RE: Топломер (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Техника

Порака

mommy_angels RR -> RE: Топломер (25.9.2014 22:43:53)

do sega i nie si koristevme zivin,deka i mene mi e poverodostoen.Kaj nas pa sprotivno,digitalniot sekogas pokazuva pomalku [sm=zmeden.gif].E sega kerka mi e vlezena vo nekoja nova faza i toplomer ne dava ni pod razno.Eve bas pred nekoj den mi krena T od vakcina i se lecevme samo od dopir na celo [sm=smiley13.gif],ni na spienje ne mozev da i izmeram.Se nadevam deka nema da ni treba,ama ako ja podrzi ova raspolozenie zimava,ke moram da kupuvam od onie laserskite,drugo chare ne gledam [sm=smiley19.gif]

AneLav RR -> RE: Топломер (27.9.2014 10:52:44)

Ние имаме на BREVI со кравче и свири различно кога е висока температурата. Јас сум задоволна , а и на децата им е интересен па лесно го прифатија. Го имам платено некаде окулу 800 ден. Еве баш ваков...
[img]http://thumbs.ebaystatic.com/d/l225/m/mYUUxZJKm4n17Jn-c4adPLg.jpg[/img]

anaana -> RE: Топломер (20.1.2015 12:07:11)

Zdravo, kazete mi sto mislite za tie infracrveni toplomeri, sto merele na celo, vo uvo? bidejki nie sme vo faza na apsolutno nemozenje da se izmeri temperatura i iskreno macenje mi e merenjeto T. mi gi falea tie sto merele na celo, ama iskreno kaj nas vo aptekive vikaat imame nie od tie za vo uvo, a tie sto bile za na celo bile nekade od 4000 do 5000 den
dali ima nekoj iskustvo so vakvite, koj se podobri, koja marka cena. i najvazno od kaj gi kupuvate?

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]