Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.6.2013 16:58:02
pozitive
mene stomakot mi e poduen i blaga bolka imam vo gradite ovoj mesec dodeka rabotevme so mm piev vitrum prenatal i nivgi ispiv pa vcera pocnav tifol da pijam mislam deka nema problem nikakov da imam posto tifol ima folna kis a vo dr apcina imase i folna i dr vitamini ,,,,,,,,,,,,,,sovet
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 8:28:24
lanicka30
eve site sto cekaa za mene da im kazam dali sum ke gi razocaram posle 11 dena docnenje sto nikogas do sega mi se nema sluceno sepak dobiv ama toa e toa samo napred i eden den sigurna sum deka ke gi vidam samo me zagrizuva docnenjeto na menzisot da ne ne e nesto vo red so mene kako i da e sledniot mesoec so Gospod napred ke pravam insiminacija pozz do site novi trudnici i to tie sto se vo iscekuvanje.
parem go osetiv custvoto na radost koga ke bidam bremena
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 8:40:12
AnnaMolly RR
Ланичка јас искрено и од сесрце ти посакувам нааааааајскоро да станеш мајка! Овој позитивен став што го имаш многу ми се допаѓа, треба да послужиш за пример на сите оние кои се борат за детенце. Стискам палци за тебе!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 12:45:45
pozitive
napraviv no se razlea controlnata i bese crevena podebela linija i sega se isusi ima taka bleda vtora linija no nisto ne e sigurno ke go povtoram po 3-5 dena.......ima nadez si vela ke gi vidam
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 13:39:59
lanicka30
pozitive ajde da ne izraduvas ti posakuvam sreka i stom doznaes obavezno pisi da ne fati majata wanna be mum i tebe ti posakuvam sreka i da ne izraduvas so
AnnaMolly fala na podrskata i samo hrabro izgubiv mnogu biti no zanm deka na kraj sigurno ke ja dobijam vojnata...
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 24.6.2013 13:58:51 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 14:03:10
Melanija RR
pozitive нема потреба од друг тест,штом си видела лидија следен чекор е преку крв тоа е званична потврда и од таму на ехо Ајде
lanicka30 оди си по патот и ќе дојдат твоите
2013 ==============
pozitive 20 јуни cacisk 22 јуни baby77 25 јуни blond 25 јуни Lilja Maria 28 јуни bebence19 29 јуни SandraRo 29 јуни cancro 6 јули file 8 јули LoveableMe 10 јули SOLE 15 јули moss 16 јули Vesna I 19 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.6.2013 17:40:07 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 14:10:13
SandraRo
Mila pozitive sigurna bev i usts sum deka ke imame mesinja masala site so cekame.....sigurna sum deka crtata pretstavuva bremenost ti rekov jas :))))))) bas mi e milo te guskam
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.6.2013 15:28:59
pozitive
rano e rano ke napravam uste eden test pa ke vidime posto posle 5 min rezultatite ne se isti i tocni a pomina 30 min otkako se isusi bitno e toa sto ne mi idi i me bolat gradite ke vi pisam stom ke napravam test pak a neka ve fati majata site na spisokot ako sum
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.6.2013 14:25:33
LoveableMe RR
Јас правев инсеминација денес, не знам дали да се пријавам на овој список, бидејќи не знам дали тука ставате само девојки за забременување по природен пат.
Тест за треба да правам за 2 недели од денес, отрпилика 10 јули мислам.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.6.2013 14:31:46
masa
Јас правев инсеминација денес, не знам дали да се пријавам на овој список, бидејќи не знам дали тука ставате само девојки за забременување по природен пат.
Тест за треба да правам за 2 недели од денес, отрпилика 10 јули мислам.
Секако пријави се,нема врска како битно си дошла до нив битно е да си ги видиш ајде стискаме палци за тебе и за две недели чекаме да не израдуваш. wanna be mum немој да губиш неадеж,нареден месец ќе стискаме за тебе палци Ајде девојки
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.6.2013 14:50:12
pozitive
deneska mi e 34 den vcera imav t 37.1 uste znaci nemam dobieno gradite me bolat stomakot mi e poduen na utrinska moraca napraviv test negativen e ne se pojavi vtora linija ,toa sto vcera se prolea od controlnata linija bilo toa zatoa neznam kade sum i neznam sto da pravam mozebi e uste rano uste se nadevam deka ima mal procent i deka ke se izraduvam .......preku krv nesakam da pravam posto e 400 den ostanuva da pocekam ako mi dojdi povtorno ke se prijavam na spisokot
wanna be mam ne se sekiraj koga i da e site ke bideme so mesinja
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.6.2013 17:40:59
Melanija RR
pozitive со плаво картонче ти е 100 ден ти треба упат од матичен општ до некоја лабараторија која работи со картони,Адриалаб и сл. Токму затоа велам преку крв ако е покасно зачнато и мала е осетливоста на тест а преку крв е 100% сигурно
LoveableMe списокот е за сите кои очекуваат но поради прегледност тие што прават ИФВ во својата тема си имаат список
wanna be mum ќе дојде твојот ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.6.2013 21:25:14
Melanija RR
Имаме нова трудница mila 1