Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2013 21:44:15
Anne^
Мојот прв и сигурен знак дека госпожата тргнала на пат се појави денес а тоа се болни гради, иначе друго ништо. Си се тешам дека можеби е лажна тревога сепак крајот ќе каже :-) Иначе не ве заборавам вас, стискам палци за сите исчекувалки Ве гушкам ситеее
< Поракaта ја уредил Anne^ -- 17.2.2013 21:45:56 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2013 22:10:48
Gardenia
Anne не мора да значи,болни гради може да бидат и знак за бременост ,инаку јас овие два дена имам овулација и тоа доста болна,јајниците ме убиваат,па да видиме што ќе испадне
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2013 1:58:43
Anne^
Gardenia, јас имам болна но не толку многу болна овулација, меѓутоа кога пиев кломифен имав доста болна овулација. Имам пречувство дека овој пат и ти ќе си ги видиш волшебните .. леле леле ајде само Дај Боже, кај сите па и кај нас Ги сите исчекувалки и нашите
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2013 10:56:06
malena1
Ajde iscekuvatelki za 19 drzeme srekicka, so simptomi ili bez do deka ne dojde nisto ne e izgubeno. A pa i ako dojde sekogas ima drug mesec, samo pozitivno, drzam srekicka da ne fati majata
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2013 16:33:41
baby77
ИЗВОРНА ПОРАКА: malena1
Ajde iscekuvatelki za 19 drzeme srekicka, so simptomi ili bez do deka ne dojde nisto ne e izgubeno. A pa i ako dojde sekogas ima drug mesec, samo pozitivno, drzam srekicka da ne fati majata
malena1 neka ne fati majata edno site.. So simptomi bez simptomi nadezta e ista za site nas >Cekame novi dodeka dojde nasiot datum .. ima li novi simptomi ili ???Se raduvam na site ko jas da sum gi videla posakuvanite .Ajdeeeeeeeee zenski nadez i ubavo raspolozenie i pozitivizam sekoj den
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2013 16:41:15
Melanija RR
Колку е убаво кога се има побројна подршка Една по една да се бришете со од списокот мислам стварно е ред на помладите членки да отстапите место
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2013 17:24:24
Anne^
Меланија во право си, секоја чест за поддршката и за исчекувалките. Јас некако сум сигурна дека 'госпожата' и овој пат нема да го згреши патот.. а на мм блазеси му.... на сите се испофали дека сум уверен е дека бебулето е на пат ц ц ц хахаха Од утре па натака ќе видиме кој бил во право :-) Ве гушкам ситее
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2013 19:46:22
Soyleyemedim.
Jas sabajlevo koga stanav mislev deka sum dobila bidejki imav isti bolki vo jajnicite kako koga ke dobijam ama nemase nisto. Zdravje boze ke vidime utresniot den sto ke ni donese.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2013 14:50:51
masa
И јас ги мислам девојкиве цел ден и денешните и утрешните...чекаме еден куп Е сега малку не ми е јасно дали ако на денот за недобивање се направи тест може да покаже да не е рано зошто и мојава дата се ближи па се мислам уште сега Во првата бременост правев тест по 7 дена каснење и одма се појавија втората малку побледа,ама јасно беше што е.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2013 15:04:04
malena1
Jas imam praveno test 5 dena pred ocekuvaniot datum i mi pokaza epten bleda crta, sto bese tocno, no za zal ne zavrsi kako treba, no toa e druga tema :) Ajde na ovoj forum sakam samo ubavi vesti so sreken kraj
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2013 15:56:42
Anne^
Кај мене сеуште нема ништо од освен тоа што ме болат градите друг знак немам, а иначе како втор и сигурен знак за ми се акните.. сега за сега ги нема а за понатака ќе видиме :-) епа ајде Дај Боже мм да не се фалел за џабе дека сум
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2013 17:52:19
Soyleyemedim.
myhappiness, nema razocaruvanje, naredniot mesec so novi sili ke ocekuvame dve crti. Jas imam nekoi blagi bolki i blagi grcevi vo jajnicite a od tetka mi seuste nema nikakov znak.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 11:27:48
Нивеа
Како сте цуцкиии? Ме нема,но тука сум ве читам ... Дај боже да има новости месецов кај тие што си очекуваат,јас не очекувам, не работев вредно Да сме живи и здрави кај и да е ќе дојде , ама ќе ве известам Гооолема поддршка за тие што се надеваат и очекуваат
П.С. Soyleyеmedim прекрасен ник имаш (и многу убаво звучи ), дај боже животот бајка да ти биде!
< Поракaта ја уредил Нивеа -- 20.2.2013 11:31:25 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 15:12:38
Melanija RR
Lacrymosa имај лесна бременост убавата вест ни ја пиша во темата Знаци на бременост myhappiness Кој си ќути си ја има мувата на капата
================ За тест чекаме:
2013 ==============
Anne^ 19 февруари Soyleyemedim. 19 февруари Нивеа 20 февруари malena1 20 февруари Kolachence 23 февруари masa 24 февруари baby77 2 март Gardenia 4 март
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2013 15:41:34 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 16:33:02
Anne^
Лакримоса имај си убава и лесна бременост. Кај мене сеуште нема ништо од , сабајлево малку ме болеше стомак и толку. Ако утре и во петок не добијам е тогаш... се надевам дека нема да добијам во наредните 9 месеци Нивеа, можеби баш кога најмалце се надеваш ќе си видиш сепак надежта последна умира Soyleyemedim има ли нешто кај тебе? malena1 кај тебе каква е состојбата?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 17:00:14
malena1
I jas uste ne dobiv duri mi e strav da kazam, lesno bilo drugi da prasuvas . Imam samo vrtoglavici i nisto drugo, ama niv gi imam i koga treba da mi dojde, i denes me bolese stomak kako za dobivanje. E sega posle ovoj raport, cekam aber i od vas, taka da si znaete
Lacrymosa imaj lesna bremenost
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2013 18:30:54 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 17:56:09
baby77
Anne ,malena1 mi mirisa na ubaviii vesti..ajde srekicka vi prakam i pozitivna energija..samo napred i pozitivni misli ..ve cekame so visoki Beti, dve crticki i novi simptomi naskoroo
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 18:08:11
angelce83
Anne jas sum sega 22nedela i prv znak deka sum trudna mi bea bolnite gradi. Jas sekogas imav bolka vo gradite pred da dobjam no togas bese mnogu jaka, ne smeev nikako da gi dopram, mi kasnese 3-4dena i kako i po obicaj ne se nadevav i ops ...taka da jas sum sigurna deka kaj tebe kje ima ubavi vesti, stom vekje i ti docni kisce i te cekame da pises.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2013 18:28:14
Soyleyemedim.
Nivea ti blagodaram milicka za pofalbite za nikot. Mene denes cel bozji den me boli stomakot kako za dobivanje a seuste nemam, izgleda deka i ovoj pat ke se razocaram, sto posto do utre ke mi probie Pustam sreka za drugite iscekuvalki.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.