Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Preku glava mi e od balkanskata izrekata " Aj pa treta srekja, moze ti se posrekji pa bide masko " I preku glava mi e sto toa voglavnom mi go kazuvaat zeni, ko bozem sekoja zena se realizira kako majka duri otkako kje rodi sin, pihhhhhhh
Preku glava mi e od balkanskata izrekata " Aj pa treta srekja, moze ti se posrekji pa bide masko " I preku glava mi e sto toa voglavnom mi go kazuvaat zeni, ko bozem sekoja zena se realizira kako majka duri otkako kje rodi sin, pihhhhhhh
Lele i jas skoro se iznervirav od istovo,imeno na eden prijatel mu cestitaa KERKA so zborovite : AJDE DOGODINA MASKO
preku glava mi e od"cile-mile"faci a znam deka mi mislat loso,no najloso e sto moram i jas taka so niv a mraaazzaam koga sum dvolicna,iako horoskopot mi e takov ama jas ete se ezam od toa
Преку глава ми е од свеки .Леле луге замислете,бевме со мм и децата кај една моја братучетка и сега ми вика: Ти пеглата не си ја исклучила? А пеглата ни е во посебна соба.Се изнервирав зошто бев сигурна дека не е така, и одам, гледам пеглата ладна,мраз.И ја носам,да ја пипне и ми вика :Ама кабелот не беше убаво изваден Толку се изнервирав.Незнам што и е целта. Веднаш му раскажав на мм,кој остана без зборови...И фали нешто на женава.
Преку глава ми е од луѓе кои до вчера додека беа со мене ги трпев и слушав како јадат за други...а денес ги гледам заедно со истите тие луѓе како ништо да не било... јавно имам кажано...животот е доволно сам по себе комплициран...не ми требаат уште и комплицирани луѓе...
од денес, не вратм нов лист....туку земам друга книга за некои луѓе !!!
... од дволичност, безобѕирна и изглумена изнемоштеност поради патење за внимание, душкање во приватен живот, буцкање во брачни муабети, емотивни уцени кои никогаш не успеваат зашто се класични уцени, озборување и сипање отров во уши на туѓи луѓе поради лична корист... Од живеење во невозможна заедница...
Мене ми е преку глава од синусиве, од бактерии, вируси., и преку глава ми е од мизерување, броење денови до плата и стискање. а денес и од свеки ми е преку глава :-))))