LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.10.2013 13:50:30)
|
септември 2013 ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 deneska dobiv sto e devet dena porano, odnosno imam kafeav iscedok napraviv test koj ostana bel pa poleka pocna da se obojuva i posle eden saat mi pokaza edna crta, sakav da ve prasam od iskustvo dali treba da se plasam???? ke idam na pregled od koga mi zavrsi. _____________________________ srcka trgaj me od spisok :D sakav da ve prasam dali imate iskustvo od dr. Organdziski, od privatnite bolnici toj ni e najblisko dali e dovolno dobar za da ideme kaj nego na komplet pregled i dvajcata?I dali znaete cena? ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 bev kaj organdziski na pregled zaedno so soprugot, spermogramot mu e odlicen, a na mi vika ti imas tri pomali problemi koi zaedno pravat da ne mozes da ostanes trudna, prvo mi vika imas ranicka na grloto na matkata mnogu mnogu mala, nova na dopir krvari posle vika se somnevam za nepodvizni jajcevodi(demek ne bile dovolno elasticni), mozno i neproodni i na kraj vika policisticni jajnici.........se iznaplakav kaj nego me udri sok normalno prvicnata moja reakcija beze uzasna, mi dade nekoi vaginaleti i antibiotici bez bakterioloski analizi pa resiv da pravam prvo testovi pa posle ponatamu....... deneska sum mnogu posmirena pa mozam da kazam deka sum i srekna sto znam kade da go baram problemot vo mene :). inaku od doktorot sum epten razocarana znaci na sekoj vtor zbor bese in vitro kao vo stil ako e ova ok ama ako e ovo invitro i sl mi treba vase mislenje i ako nekoja imala ranicka na grloto od matkata kako ja imate leceno Bebence19, секако дека се сеќаваме на тебе и на сите маки и разочарувања што ни ги напиша. Честиткиииииииииииии имај лесна бременост и сподели со нас што е лекот што го најде? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|