Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.3.2013 12:54:32
masa
Zdravo zeni/ski, jas sum nova na forumov Ne znam dali e za tuka mojov problem, no sepak. Dali vi se ima razleano crvenata boja vo prvata min. na test za bremenost i posle 10 min samo edna crta se pojavi user posted image
Има тема за тестови за бременост,но ќе ти одговорам овде па нека не премести модераторот после. И мене тестот прво целосно ми се обои црвено па после постепено осветлуваше,но останаа и така и испадна значи точен беше.Иако во првиот момент си помислив што се случува кога ги видов заборавив на тоа дека цел се обои.Незнам дали е во ред тоа зошто не пишува во упатството,но може да го повториш тестот.Сега земи некој друг вид.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.3.2013 16:32:25
Vesna I
Честитки до сите нови трудници да имате лесна бременост без никакви грижи и главоболки и еден огромен за песната од Меланија Јас завршив во четвртокот со Примолут Нор - во неделата добив и кај и да е пуштаме во акција, со помош на Кломифен и се надевем дека конечно ќе ги видам повторно Гушка до сите
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.3.2013 0:11:41
Melanija RR
white angel добре дојде на РР Јас незанм што да ти кажам за тестот освен да направиш тест преку крв ти посакувам
zansen и myhappiness ве додадов на листата за
pozitive нешто се случи или?Се надевам се е во ред
malena1 пуштам среќа за следниот месец
ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe Melanija ovie se za tebe i tvoeto bebence
Фала ти мило Бебе и чекам што побрзо на тебе и на сите да ви делам труднички совети .Успешна инсеминација бебе
nataly86 5ка за 5 и Vesna I
ГОЛЕМА поддршка за сите
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.3.2013 1:28:42
pozitive
ne nema nisto strasno melani ne se grizi samo taka odlucivme so mm uste nekoe vreme pauza ke ti pisam jas ako ima nesto za april pozz so site i ocekuvaci na
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 1:23:51
white angel
Извинете но не ја видов темата... Треба да земам и друг тест, можно е да е лажно негативен, веќе 20 дена ми доцни а обично ден два ми се изместува циклусот само
ИЗВОРНА ПОРАКА: masa
Zdravo zeni/ski, jas sum nova na forumov Ne znam dali e za tuka mojov problem, no sepak. Dali vi se ima razleano crvenata boja vo prvata min. na test za bremenost i posle 10 min samo edna crta se pojavi user posted image
Има тема за тестови за бременост,но ќе ти одговорам овде па нека не премести модераторот после. И мене тестот прво целосно ми се обои црвено па после постепено осветлуваше,но останаа и така и испадна значи точен беше.Иако во првиот момент си помислив што се случува кога ги видов заборавив на тоа дека цел се обои.Незнам дали е во ред тоа зошто не пишува во упатството,но може да го повториш тестот.Сега земи некој друг вид.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 11:43:47
Melanija RR
white angel ако посакуваш на вистинска тема си ,а секако има тема и за тестови за бременост. Туку повеќе ќе прочитаат, немора веќе да правиш тест 20 дена се многу слободно оди на ехо и ќе се види дали се или не. Ти пуштам среќа
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 16:52:05
Didi80
Ajde da si se prijavam,i ovojpat nisto od moite si dobiv odsabajle. Jas se pridrzuvam do ona sto mi go kaza eden moj ginekolog: Zenata ne treba da place koga ke dobie tuku treba da se raduva dobivanjeto znaci deka taa zena e zdrava. Pa zdravje i so Gospod napred ke bide nekoj nareden mesec,eden den jas navistina ke gi vidam moite a istoto vi go posakuvam i na site vas koi zelno gi ocekuvate. Melanija ke me trgnes duso od spisokot jas Se selam na druga tema
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 18:35:29
Melanija RR
Didi80 само со убава мисла и без многу нервози при добивање се стига до така што убаво викаш ќе дојде твојот кога ќе треба.Се си е промислено на нас останува истрајноста. Те
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 18:40:14
Melanija RR
pozitive
2013 ==============
Anne^ 23 март Нивеа 23 март Soyleyemedim. 24 март zansen 1 април nataly86 2 април lindicka 10 април myhappiness 13 април @bebe 18 април
================= Последни трудници kikicka RR alai Elce Lacrymosa masa Gabriela V DuffytheDuck
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 19:07:35
white angel
Секако дека е посакувано (иако не сме планирале со партнерот сеуште детенце) Во право си, најдобро на преглед да одам, иако од неодамна станав сексуално активна и сеуште немам избрано ниту мој личен гинеколог Поздравче за сите
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
white angel ако посакуваш на вистинска тема си ,а секако има тема и за тестови за бременост. Туку повеќе ќе прочитаат, немора веќе да правиш тест 20 дена се многу слободно оди на ехо и ќе се види дали се или не. Ти пуштам среќа
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.3.2013 19:22:52
Melanija RR
white angel ти посакувам што поскоро
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.3.2013 12:38:45
Melanija RR
Anne^ немој да осеќаш сиктер направи и
Нивеа и Soyleyemedim. кај вас како е?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.3.2013 17:37:55
Anne^
Лелее овој месец многу ме мачи пуста да остане 4 дена ме боли стомак а никако да пробие. Знам дека ќе добијам бидејќи секое симптомче ми е тука... али ај.. ќе видиме зошто ја нема госпожата, да видиме овој пат со што ќе се оправда
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.3.2013 18:04:44
white angel
И јас сум иста Анне... повеќе од 20 дена ми доцни...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne
Лелее овој месец многу ме мачи пуста да остане 4 дена ме боли стомак а никако да пробие. Знам дека ќе добијам бидејќи секое симптомче ми е тука... али ај.. ќе видиме зошто ја нема госпожата, да видиме овој пат со што ќе се оправда