на бебето (4.10.2012 12:03:20)

Bev na uste eden pregled vcera, i sega bese ubavo namesteno bebence, i definitivno e [sm=rozacrtici.gif], ke imam dve kerki ubavici na mama. [sm=smiley1.gif]

Фиданче -> RE: Полот на бебето (9.10.2012 0:41:09)

Vo 21-22 nedela mi kazaa devojche i posle 3 nedeli mi potvrdija, dvapati na 4D, ke vidime ponatamu kako ke kazuvaat ama ubavo se vide pa sega si planirame za [sm=rozacrtici.gif]. Pozdrav

tantela -> RE: Полот на бебето (21.11.2012 16:39:26)

Имав некое пречуство дека е машко[sm=modricrtici.gif] и на еxо матичниот ми кажа дека е[sm=modricrtici.gif] и уште се смеам на рекцијата кога го виде онака гласно леле еве му ги јајцата хаха[sm=smiley36.gif] а и во петокот бев на 4d и ми потврдија за машко[sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: Полот на бебето (21.11.2012 19:15:30)

Докторкава моја е ептен забегена така, не знам дали дека нема деца нејзини и како гледа во мониторот со каква возбуда, повозбудена беше од мене и го гледа, кажува и едно време вика Мх, лепотица, ти кажав дека е женско? Инаку и претходните два пати ми рече женско, ама не беше 100% сигурна и еве сега потврди, сега можам да почнам по нешто да купувам и да смислуваме име

Maca25 -> RE: Полот на бебето (21.11.2012 19:53:19)

Супер Сноувајт!! Ќе си имаш и машко и женско. Само да е живо и здраво уствари, тоа е најважно!

Simona_k -> RE: Полот на бебето (25.11.2012 21:03:58)

16 NEDELA MI KAZAA [sm=modricrtici.gif] I PRVOTO MI E [sm=modricrtici.gif] PA SEGA KE ODAM NA SKRINING INAKU SUM 20 NEDELA MOZEBI KE MI KAZAT [sm=rozacrtici.gif] AMA I DA NE KE SI GO SAKAM NAJUMNOGU NA SVET KAKO I PRVOVO

Snowhite RR -> RE: Полот на бебето (26.11.2012 8:04:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Супер Сноувајт!! Ќе си имаш и машко и женско. Само да е живо и здраво уствари, тоа е најважно!

Фала Маца, да најважно е да е здраво, живо, сепак јас почнав полека да си ја прифаќам бременоста дури откако ми кажа дека е женско, зашто ако за М не ми беше важно што е, ова сакав[sm=rozacrtici.gif]

Anonimen -> RE: Полот на бебето (26.11.2012 15:28:51)

A sto ako ne bese [sm=rozacrtici.gif] Snowhite? Nemase da go prifatis ili ? Ma neka se zivi i zdravi jas toa ednas go pominav.Imam dva prekrasni sina koi se smislata na mojot zivot i ne bi gi menuvala ni za 10000 zenski.Vazno e da e sakano i srekno... Pozdrav [sm=smiley2.gif]

Simona_k -> RE: Полот на бебето (26.11.2012 16:42:28)

MILO MI E STO IMA I MAZI NA OVIE STRANICI MNOGU E BITNO DA SE SLUSNE I NIVNOTO MISLENJE SE SOGLASUVAM SO ANONIMEN AMA MISLAM DEKA I SNOWWHITE SI IMALA NEKOJA ZAMISLA I ZELBA ZA SVOETO BEBE KOJA MOZE NE SE ISPOLNILA NO NIKAKO NE ZNACI DEKA NEMA DA SI GO SAKA [sm=duda.gif]SONCETO NELI?

DIDKA -> RE: Полот на бебето (28.11.2012 13:23:43)

JAS SUM 23 NEDELA,MINATATA NEDELA IMAV PREGLED I MI KAZAA[sm=modricrtici.gif]
IAKO JAS MNOGU POSAKUVAV [sm=rozacrtici.gif]
NO KAKO I DAE DA E ZIVO I ZDRAVO TOA E NAJBITNO [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Simona_k -> RE: Полот на бебето (29.11.2012 16:43:18)

IZGLEDA OVAA E MASKA GODINA A?[sm=smiley36.gif]
KAKO I DA E NEKA NI SE ZDRAVI I ZIVI KAKO STO KAZAV PREDHODNO IMAM SINCE 2GOD I 6 MESECI PAK MI POTVRDIJA DEKA NOSAM MASKO (21NEDELA) AMA AKO E GOLEMA ZELBATA DA SE IMA ZENSKO I NA TRETA "MAJKA" KE SE ODI NELI?[sm=smiley36.gif] POZZZZZ

Snowhite RR -> RE: Полот на бебето (29.11.2012 20:26:53)

Па сигурно ќе го сакав, само така го кажав, зашто почетокот некако не можев да си ја прифатам бременоста, иако беше посакувано, кога останав почнав да се предомислувам дека можеби избрзавме, дека требаше покасно и такви некои мисли нон стоп имав и кога на вториот преглед ми рече женско некако се поопуштив, не сум 100% сигурна дека полот беше причината, ама така се почуствував, почнав да си ја прифаќам бременоста, си се утешив дека ќе си имам едно машко и едно женско
Само нека е со живот што се вели и да се сите здрави и живи[sm=smiley1.gif]

Gaia -> RE: Полот на бебето (5.12.2012 21:34:30)

Денеска дознав дека носам машко бебенце, на мм многу му се направи меракот[sm=smiley36.gif] Јас потајно си се надевав дека ќе биде девојче но најбитно што ми е во моментов е да е здраво и живо[sm=nosecka.gif]

angelce83 -> RE: Полот на бебето (10.1.2013 15:51:16)

Jas sum 16nedela i dr mi rece deka megu nozinja ima nesto, znaci deka kje bide masko:))) A uste koga bev 10nedela i malku prokrvarev i odidovme vo sistina i tamu doktorkata uste togas mi rece deka mozebi e masko no ne bese sigurna, no eve denes mi potvrdija. Jas navivav za zensko a soprug za masko, no sega sum mnogu srekjna, samo neka e zivo i zdravo!

katalina1 -> RE: Полот на бебето (15.1.2013 16:41:05)

Nie mnogu docna go utvrdivme polot na[sm=duda.gif],na vtoriot skrining se kriese,pa duri vo 25ta nedela [sm=duda.gif] se presrami i se pokaza.So gospod napred ke imame edna slatka princezicka [sm=bravo.gif]

Simona_k -> RE: Полот на бебето (15.1.2013 17:29:03)

Имаме едно момче и едно девојче во април уште алма да се пофали [sm=smiley36.gif] па да заокружиме[sm=jezicek.gif]

arh_diz -> RE: Полот на бебето (1.2.2013 12:54:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

jas vcera bev na pregled i mi rece ginekologot deka ke e masko izgleda[sm=modricrtici.gif]
imam veke edna zenska doma veke[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
neka ima i od dvete[sm=bravo.gif]

Simona_k -> RE: Полот на бебето (1.2.2013 17:13:56)

Која недела си princessa ?
Браво мешани клинци супер!И ние(мажми) мислевме дека ќе биде девојче второво ама ништо за девојче ќе треба на трето да се иде[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>