Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas sakam pak vo Rim,ama sega bas ovoj period od godinata. Stvoren za ubavi patuvanja. A jas dremam vo kancelarija so litro Gorska do mene mesto da pijam Espresso nekade vo Rim
Jas momentalno sakam da odam nekade sama bez maz i dete,skros sama,na nekoe more ubavo,barem eden den......Da si zapalam cigarce (propusiv po 8 godini pak,ama nasamo na terasa da ne smetam)))da si pufkam,i da si jadam sladoledce...AMA nema.uufff kolku sakammmmm
Mnogu sakam da go vidam Dubai,mm mi vetil ama ke pocekam uste 2,3godini koga ke idame za MK da zastaneme na nekolku dana ili pa od aerodrom da go vidam