talisman -> RE: Полот на бебето (21.12.2009 23:05:46)
|
Mojata doktorka izbegnuva da go kaze polot, a i jas samata poveke se plasam i se sekiram samo da bide zdravo i pravo taka da mnogu, mnogu i ne se zamaram so polot. Vo 20-tata nedela bev na dopler i mi izleta na doktorot da mu kazam deka sakam zensko, a toj samo mi potvrdi. Nekoj ovde pisuvase deka imal pretcustvo sto nosi, istoto cuvstvo go imam i jas, duri i koga zboram za bebusot zboruvam vo maski rod. Kako sekogas sakam da znam na sto sum, celava situacija okolu polot me zbuni taka da resiv za polot da prasam duri koga ke go rodam, malku i jas ke se inatam [sm=smiley36.gif] Smo sto primetuvam deka na mnogumina im e cudno i smetaat za klise koga ke im recam deka mi e bitno samo da e zivo i zdravo i deka polot ne mi e biten bidejki mi e prvo, a zdravje Boze planiram da imam uste deca i planiram se sto ke kupam da odgovara i za masko i za zensko. Malku mi e maka koga ke vidam nesto slatko za masko ili fustance za zensko, nesmeam da go kupam bidejki neznam sto e[sm=zmeden.gif] p.s: Na zolva mi uspeaa vo 8 mesec na 3 D da i go utnat polot taka da nisto ne mi dava garancija i ne vleva 100 % doverba [sm=zmeden.gif] p.s.s: Se izvinuvam sto pisuvam na litinica, duri na krajot primetiv [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|