|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
13.3.2013 18:02:47   
@bebe
lele sto interesna navivacka pesna Melanija, bas sega mu ja citav na maz mi user posted image user posted image user posted image aleale, aleale aleale za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 526
13.3.2013 18:11:50   
blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

blond знам ти верувам има и други што ми имаа кажано дека чекаат по два месеца од внатрешноста,инаку во Ремедика ти е 1.000, ден мислам јас кога правев и резултати за ден два

А брисот таму ти го земаат или кај матичната? Наплаќаат плус за земањето брис? Јас утре ќе си се јавам и ќе си прашам, најдобро ќе биде user posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 527
13.3.2013 18:15:56   
kikicka
Меланија брзо да ја напишеш во Дневникот !! Иииии испрати ја на уредникот
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Што туку најдов песна за сите кои чекаат две цртички -статијата во Забременување

Химна за сите кои чекаат две цртички

Чекаме две цртички,
сакаме да станеме мамички
Имаме желбичка
да родиме бебенца

Го допираме стомачето
грицкаме колаченца
нестрпливо гледаме во тест
и очекуваме прекрасна вест

Фоликулите пукнаа
сперматозоидите се натпреваруваа
сите брзо пливаа
јајце клетката ја освојуваа

И кога нема две цртички
не рониме солзички
туку ги бодриме мажите
за нови напаѓачи

Имаме секакви збрки
додека го чекаме штркот
времето не го губиме
туку во кревет се љубиме

Одамна сме спремени
да останеме бремени
штом падне мрак во собите
сите горе нозете!

Штом двете цртички ќе дојдат
низ образ и солзите ќе појдат
на нашата среќа ќе и нема крај
Рингераја е тука сила да ни дај!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 528
14.3.2013 10:22:09   
bebence19
vcera konecno bev na pregled mi vika mojata "sovrsena" maticna deka se e vo red i mi dade ednen primerok na reprezezentativen primerok na tabletkite SEXVITA FORTE vika zemete gi gi ima po aptekite i popijte gi imam nekolku slucaevi kade pomognale, a samite tabletki se na prirodna baza i bile za zgolemuvanje na libidoto, vo sostavot ima vitemini E, D, C ima l-carnitin i dr. Dali nekoj ima slusnato za niv?Zedov upat za spermogram da napravime i mi vika opustete se i ke se sluci :) .

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 529
14.3.2013 13:02:40   
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

blond знам ти верувам има и други што ми имаа кажано дека чекаат по два месеца од внатрешноста,инаку во Ремедика ти е 1.000, ден мислам јас кога правев и резултати за ден два

А брисот таму ти го земаат или кај матичната? Наплаќаат плус за земањето брис? Јас утре ќе си се јавам и ќе си прашам, најдобро ќе биде user posted image

Да,таму кај нив,и не се наплаќа за земање брис тоа си е заедно со цената за папот

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 14.3.2013 13:04:34 >

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 530
14.3.2013 14:55:19   
Anne^

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

vcera konecno bev na pregled mi vika mojata "sovrsena" maticna deka se e vo red i mi dade ednen primerok na reprezezentativen primerok na tabletkite SEXVITA FORTE vika zemete gi gi ima po aptekite i popijte gi imam nekolku slucaevi kade pomognale, a samite tabletki se na prirodna baza i bile za zgolemuvanje na libidoto, vo sostavot ima vitemini E, D, C ima l-carnitin i dr. Dali nekoj ima slusnato za niv?Zedov upat za spermogram da napravime i mi vika opustete se i ke se sluci :) .

Sexovit Forte таблетите содржат екстракти од корејски жен-шен и гинко билоба, витамин Ц, витамин Е, цинк, селен, аминокиселини ( L-Аргинин, L-Карнитин, L-Метионин, L- Фенилаланин ). Sexovit Forte таблетите се препорачуваат за мажи и жени кои доживуваат потешкотии со сексуалната активност и ефикасност, жени кои можеби го загубиле интересот за секс.

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 531
14.3.2013 18:02:10   
Didi80
@bebe cekame ubava vest!!!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 532
14.3.2013 18:40:15   
@bebe
Didi80, fala na podrskata, epten fala, ajde ke pocekam do 33 den i ednas mi se sluci i togas da dobijam, ama vooglavno dobivam do 32 dena, minatiot mesec dobiv na 12.o2 na 29 den, a izumiv nekako zaboraviv deka fevruari mesec e pokratok i napisav na 12.03 isto mi e 29 den od ciklus, zatoa ke pocekam uste utre i zadutre, neli normalno se nadevam sekoj mesec ne se znae koga ke dojde srekata user posted image ajde da se izdraduvame naednas site

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 533
14.3.2013 18:45:11   
Melanija RR
@bebe убаво викаш сочекај до последна дата и после да не израдуваш user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

@bebe 12 март
malena1 20 март
Anne^ 23 март
Нивеа 23 март
Didi80 23 март
Soyleyemedim. 24 март
pozitive 30 март
lindicka 10 април

=================
Последни трудници
user posted image Juki3 user posted image user posted image Cvekelenculeuser posted image user posted image kikicka RRuser posted image
user posted image alai user posted image user posted image Elceuser posted image user posted image Lacrymosauser posted image user posted image masauser posted image
]

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.3.2013 23:58:52 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 534
14.3.2013 18:55:39   
moss
Здраво РР , јас сум нова на форумов , меѓутоа одамна ве читам и сега решив и јас да се придружам да си ги споделам маките нели така е полесно.user posted image
Јас имав една неуспешна бременост, се беше во ред и во еден миг го изгубив бебетоuser posted image user posted image user posted image
Болката е неопислива, се уште постои и мислам дека доживотно ќе си ја носам. Последниве месеци се обидуваме повторно да забременам, меѓутоа не сака да се фати иако се е во ред според резултатите и секој месец имам надеж но user posted image секој месец знае да ме разочара.Сакам да пробам и со природни лекови да ги зголемам шансите, па читам многу , можеби и премногу се оптеретувам но желбата е огромна, се надевам со ваша поддршка ќе успеам и наскоро дај Боже да ве израдувам и јас со user posted image

Непосредна врска до пораките: 535
14.3.2013 19:45:36   
Bogdancanka
добредојде душо имај си пријатна дружба на рр....баш ми е жал за тоа што ти се случило,нормално болката е голема...мој совет не се оперетувај многу опушти се и кога најмалку очекуваш ќе си ги видишuser posted image
цртки....те гушкам

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот moss)
Непосредна врска до пораките: 536
14.3.2013 21:20:13   
@bebe
moss, moras da se boris i kako sto kaza moras da se nadevas sekoj mesec, ke vidis deka od pregolema zelba i nadez za user posted image teloto ke dobie mok i sila povtorno da zacne user posted image , eve jas znam deka ke uspeam za user posted image i ke gi vidam user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 537
14.3.2013 21:59:00   
moss
фала ви многу на поддршката, bebe дај Боже да си ги видиш user posted image и ти и си те што очекуваат па заедно сите да споделуваме убави вести , се надевам дека ќе соберам сила ,фала ви многу ми значи поддршката

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 538
14.3.2013 22:10:45   
Bogdancanka
ајде душо држиме среќаuser posted image user posted image user posted image дај боже набрзо да си ги видишuser posted image цртки

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 14.3.2013 22:11:03 >

(Одговор на членот moss)
Непосредна врска до пораките: 539
14.3.2013 22:15:29   
lindicka
Ајде, имало список!!!
Запишете ме за 10ти април, еднаш да се запишам и јас, може ќе има успех!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 540
14.3.2013 22:42:48   
alai
zdr dusickii kako mi stee Pesnickataaaa e hitttt .... bravos za vasss GOLEM POZDRaV DO SITE R-R drzavammm golema golemaaaa srekaaaaa za siteeeee stoooo pobrzo da gi videteee user posted image i golem pozdrav do sajtottt stoo sekogass e so naSSSSS..... Jas inace sum dobraaa, sega vlegov vo 9 nedelaaa pred 2 dena si go vidovvuser posted image i mn sum sreknaaa daj bozeee siteeee da docekateeee gi nAPRAVIV ANALIZITEE SO KRVTA SE E VO REDDD NOO VO MOKRACATA NEKA IZlegoja RETKI BAKTERII SI UPLASIV VO MOMENTOT NOO DOKTORKATA MI OBJASNA DEKAA BILO NEKOA MALA INFEKCIJA I NE BILO STRASNOO I MI DADE UVIN CAJJ za PROCISTVIVANJE DRUGOTO E SE VO NORMALEN REDDDD VI BLAGODARAMM STO BEVTEE SO MENE SEKOGAas fala za podrzskataaa ve sakamm,

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 541
15.3.2013 0:01:31   
Melanija RR
alai user posted image уживај во бременоста и растете си user posted image

moss добре дојде на РР user posted image ти посакувам што побрзо user posted image user posted image

lindicka не си го приметила списокот?user posted image одма те додадов и што побрзо да те избришам user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 542
15.3.2013 8:51:44   
babyhope
moss добредојде на РР-ја, ти посакувам убава дружба со нас. Ја разбирам твојата болка мила, и јас после ИНФ го изгубив плодот, и беше ужасно тешко... Со тек на време си дојдов пак во нормала, и еве со нови сили тука на РР ја продолжувам мојата борба до user posted image .
Ти посакувам мног среќа што побрзо да си ги видиш повторно user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 543
15.3.2013 8:53:11   
babyhope

ИЗВОРНА ПОРАКА: alai

Jas inace sum dobraaa, sega vlegov vo 9 nedelaaa pred 2 dena si go vidovvuser posted image i mn sum sreknaaa daj bozeee siteeee da docekateeee

user posted image user posted image user posted image уживај alai и имај најубави user posted image

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 544
15.3.2013 13:17:33   
Melanija RR
Имаме нова трудница Gabriela V user posted image user posted image

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 545
15.3.2013 14:59:34   
SOLE
Sekoj mesec se nadevame na tie dve crtki i pak nisto i nisto, eve vcera dobiv user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 546
15.3.2013 17:19:48   
Gabriela V
Of lele uste ne mi se veruva, samo kje kazam deka ovoj mesec voopsto ne mislev na bebe od pricina sto si rekov ajde kje pomogne metforminov a ne ocekuvav vednas :)))), Povrakjam , vrtoglavici bash kako na film a jas ni da nasetam! Presrekjna sum. Na site im preporacucavam da probaat da se opustat, 8 meseci se nerviram, placam ko luda i razmisluvam kako nikogas nema da mozam da zatrudnam, a sepak se sluci!

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 547
15.3.2013 17:25:14   
Bogdancanka
cestitki za nasata nova trudnicauser posted image user posted image user posted image

sole bez razocaruvanje nov mesec nova nadezuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 548
15.3.2013 18:21:54   
SOLE
Gabriela V cestitki i od mene, so lesno neka ti e user posted image
Bogdancanka imas pravo, taka e nov mesec novi sili i golema nades za user posted image i user posted image

Непосредна врска до пораките: 549
15.3.2013 23:35:32   
Didi80
Cestitki i od mene za Gabriela V !!!Imaj si lesna i ubava bremenost user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.