kikicka -> RE: Хемороиди (28.6.2012 5:30:22)
|
Клео изгледа ти енадворешен хемороид,не се секирај јади повеќе салата од рендан пашканат ако сакаш скроз да исчезнат. А за мачкање можеш да земеш од аптека маст за хемороиди и онака е надворешно па нема ништо страшно околу тоа.Не се секирај,таков тиепериод ама ке мине. ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo Devojkiii POMAGAJTEEEE [sm=smiley19.gif] Neznaev dali ovde da go pisam ova, so ogled na toa deka jas nesum vo period posle poroduvanje, tuku sum 35ta nedela [sm=nosecka.gif]. No, bidejki nema slicna tema ke pisam ovde. Znaci pred 3 dena bev na depilacija na cela intimna regija i vcera vecerta koga se tusirav na dopir osetiv meka golema izraslina vednas do analniot otvor, znaci nadvoresno.Koga ja vidov na ogledalo, se raspametiv, uzas!!! [sm=smiley19.gif] Sega vekje pocna i da me boli pri podolgo sedenje. Neznam dali ova se racuna kako hemoroid ili povreda na tkivoto. Ama bas e povreda, so golem otok. Leleeeeee, sto ke pravam, mnogu sum isplasena [sm=smiley19.gif]. Maticniot ne mi se javuva, neznam sto da pravam? Ima li nekoj slicno iskustvo bez razlika dali vo bremenost ili posle poragaj? Sto mackavte? Sto e dozvoleno vo ovoj period? HEEEEELLLLPPPPP!
|
|
|
|