|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
17.2.2013 21:44:15   
Anne^
Мојот прв и сигурен знак дека госпожата тргнала на пат се појави денес а тоа се болни гради, иначе друго ништо. Си се тешам дека можеби е лажна тревога user posted image сепак крајот ќе каже :-)
Иначе не ве заборавам вас, стискам палци за сите исчекувалки
Ве гушкам ситеее

< Поракaта ја уредил Anne^ -- 17.2.2013 21:45:56 >

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 351
17.2.2013 22:10:48   
Gardenia
Anne не мора да значи,болни гради може да бидат и знак за бременост user posted image ,инаку јас овие два дена имам овулација и тоа доста болна,јајниците ме убиваат,па да видиме што ќе испаднеuser posted image

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 352
18.2.2013 1:58:43   
Anne^
Gardenia, јас имам болна но не толку многу болна овулација, меѓутоа кога пиев кломифен имав доста болна овулација.
Имам пречувство дека овој пат и ти ќе си ги видиш волшебните user posted image ..user posted image
леле леле ајде само Дај Боже, кај сите user posted image па и кај нас user posted image
Ги user posted image user posted image user posted image user posted image сите исчекувалки и нашите user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 353
18.2.2013 10:56:06   
malena1
Ajde iscekuvatelki za 19 drzeme srekicka, so simptomi ili bez do deka ne dojde user posted image nisto ne e izgubeno. A pa i ako dojde sekogas ima drug mesec, samo pozitivno, drzam srekicka da ne fati majatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 354
18.2.2013 16:33:41   
baby77

ИЗВОРНА ПОРАКА: malena1

Ajde iscekuvatelki za 19 drzeme srekicka, so simptomi ili bez do deka ne dojde user posted image nisto ne e izgubeno. A pa i ako dojde sekogas ima drug mesec, samo pozitivno, drzam srekicka da ne fati majatauser posted image

malena1 neka ne fati majata edno user posted image site.. So simptomi bez simptomi nadezta e ista za site nas user posted image user posted image >Cekame novi user posted image dodeka dojde nasiot datum ..user posted image user posted image ima li novi simptomi ili user posted image ???Se raduvam na site ko jas da sum gi videla posakuvanite user posted image .Ajdeeeeeeeee zenski nadez i ubavo raspolozenie i pozitivizam sekoj den user posted image

(Одговор на членот malena1)
Непосредна врска до пораките: 355
18.2.2013 16:41:15   
Melanija RR
Колку е убаво кога се има побројна подршка user posted image user posted image user posted image
Една по една да се бришете со user posted image од списокот мислам стварно е ред на помладите членки да отстапите место user posted image
user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 356
18.2.2013 17:24:24   
Anne^
Меланија во право си, секоја чест за поддршката и за исчекувалките.
Јас некако сум сигурна дека 'госпожата' и овој пат нема да го згреши патот.. а на мм блазеси му.... на сите се испофали дека сум user posted image user posted image user posted image уверен е дека бебулето е на пат ц ц ц хахаха
Од утре па натака ќе видиме кој бил во право :-)
Ве гушкам ситее

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 357
18.2.2013 19:46:22   
Soyleyemedim.
Jas sabajlevo koga stanav mislev deka sum dobila bidejki imav isti bolki vo jajnicite kako koga ke dobijam ama nemase nisto. Zdravje boze ke vidime utresniot den sto ke ni donese.

Hayat sana aglamak 100 nedenleri verir, o zaman durdurun, arkan don ve gulumse 1000 nedenler bulacaks! Ve en cok seviyorum!

Непосредна врска до пораките: 358
19.2.2013 10:37:59   
malena1
Drzam srekicka za site koi cekaat user posted image Ima li nekoj hrabar da napravi test ?

(Одговор на членот Soyleyemedim.)
Непосредна врска до пораките: 359
19.2.2013 14:13:03   
Gardenia
Anne^,Soyleyemedim како сте? Има ли знаци за надеж дека нешто се случува ?Ајде навивам за вас,а не за user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 360
19.2.2013 14:50:51   
masa
И јас ги мислам девојкиве цел ден и денешните и утрешните...чекаме еден куп user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Е сега малку не ми е јасно дали ако на денот за недобивање се направи тест може да покаже user posted image да не е рано зошто и мојава дата се ближи па се мислам уште сега user posted image Во првата бременост правев тест по 7 дена каснење и одма се појавија user posted image втората малку побледа,ама јасно беше што е.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 361
19.2.2013 15:04:04   
malena1
Jas imam praveno test 5 dena pred ocekuvaniot datum i mi pokaza epten bleda crta, sto bese tocno, no za zal ne zavrsi kako treba, no toa e druga tema :) Ajde na ovoj forum sakam samo ubavi vesti so sreken kraj user posted image

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 362
19.2.2013 15:56:42   
Anne^
Кај мене сеуште нема ништо од user posted image освен тоа што ме болат градите друг знак немам, а иначе како втор и сигурен знак за user posted image ми се акните.. сега за сега ги нема а за понатака ќе видиме :-) епа ајде Дај Боже мм да не се фалел за џабе дека сум user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 363
19.2.2013 16:56:14   
myhappiness
Samo da prijavam deka jas 20 i ne go docekav. Utrovo dobiv....

Se nadevam deka drugite ke imaat uspeh i ovoj ke im bide sreken mesec user posted image

Непосредна врска до пораките: 364
19.2.2013 17:19:03   
masa
myhappiness со нови сили нареден месец ќе чекаме user posted image кај тебе мила user posted image

(Одговор на членот myhappiness)
Непосредна врска до пораките: 365
19.2.2013 17:52:19   
Soyleyemedim.
myhappiness, nema razocaruvanje, naredniot mesec so novi sili ke ocekuvame dve crti.
Jas imam nekoi blagi bolki i blagi grcevi vo jajnicite a od tetka mi seuste nema nikakov znak.

Hayat sana aglamak 100 nedenleri verir, o zaman durdurun, arkan don ve gulumse 1000 nedenler bulacaks! Ve en cok seviyorum!

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 366
19.2.2013 18:47:23   
myhappiness
da, da, so novi sili pak vo akcija :) user posted image

ajde kaj vas tetkata da zadocni celi 9 mesesi user posted image

(Одговор на членот Soyleyemedim.)
Непосредна врска до пораките: 367
20.2.2013 11:27:48   
Нивеа
Како сте цуцкиии? Ме нема,но тука сум ве читам ...
Дај боже да има новости месецов кај тие што си очекуваат,јас не очекувам, не работев вредно user posted image user posted image
Да сме живи и здрави кај и да е ќе дојде user posted image , ама ќе ве известам user posted image
Гооолема поддршка за тие што се надеваат и очекуваат user posted image user posted image user posted image

П.С. Soyleyеmedim прекрасен ник имаш (и многу убаво звучиuser posted image ), дај боже животот бајка да ти биде!

< Поракaта ја уредил Нивеа -- 20.2.2013 11:31:25 >

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот myhappiness)
Непосредна врска до пораките: 368
20.2.2013 15:12:38   
Melanija RR
Lacrymosa имај лесна бременост user posted image убавата вест ни ја пиша во темата Знаци на бременост
myhappiness user posted image
Кој си ќути си ја има мувата на капата user posted image

================
user posted image За тест чекаме:user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

Anne^ 19 февруари
Soyleyemedim. 19 февруари
Нивеа 20 февруари
malena1 20 февруари
Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
baby77 2 март
Gardenia 4 март

=================
Последни трудници
user posted image Sajna user posted image user posted image MelanijaRRuser posted image user posted image lady_05user posted image
user posted image Juki3 user posted image user posted image Cvekelenculeuser posted image user posted image kikicka RRuser posted image
user posted image alai user posted image user posted image Elceuser posted image user posted image Lacrymosauser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2013 15:41:34 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 369
20.2.2013 15:18:57   
Нивеа
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Lacrymosa имај лесна бременост user posted image
myhappiness user posted image
Кој си ќути си ја има мувата на капата user posted image

user posted image user posted image хахаахаха ме насмеа душо
Лакримоса честитки, извини не видов, со лесно да е user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2013 15:38:56 >

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 370
20.2.2013 16:33:02   
Anne^
Лакримоса user posted image user posted image user posted image имај си убава и лесна бременост.
Кај мене сеуште нема ништо од user posted image , сабајлево малку ме болеше стомак и толку.
Ако утре и во петок не добијам е тогаш... се надевам дека нема да добијам во наредните 9 месеци user posted image user posted image user posted image user posted image
Нивеа, можеби баш кога најмалце се надеваш ќе си видиш user posted image сепак надежта последна умира user posted image
Soyleyemedim има ли нешто кај тебе?
malena1 кај тебе каква е состојбата?

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 371
20.2.2013 17:00:14   
malena1
I jas uste ne dobiv duri mi e strav da kazam, lesno bilo drugi da prasuvasuser posted image . Imam samo vrtoglavici i nisto drugo, ama niv gi imam i koga treba da mi dojde, i denes me bolese stomak kako za dobivanje. E sega posle ovoj raport, cekam aber i od vas, taka da si znaete user posted image

Lacrymosa imaj lesna bremenost user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2013 18:30:54 >

Непосредна врска до пораките: 372
20.2.2013 17:56:09   
baby77
Anne ,malena1 mi mirisa na ubaviii vesti..ajde srekicka vi prakam i pozitivna energija..samo napred i pozitivni misli ..ve cekame so visoki Beti, dve crticki i novi simptomi naskoroouser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 373
20.2.2013 18:08:11   
angelce83
Anne jas sum sega 22nedela i prv znak deka sum trudna mi bea bolnite gradi. Jas sekogas imav bolka vo gradite pred da dobjam no togas bese mnogu jaka, ne smeev nikako da gi dopram, mi kasnese 3-4dena i kako i po obicaj ne se nadevav i ops user posted image ...taka da jas sum sigurna deka kaj tebe kje ima ubavi vesti, stom vekje i ti docni user posted image user posted image user posted image kisce i te cekame da pises.

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 374
20.2.2013 18:28:14   
Soyleyemedim.
Nivea ti blagodaram milicka za pofalbite za nikot.
Mene denes cel bozji den me boli stomakot kako za dobivanje a seuste nemam, izgleda deka i ovoj pat ke se razocaram, sto posto do utre ke mi probie user posted image
Pustam sreka za drugite iscekuvalki.user posted image

(Одговор на членот angelce83)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.