Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2014 13:31:41
VAGA2
Фала на сите за честитките! И јас им честитам на сите што виделе , а на сите други што чекаат од се срце им посакувам најскоро да видат ! Само позитивно, и без губење надеж!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2014 13:34:05
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90
девојки незнам што да правам 5 дена како ми доцни немам никакви реакции за добивање,а претходниот месец испив само една доза на бромергон па сега се мислам дали да направам тест или да причекам уште некој ден...се надевам на
прави тест, па јави ни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.2.2014 17:51:32
Defne90 RR
Глуцк90 верувам дека знаеш дека бромергонот ја зголемуваат плодноста,па големи се чансите и да си бремена.Во секој случај најдобро ќе знаеш кога ќе си направиш тест.Ако си бремена со сигурност ќе ти покаже бидејќи тие реагираат на зголемено хцг по само еден ден доцнење на менструацијата.Поздрав и секое добро.
И честитки за сите за имајте убава и лесна бременост и секое добро.
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 20.2.2014 9:42:43 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2014 13:01:22
Glück90
Glück90 sinoka ne vide tuku I denes imam uzasni bolki
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.2.2014 13:35:47
Melanija RR
Glück90 жал ми е Се надевам многу многу наскоро на твојот ден со
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.2.2014 9:50:17
SandraRo
Mila blond toa so iscedokit nema vrska barem jas taka mislam toa kolku sto mi kazaa normalno e...a i kaj mene tek sega svakam deka se bese od neroza....Da mozev da bidam malce posilna sega moeto bebe ke bese zivo i zdravo i ke bev najradosna ama toa e toa taka da ne se sekiraj se nadevam se ke bide vo red toa od srce ti go posakuvam gospod da te cuva i tebe i tvoeto bebce a dokolku se somnevas vo nesto odma pobaraj si sovet od drug lekar nema da zgresis pozdrav te guskam
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.2.2014 13:24:24
Roberta r
na site novi trudnici im posakuvam ubava i lesna bremenost .znaev deka ovoj mesec nema da ima nisto bevme vzafanati so drugi raboti,sledniot ke se potrudime povise pisite me za (ne ) dobivanje na 26.03
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.2.2014 15:44:07
sibela
zdravo DEVOJKI odamna me nema na forumot,, ,, od razocaruvanja. za .. ovoj mesec si dobiv normalno mi traese 4 dena.. ama na 14 den od ciklusot t.e. koga mie ovulacija mi pukaat folikulite i dobivam rozenikav sloj malce,,, AMA SEGA PLODNITE DENOVI MI POMINAA I SEGA EVE PAK MI SE POJAVUVA NESTO KAKO KAFENO I CRVENO A DA DOBIJAM MI E SEUSTE RANO USTE 10 DENA,,, i neznam sto moze da bide toa?????? KE VE ZAMOLAM DALI NEKOJA OD VAS BI MOZELA DA MI POMOGNE... POZDRAV DO SITE RR I DAJ BOZE TIE STO SI OCEKUVATT STO POSKORO DA SI GI VIDAT
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.2.2014 16:37:05
Melanija RR
sibela и сите кои исчекуваат
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.3.2014 12:08:37
linak
Кај мене ништо овај месец,а ми доцнеше некои 4 дена и тамам си помислив може да има кога утрото ми дојде циклус,така што сега запишете ме за 1ви април (хахаха како првоаприлска шега - да имам две црти). Веќе почнав да размислувам за инсеминација,повеќе ќе се распрашам кај матичниот гинеколог за ова па ќе видиме што ќе рече.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.3.2014 12:14:41
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: linak
..... запишете ме за 1ви април (хахаха како првоаприлска шега - да имам две црти). Веќе почнав да размислувам за инсеминација,повеќе ќе се распрашам кај матичниот гинеколог за ова па ќе видиме што ќе рече.
Linak, дај Боже првоаприлската шега да ти донесе ! Доколку се решиш за инсеминација, испитај хормонски статус, направи брисеви/ПАП тест и еден спермограм, па по тоа ќе знаеш за понатаму. Позз, ти посакувам успех
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.3.2014 0:15:40
eli987
zdravo na site ja sum nova tuka i eve veke podolgo vreme se obiduvam za da zabremenam imam edna kerkicka i e 6ipol god sakam vtoro bebce se obiduvame skoro 2god a se e vo red mi kazaa poslednite dva ciklusa mi bea mnogu cudni so znaci imav samo 2-3dena a od sekogas sum imala 5-6dena i toa obilno a sega mnogu malku i eve mi docni veke 5dena i utre idam na lekar pa so gospod napred se nadevam ke bide
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.3.2014 11:54:11
katufce
Zdr jas sum isto ocekuvanje na inaku kaj da e treba da imam plodni denovi se zakazav na lekar ovoj petok pa ke kazi doktorkata se nadevam dr mesec ke bidam pozz do site i sreknooo
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.3.2014 18:03:51
пчеличка
zdrvo devojke. me nemase nekoe vreme ama redovno ve citkav, imav mal problem sto se sredi i toa mnogu brzo.morav da lezam vo krevet posto imav nekolku kapki bledo rozeva krv, no fala mu na gospod se se sredi pijam terapija dabroston i se si e kao sto treba.na 1 mart go slisnav i srcenceto kako si cuka pogolema sreka za mene nemase.se psime vo temata bremenost.na site sto imaat videno im cestitam ,a na tie sto se vo iscekuvanje sto pobrzo da si gi vidat .
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.