LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.12.2013 11:51:02)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Девојки, толку од инсеминацијата бр. 3... добив вчера, на 34 ден, и сега не само што сум емотивно скршена, туку и ќе полудам од болки... [sm=smiley19.gif] Здравје, следниот пат со повеќе среќа... ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Milicka 30, фала ти за убавите зборови... секој месец тоа па тоа, веќе се чувствуваме запоставени и заборавени, како да некој таму не оставил зад врата и заборавил дека и нас треба да ни се случуваат убави работи... многу измачува ова, и ич, ама ич не е фер! Кај и да се свртам луѓе прават деца, плукни-залепи, второ, трето... сите се шетаат, прават родендени, си зборат за децата... јас како глупава некоја голтам кетонали... Си измрчев малце [sm=smiley1.gif] Како и да е, добро што барем вас тука ве имам и знам дека се разбираме... Те гушкам [sm=smiley31.gif] Hopeful, многу ми е жал, немој да мислиш дека си сама, сите се прашуваме овде на форумот каде сме згрешиле, дали нешто сме направиле што не треба, дали имаме гревови, зошто Господ не заборавил и сл, но ете некои работи така се случуваат....ти посакувам среќа за следниот пат, побарај повеќе мислења, да видиш дали може нешто да се направи, да не правиш ИВФ. [sm=duda.gif] Позз,
|
|
|
|