Mihaela 2010 -> RE: Аномалии на плод (28.11.2012 10:29:05)
|
Uff bolna tema navistina.... Jas koga bev 8 mesec pojdov na redovna kontrola i taka lezejki i ja vidov samo facata na doktorkava i sfativ po izgledot deka nesto ne e vo red...taa samo rece...iiiiiiii sto e sega ova??uff mislev deka ke umram na lice mesto,mislam deka srcevo ke mi prestanese....videla nesto na usteto,potocno spoeno uste so nose,zajacko uste ...ne mi se dopadna nejzinata reakcija,no veruvajte otidov doma placejki,mi preporaca da odam povtorno na 4 D da se vidi...ocajna se zatvoriv vo soba,pocnav da citam na internet,mozelo posle izvesno vreme da se oprai rabotata so operacija ,no zosto zosto da se sluci toa.. Uf popladneto odma otidov prvo vo drzavna,tamo pola saat gledaa nisto ne vidoa od tamo da se osiguram pravo vo Sistina,bebus vekje izmoren zaspalo,pa i tamo ubavo se vide deka e se vo red...mi olesna Mozebi ne e nesto strasno so ogled na toa deka ima i postrasno no jas bev zaprepastena... ne sakam gospod da me stavi vo vakvo iskusenie da moram da biram pomegu ragjanje i abortus,no ete momentalno sto mi se vrti vo glava e abortus...kako sakate sfatete me no ako se raboti za teska anomalija,ako posle raganjeto toa dete ke se maci vo zivotot, ke nema zivot,nema da bide socijaliziran,nema da moze da oformi svoe semejstvo,cel zivot ke treba da zavisi od drug,bi se resila na taa rabota... Moj prv bratuced ima cereblalna paraliza,decko e od 26-27 god...zalosno navistina,vujko mi sto se ne probaa ama toa e toa,tolku e naiven,dobrodusen,kako malo dete e,ama za zal zavisen od drugite...greota e za roditelite se iznamacija no i za nego...
|
|
|
|