Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.3.2013 18:11:50
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
blond знам ти верувам има и други што ми имаа кажано дека чекаат по два месеца од внатрешноста,инаку во Ремедика ти е 1.000, ден мислам јас кога правев и резултати за ден два
А брисот таму ти го земаат или кај матичната? Наплаќаат плус за земањето брис? Јас утре ќе си се јавам и ќе си прашам, најдобро ќе биде
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 10:22:09
bebence19
vcera konecno bev na pregled mi vika mojata "sovrsena" maticna deka se e vo red i mi dade ednen primerok na reprezezentativen primerok na tabletkite SEXVITA FORTE vika zemete gi gi ima po aptekite i popijte gi imam nekolku slucaevi kade pomognale, a samite tabletki se na prirodna baza i bile za zgolemuvanje na libidoto, vo sostavot ima vitemini E, D, C ima l-carnitin i dr. Dali nekoj ima slusnato za niv?Zedov upat za spermogram da napravime i mi vika opustete se i ke se sluci :) .
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 13:02:40
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
blond знам ти верувам има и други што ми имаа кажано дека чекаат по два месеца од внатрешноста,инаку во Ремедика ти е 1.000, ден мислам јас кога правев и резултати за ден два
А брисот таму ти го земаат или кај матичната? Наплаќаат плус за земањето брис? Јас утре ќе си се јавам и ќе си прашам, најдобро ќе биде
Да,таму кај нив,и не се наплаќа за земање брис тоа си е заедно со цената за папот
< Поракaта ја уредил Gardenia -- 14.3.2013 13:04:34 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 14:55:19
Anne^
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19
vcera konecno bev na pregled mi vika mojata "sovrsena" maticna deka se e vo red i mi dade ednen primerok na reprezezentativen primerok na tabletkite SEXVITA FORTE vika zemete gi gi ima po aptekite i popijte gi imam nekolku slucaevi kade pomognale, a samite tabletki se na prirodna baza i bile za zgolemuvanje na libidoto, vo sostavot ima vitemini E, D, C ima l-carnitin i dr. Dali nekoj ima slusnato za niv?Zedov upat za spermogram da napravime i mi vika opustete se i ke se sluci :) .
Sexovit Forte таблетите содржат екстракти од корејски жен-шен и гинко билоба, витамин Ц, витамин Е, цинк, селен, аминокиселини ( L-Аргинин, L-Карнитин, L-Метионин, L- Фенилаланин ). Sexovit Forte таблетите се препорачуваат за мажи и жени кои доживуваат потешкотии со сексуалната активност и ефикасност, жени кои можеби го загубиле интересот за секс.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 18:40:15
@bebe
Didi80, fala na podrskata, epten fala, ajde ke pocekam do 33 den i ednas mi se sluci i togas da dobijam, ama vooglavno dobivam do 32 dena, minatiot mesec dobiv na 12.o2 na 29 den, a izumiv nekako zaboraviv deka fevruari mesec e pokratok i napisav na 12.03 isto mi e 29 den od ciklus, zatoa ke pocekam uste utre i zadutre, neli normalno se nadevam sekoj mesec ne se znae koga ke dojde srekata ajde da se izdraduvame naednas site
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.3.2013 23:58:52 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 18:55:39
moss
Здраво РР , јас сум нова на форумов , меѓутоа одамна ве читам и сега решив и јас да се придружам да си ги споделам маките нели така е полесно. Јас имав една неуспешна бременост, се беше во ред и во еден миг го изгубив бебето Болката е неопислива, се уште постои и мислам дека доживотно ќе си ја носам. Последниве месеци се обидуваме повторно да забременам, меѓутоа не сака да се фати иако се е во ред според резултатите и секој месец имам надеж но секој месец знае да ме разочара.Сакам да пробам и со природни лекови да ги зголемам шансите, па читам многу , можеби и премногу се оптеретувам но желбата е огромна, се надевам со ваша поддршка ќе успеам и наскоро дај Боже да ве израдувам и јас со
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 19:45:36
Bogdancanka
добредојде душо имај си пријатна дружба на рр....баш ми е жал за тоа што ти се случило,нормално болката е голема...мој совет не се оперетувај многу опушти се и кога најмалку очекуваш ќе си ги видиш цртки....те гушкам
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 21:20:13
@bebe
moss, moras da se boris i kako sto kaza moras da se nadevas sekoj mesec, ke vidis deka od pregolema zelba i nadez za teloto ke dobie mok i sila povtorno da zacne , eve jas znam deka ke uspeam za i ke gi vidam
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 21:59:00
moss
фала ви многу на поддршката, bebe дај Боже да си ги видиш и ти и си те што очекуваат па заедно сите да споделуваме убави вести , се надевам дека ќе соберам сила ,фала ви многу ми значи поддршката
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2013 22:42:48
alai
zdr dusickii kako mi stee Pesnickataaaa e hitttt .... bravos za vasss GOLEM POZDRaV DO SITE R-R drzavammm golema golemaaaa srekaaaaa za siteeeee stoooo pobrzo da gi videteee i golem pozdrav do sajtottt stoo sekogass e so naSSSSS..... Jas inace sum dobraaa, sega vlegov vo 9 nedelaaa pred 2 dena si go vidovv i mn sum sreknaaa daj bozeee siteeee da docekateeee gi nAPRAVIV ANALIZITEE SO KRVTA SE E VO REDDD NOO VO MOKRACATA NEKA IZlegoja RETKI BAKTERII SI UPLASIV VO MOMENTOT NOO DOKTORKATA MI OBJASNA DEKAA BILO NEKOA MALA INFEKCIJA I NE BILO STRASNOO I MI DADE UVIN CAJJ za PROCISTVIVANJE DRUGOTO E SE VO NORMALEN REDDDD VI BLAGODARAMM STO BEVTEE SO MENE SEKOGAas fala za podrzskataaa ve sakamm,
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.3.2013 0:01:31
Melanija RR
alai уживај во бременоста и растете си
moss добре дојде на РР ти посакувам што побрзо
lindicka не си го приметила списокот? одма те додадов и што побрзо да те избришам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.3.2013 8:51:44
babyhope
moss добредојде на РР-ја, ти посакувам убава дружба со нас. Ја разбирам твојата болка мила, и јас после ИНФ го изгубив плодот, и беше ужасно тешко... Со тек на време си дојдов пак во нормала, и еве со нови сили тука на РР ја продолжувам мојата борба до . Ти посакувам мног среќа што побрзо да си ги видиш повторно
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.3.2013 13:17:33
Melanija RR
Имаме нова трудница Gabriela V
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.3.2013 17:19:48
Gabriela V
Of lele uste ne mi se veruva, samo kje kazam deka ovoj mesec voopsto ne mislev na bebe od pricina sto si rekov ajde kje pomogne metforminov a ne ocekuvav vednas :)))), Povrakjam , vrtoglavici bash kako na film a jas ni da nasetam! Presrekjna sum. Na site im preporacucavam da probaat da se opustat, 8 meseci se nerviram, placam ko luda i razmisluvam kako nikogas nema da mozam da zatrudnam, a sepak se sluci!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.