Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Уф, преку глава ми е од чекање и исчекување, кои идат во пакет со лажни ветувања. Преку глава ми е од семеен живот на два континенти. Криво ми е што заради тоа животот си го ставив на стенд бај, верувајќи дека нешто правам за подобра иднина на детево, имам уште некоја трошка надеж дека нема да биде залудно, ама и таа трошка се рони се повеќе и повеќе со секој изминат ден... сакам ова да се промени поскоро, ама криво ми е што јас не можам ништо да направам, се чувствувам тотално беспомошна...
< Поракaта ја уредил Calypso -- 8.1.2013 12:24:11 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
.....od pocituvanje hierarhii,i vo ime na toa ponekogas iako znaes deka si vo pravo,da treba da prekutis E so mene toj film ne go gledaat .se pravat najpametni,a koga ke dojde red da gi snosat odgovornostite od donesenite odluki,topkata ja prefrlaat na drugata strana.So kulturno prepucavanje,si ja isterav pravdinata,ama vrijam od nervoza,da sum doma,sto fino ke mi dojde edna generalka po stanot
Mene preku glava mi e od site okolu mene (komsii, koleski na rab, pa i nekoi zlobni prijateli) abe sto cekate koga dete, deca se gledaat koga ste pomladi Nie demek starite ili ne sakame. Se ndevam deka ce dojde vreme koga ke im gi zatnam muckite na site
lelele daaaaaaa. i mene site me prasuvaat odi tvoeto... inace sega ke pravime za edna nedela godinka... jas im vikam pa sama uste ne odi, patka se rzi za krevet i odi, ama sama ne... i sitee nekako zacudeni kako detevo ne odi. jas mislam deka e mala sto znam isto i za zboruvanje toa si kazuva po nesto ama lugje pa mala e ili moze mene mi se cini :)))))))))) i preku glava mi e od sporeduvanje na decata. moeto vaka moeto taka moevo lele genijalec e moevo ajnstajn e :)))))))))
Vezilke, isfrli go nadvor I mene moj me nervira, pa uste nekoja teget boja, uzas! Ama ke go isfrlam kaj i da e, pa vo zima pak ke go vnesam
Mene mi e preku glava od lugeto sto ne si stojat na zbor, i samo lazat od denes za utre. Koga ke mi popravite cd? Utre sigurno... Koga ke isporacate krevet? Utre, a mozebi i denes.... A toa utre nikogas da dojde Eve i denes ke ne obvrzat za da sedime doma ili nekade vo blizina poradi toa utre! Sekade profesionalizam - nula!