Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.6.2013 14:02:11
Lilja Maria
Eve i mene me razbudi Za dobro utro,mislese deka ke mi go rasipe denot,a jas ovoj pat posilna od koga i da bilo nekogas!!!Ubav den dragi moi,ajde da odime na odmor,ovoj pat nema da sum na spisokot,no vi drzam sreka na site Nadezta sepak ostanuva so nas!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.6.2013 14:16:08
pozitive
od promena na klima e ili nastinka neznam sto ke bese ova 9 dena ja cekav vcera napraviv test vecerta i koga vidov deka e negativen ocekuvav deka ke mi dojdi ....sega imam bolki blagi vo jajnicite duri da probie .....no ne se predavam so novi sili posle edna nedela pocnuvam pozz mlanija te guskam i blagodaram sto mislis i me poddrzuvas:*****
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.6.2013 19:58:52
lanicka30
pozitive nemoj da si tazna istoto mi se sluci imene, mi docnese celi 11 dena za prvpat vo zivotot i na kraj sepak se pojavi ama toa e toa odime ponatamu so novi sili za novi pobedi sigurnasu deka ke ki vidime crticki samo najverovatno treba da sme trpelivi ova e edna golema lekcija za vo zivotot za nekoi raboti treba poveke da se macime ne sekogas od prva go dobivame ona sto go posakuvame pa taka i ova no ako ne e po priroden pat ili isiminacija ima i drugi metodi na kraj preostanuva invitro takada i naj beznadeznite slucai imale pozitivni rezultati. A sto e do docnenjeto na menstruacijata tolku dolgo toa moze da e od premnogu hormonalni apcinja ili stimulansi ako si primala a moze i od klimata ili od nekoja druga terapija.Jas ovoj mesec nema da se stavam na spisokot bidejki stvarno neznam koga treba da dobijam no edno znam deka ovoj mesec odime na insiminacijaaa...pozz do site RR i vi posakuvam sreka vo borbata za
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.6.2013 22:16:03
Melanija RR
за сите упорни исчекувалки на
Недозволувајте да ви сопре животот,силата,позитивноста и храброста што ја имате ,зошто секој изминат ден сте поблиску до
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.7.2013 22:41:38
Melanija RR
tinavip добре дојде на Рингераја на која дата не треба да добиеш? SandraRo дефинитивна ли е ?
2013 ==============
baby77 25 јуни blond 25 јуни bebence19 29 јуни
cancro 6 јули LoveableMe 10 јули sky diver 10 јули SOLE 15 јули moss 16 јули MademoiselleNina 16 јули Vesna I 19 јули Gardenia 24 јули cacisk 29 јули pozitive 30 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 8.7.2013 16:58:34 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.7.2013 10:27:40
SandraRo
Da da definitivna e odvratnata i veke zamina....dojde porano na gosti i porano si zamina neznam so ja strekna ovaj pat taka...... taka da pocnav pak da pijam folna posto za vreme na ne piev pozz
Драги рр-ки и јас имав многу надеж дека овај месец ќе ги видам моите ама изгледа ќе биде она со нова надеж за следниот месец Кај и да е денес или максимум утре ќе ја добијам Колку само бев напната овие неколку дена тоа чудо едно,вчера отидов кај моите и така тешко некако ми падна си се изнаплакав така убаво Тоа е тоа,сега ќе чекаме да помине циклусот па повторно на обиди за Ви посакувам на сите овај месец да ги видите вашите
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.7.2013 14:30:55
file
Zdravo idni mamicki neznaev kade da pisam pa ako treba smenete.Edna prijatelka mi kaza za cveketo isusov venec deka koga cvetalo imalo kapki koj trebalo da se izlizat nekoja nejzina poznanincka veke bila vo 6 mesec.Me povika i mene da otidam ona go imala cveketo i veke cvetalo ako znae nekoj poveke neka kaze.pozz i so sreka na site sto cekaat
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.7.2013 16:50:04
Vesna I
Tuka sum zenski, ve citam skoro sekoj den, ama ne sum vi pishala. Pa eve da ve pozdravam site ischekuvalki i da im posakam srekja i lesna bremenost na site onie koi si gi vidoa . Jas ovoj mesec sum mnooogu relaksirana, ne se zamaram ama bash so nishto pa shto saka neka bide. Da ne recham pauziram ama neshto izmegju e . Psihata e strashna rabota lugje, zatoa opushtete se i sakajte se i uzivajte. Shto e nashe kje si dojde. Gishki za site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.7.2013 17:00:15
Melanija RR
linak лошата дојде?
file и Hopeful
eve me i mene :) mi docni 10 dena trebase da dobijam na 29.06, test nemam praveno se plasam mrazam postojano da gledam edna crtka, a i moze da e od policisticni jajnici, inaku od simptomi ne znam dali se realni ama bolkite vo jajnicite se realni pa cekam da mi dojde . AKo do nedela ne dojde ke zemam test ve sakam :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.7.2013 14:22:36
Melanija RR
bebence19 десет дена се многу така што немој тест да правиш туку преку крв зошто за потврда пред ехо е најдобро преку крв,но мој совет нмој да чекаш покасно од петок
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.7.2013 23:30:27
linak
Мене денес ми е втор ден од циклусот,ништо од двете црти месецов. Чекам да заврши за 2-3 дена па повторно на обиди се надевам ќе биде,август убав месец за забременување Ви пуштам среќа на сите за овај месец што чекате
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.7.2013 13:00:29
baby77
baby 77 dobi ama ne bese vo moznost da vi pise. Zenski ke kuliram letovo i ke spremam dokumenti za prva IVF.. pa zdravje od septemvri u napad - ama gerilen napad
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 16.7.2013 13:17:35 >