Mamickaa -> RE: Паричен надоместок II (25.5.2014 11:57:58)
|
denim мила мене минатиот месец дотичната од соба 25 во социјалното општина Аеродром ми рече имале проблем со системот[sm=smiley21.gif],а сега пред некој ден ми вика од министерството барале дополнителни документи,од такт ме извади[sm=smiley35.gif].А верувајте не е до министерството до нејзе е,една антипатична негативна а и безобразна една,ако не и се работи нека седи дома,а не 4 пати одам,не е во својата канцеларија,ја чекам 15,20 мин и одам да ја викнам(бебе имам дома)и ме гледа како да ќе ја тепам,срам да и е!!А минатиот месец рече исплата до крајов на месецот,а тоа уште немаме решение и потврда за во банка да завериме,па на трансакциска,ехее дали и следниот месец ќе биде,ама додека ќутиме,ке си поигрува со нас,само до неа е верувајте.Еве јавете се во министерството ке видите што ќе ви кажат.А и најтрагично што е,заедно со моја комшика поднесовме за обнова во почетокот на Февруари,неа и стигна решение,мене не,ама сопругот на мојата пријателка ја здрмал малце и успеа,а јас си ќутам,редовно носам потврда за вакцина,ама нема правда,со таквите само со повишен тон,друго нема....[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|