Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Моменталната температура надвор 15.6.2010 13:15:09
nadica
лелееееееееее од радозналост го извадив термометарот надвор и покажа 39 под сенка, а на сонце се качи до 46 степени и ми беше страв да го оставам подолго да не го расипам (мери до 50)
RE: Моменталната температура надвор 24.6.2010 11:31:19
Bogdancanka
да да во право си Надица крај на јуни а ние да шетаме со долги ракави...времето е заникаде кај нас дува и луд ветер катастрофа не личи на лето.... Сакам сонцееееееее
RE: Моменталната температура надвор 24.6.2010 15:31:03
Viktori
ова јаху вика 22 степени децава едвај ги натерав со патики да отидеме до лептокарија... со апостолки и сандали сакаат, оти мене ме гледаат Инаку јас не им облакам долги ракави. Мислам нема потреба ништо нема да стане ако им е малку ладничко. Нема да смрзнат...
RE: Моменталната температура надвор 13.8.2010 13:31:48
Julie1
надвор е вистински пекол, мислам со нога да стапнам на асфалт ќе се залепи ногата ... кој нема потреба за излегување, нека си седи дома под клима... искрена препорака
RE: Моменталната температура надвор 13.8.2010 22:45:21
Bogdancanka
хехее Тања не се жали кај нас е сигурно пожешко не ја ни погледнувам температурата пред 20мин ни истовараа роба од Прилеп и шоферот ме праша како сме издржувале тука немало воздух...
RE: Моменталната температура надвор 9.10.2010 14:43:35
majka 79
da ne te razocaruvam anuska, no tesko ne mi se veruva deka ke dojdam. porano mnogu cesto doagav vo sk, imam rodnini pa pred da se omazam doagav i bez nekoja posebna pricina. no sega obvrskite ne mi dozvoluvaat , so 2 mali deca i so soprug koj IC ne e po setanjeto.....teko deka ke dojdam. a za tie sto ke dojdat dobra zabava i da kasnat palacinki i za mene.