RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.8.2013 13:16:46)

Нема никоја со [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley13.gif] не е фер
crnicka ќе ни потврдиш дека си[sm=nosecka.gif]?
Roberta r честитки за понудата за брак [sm=bravo.gif] има ли [sm=rozacrtici.gif]?

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

cancro 6 јули [sm=rozica.gif]sky diver 10 јули
cacisk 29 јули

Vesna I 24 август[sm=rozica.gif]
Bethany RR 6 септември[sm=rozica.gif] lanicka30 8 септември
bebence19 16 септемвр[sm=rozica.gif]blond 17 септември
Roberta r 21 септември

=================
Последни трудници
Jenyffer[sm=9nebesa.gif]emaaaa[sm=9nebesa.gif]ZLATICKO[sm=9nebesa.gif]ena3[sm=9nebesa.gif]
myhapiness[sm=9nebesa.gif]@bebe[sm=9nebesa.gif]Mila1[sm=9nebesa.gif]Daci96 [sm=9nebesa.gif]

Мамичка85 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.8.2013 17:42:48)

Melanija ne e denot denes izgleda [sm=jezicek.gif] vidi go vremevo samo za spienje e [sm=smiley36.gif] pozz i imaj ubav ostatok od denot ajde uste ne e zavrsen moze ke iznenadi nekoja ringerajka so ubava vest [sm=smiley36.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2013 12:20:38)

nema [sm=rozacrtici.gif] ajde mozebi ovoj mesec. dobro si me pisala za 21.09 [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2013 19:11:46)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Daci96

Devojki ajde i so vas da ja spodelam mojata radost utrovo si gi vidov i moite dolgoocekuvani [sm=rozacrtici.gif] crticki presrekjna sum edvaj cekam da si dojde mm da mu ja soopstam ubavata vest [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Имаме нова трудница [sm=bravo.gif] имај лесна и убава бременост

stars -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2013 22:25:58)

Srekno!!! [sm=bravo.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (2.9.2013 2:12:32)

ti posakuvam ubava i lesna bremenost [sm=bravo.gif] poz

white angel -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (2.9.2013 3:18:47)

Јас добив [sm=modricrtici.gif] со бледа втора линија и потоа добив менструација... навистина сум збунета [sm=smiley19.gif]

lanicka30 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2013 10:39:42)

daci96 cestitki uzivaj vo sreknite denovi od bremenosta i bobrzo da ne fati tvojata sreka da ja pocustvuvame i nie na svojata koza[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2013 10:57:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: white angel

Јас добив [sm=modricrtici.gif] со бледа втора линија и потоа добив менструација... навистина сум збунета [sm=smiley19.gif]

Да сум на твое место, кога ќе заврши циклусот ќе направам уште еден тест, за секој случај. Понекогаш жените добиваат прва менструација, а не знаат дека се трудни. На старосватицата пријателите имаа таков случај, дури кога беше втор месец не доби и така разбра дека е бремена. Позз, ајде дај Боже да не израдуваш.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Maja06 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2013 16:15:14)

Треба да НЕ добијам околу 16.09, бевме искрено доста активни за време на плодните денови [sm=bravo.gif]!!
Искрено не чувствувам ништо само денеска имав многу јака главоболка и некакви грчеви во стомакот ама како што е Господ никој не е се што е наше ќе си дојде [sm=duda.gif]!! Ние со м.м. се обудуваме веќе 1 година меѓутоа со силна волја се ќе биде, искрено верувам!! Сакам сега да почнам да ги пијам таблетките Огестан и да пијам чај од ајдучка трева па со Господ напред [sm=duda.gif]

kapina -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2013 20:50:28)

Whiteangel trebalo da odes na ginekolog zatoastomsi videla dvete crti I si dobila menstruacija trebalo da odes na lekar

lady_bug -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2013 21:47:48)

Zdravo i od mene posle 2 godini SRAM DA MI E [sm=zmeden.gif]
eve me i mene da se prijavam za ocekuvanje na dve crticki hmmmm mnogu sum nestrpliva i molam Gospod da ne dobijam pa ke ve izvestam sto i kako ima novo
pozdrav4e dragi moi

lady_bug -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (4.9.2013 12:10:50)

nisto od moite dve crticki
dobiv od sabajle [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] bas tocno mi dojde ciklusot i mislam deka ovoj mesec nema sansa vece za nadez za 2 crticki [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

vezilka RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (4.9.2013 13:00:21)

Гушки за тебе. Без тажно лице, другиот месец и новата шанса се пред нас. Ајде, ќе те чекаме да пишеш за наредниот пат сега.

Bethany -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.9.2013 13:19:58)

Женски, ништо од мене ниту овој месец. Добив.
Не се пријавувам за следниот месец, почна да ме напнува списокот [sm=smiley36.gif]
Шала на страна, не знам ни колку ќе се гледаме месецов со мм, така да ќе го прескокнам месецов. Ништо не очекувам [sm=smiley1.gif]

bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.9.2013 13:22:52)

zdravo

deneska dobiv sto e devet dena porano, odnosno imam kafeav iscedok napraviv test koj ostana bel pa poleka pocna da se obojuva i posle eden saat mi pokaza edna crta, sakav da ve prasam od iskustvo dali treba da se plasam???? ke idam na pregled od koga mi zavrsi.

Bethany -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.9.2013 13:30:50)

bebence19, зошто да се плашиш? се случува да се добие порано, ама во секој случај оди да те види докторот, ако нешто те загрижува. Ми е жал што доби, се надевам набргу ќе видиш и двете цртички [sm=smiley31.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.9.2013 13:37:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

zdravo

deneska dobiv sto e devet dena porano, odnosno imam kafeav iscedok napraviv test koj ostana bel pa poleka pocna da se obojuva i posle eden saat mi pokaza edna crta, sakav da ve prasam od iskustvo dali treba da se plasam???? ke idam na pregled od koga mi zavrsi.

Бебенце, тоа се случува многу често при промена од една сезона во друга, во моментов лето-есен, а и од промена на клима, доколку си била на одмор некаде. Мене така ми се случува во тие периоди, иако имам ептен редовна менструација. Нема потреба од загриженост. А сите ти стискаме палци што поскоро да си ги видиш твоите [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.9.2013 21:50:43)

Bethany RR следниот месец на препад без список и оп [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif]
white angel како си?
lady_bug солзите нека истечат и со нова сила за [sm=rozacrtici.gif]

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

cancro 6 јули [sm=rozica.gif]sky diver 10 јули

Vesna I 24 август[sm=rozica.gif]
lanicka30 8 септември[sm=rozica.gif] Maja06 16 септември
bebence19 16 септемвр[sm=rozica.gif]blond 17 септември
Roberta r 21 септември

=================
Последни трудници
Jenyffer[sm=9nebesa.gif]emaaaa[sm=9nebesa.gif]ZLATICKO[sm=9nebesa.gif]ena3[sm=9nebesa.gif]
myhapiness[sm=9nebesa.gif]@bebe[sm=9nebesa.gif]Mila1[sm=9nebesa.gif]Daci96 [sm=9nebesa.gif]

bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (7.9.2013 6:31:17)

srcka trgaj me od spisok :D

sakav da ve prasam dali imate iskustvo od dr. Organdziski, od privatnite bolnici toj ni e najblisko dali e dovolno dobar za da ideme kaj nego na komplet pregled i dvajcata?I dali znaete cena?

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (7.9.2013 13:55:02)

Bebence 19 Jas kolku sto znam toj e najdobriot ginekolog vo stip no imam slusnato deka toj se zanimava samo so invitro.najdobro da si se javes i da pitas.eve ti web adresa pa vidi so ti treba organdziski.com/ginekologija.php[sm=smiley1.gif]

bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (7.9.2013 14:27:18)

sakas da kazes ne se zanimava samo so dijagnostika, ama neli pa treba da se krene od nekade ke se javam fala ti za linkot

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (11.9.2013 0:38:42)

Rr me interesira da ve prasam dali e vistina toa deka apcinjata za visok pritisok renaprilot bile precka za zabremenuvanje zboruvam za toa ako apcinjata gi pie mazot i sto se drugo moze da vlijae na zabremenuvanjeto pozz

malena1 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (11.9.2013 8:49:01)

I jas se prijavuvam na spisokot za nedobivanje za 17.09 so nadez deka moze ke mi donese sreka iako nesto slaba rabota mi se cini :)

blond -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (12.9.2013 10:07:04)

Здраво колешки.
Јас месецов мислам дека ќе добијам. Се ме врти кон тоа дека ќе останам ист период бремена како со синко (последната менструација ми беше на 18.09).Ич не се осеќам трудно, а баш би сакала.
Еее кога му зборев на мм порано да почнеме со правење бидејќи не се знае кога ќе се фати, тој не ќе го направил на време. Ама нешто не се погодува квасецот [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>