Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Моменталната температура надвор 21.12.2009 13:02:23
tea
Najavija zgolemuvanje na temperaturite od ovaa sreda. I toa utrsinkite +4 a dnevnite do +10. A za vikendot, poocno za vo sabota navecer povtorno vrnezi od sneg.
RE: Моменталната температура надвор 24.12.2009 7:49:48
ripce
На каналот на кабелската ТВ покажува 0 степени... добро е вчера и денес некако се поднесуваат температурите, ми се чини не е толку ладно како претходните денови. Според временската прогноза на А1 синоќа, предвидуваат зголемени температури деновиве до сабота, а од недела повторно заладување. Па, како што ни порачаа... да уживаме во потопло време, иако за кратко.
< Поракaта ја уредил ripce -- 24.12.2009 7:50:22 >
RE: Моменталната температура надвор 24.12.2009 9:30:24
vezilka RR
леле и колешката сега доаѓа и вика колку било топло во канцеларија..а јас смрзнав од сабајле, а денес сум се олекла повеќе од предходните денови..абе ви викам јас сум нопак чоек..:)
RE: Моменталната температура надвор 26.12.2009 12:14:30
mis.
25 степени разлика во температури од денес и пред некој ден.Сега има14 степени,пролет.И здрав човек неможе да се адаптира толку брго на драстичните температурни разлики.
RE: Моменталната температура надвор 27.12.2009 0:38:20
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
Гледам на ком. за нова година ќе имаме пролет.Се предвидуваат 12 степени.
Ете што ни прави глобалното затоплување, и после не сме здрави, нормално дека нема да бидеме, тоа ни казна од природата, како што се однесуваме ние кон неа, така и таа кон нас
RE: Моменталната температура надвор 21.1.2010 13:46:52
mis.
Денеска ми е посебно ладно а моменталната температура надвор е +3 степени.Читам на интернет деновиве ќе се залади така што во недела температурите ќе паднат и до - 10 степеми зззззззззз
RE: Моменталната температура надвор 21.1.2010 13:58:12
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
-10 za mene e kako +10 vo Skopje .
и кај нас во Битола е исто,ние сме навикнати на ладно.Баш ми текна кога бев 4 год. средно беше толку ладна зима тука што навечер беа мерени -35 степени а на тв тоа не го кажуваа туку си криеа 10 тина степени. Битола е најладен град во зима.
RE: Моменталната температура надвор 21.1.2010 14:05:35
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
-10 za mene e kako +10 vo Skopje .
и кај нас во Битола е исто,ние сме навикнати на ладно.Баш ми текна кога бев 4 год. средно беше толку ладна зима тука што навечер беа мерени -35 степени а на тв тоа не го кажуваа туку си криеа 10 тина степени. Битола е најладен град во зима.
Се сеќавам тогаш не одевме на училиште поради екстремно ниските температури, ама "трчавме" за на нет Во тоа време нет-от и mirc-от им беше омилено хоби на сите
RE: Моменталната температура надвор 5.2.2010 14:30:10
Cacko
Termometarot na kompjuterov pokazuva 10 stepeni Izgleda petka za setanje ama ja nemam sila,ic ne sum spana baska so vecer pa sme na rodenden,taka da na Elena dosta i bese setnjata do Vero po kasicka