|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
19.2.2014 13:21:18   
LoveableMe RR
Milicka, исто и тебе ти викам издржи, мора да се оди напредuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1451
19.2.2014 13:31:41   
VAGA2
Фала на сите за честитките! И јас им честитам на сите што виделе user posted image user posted image , а на сите други што чекаат од се срце им посакувам најскоро да видат user posted image ! Само позитивно, и без губење надеж!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1452
19.2.2014 13:34:05   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

девојки незнам што да правам 5 дена како ми доцни немам никакви реакции за добивање,а претходниот месец испив само една доза на бромергон па сега се мислам дали да направам тест или да причекам уште некој ден...се надевам на user posted image user posted image

прави тест, па јави ни user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1453
19.2.2014 17:51:32   
Defne90 RR
Глуцк90 верувам дека знаеш дека бромергонот ја зголемуваат плодноста,па големи се чансите и да си бремена.Во секој случај најдобро ќе знаеш кога ќе си направиш тест.Ако си бремена со сигурност ќе ти покаже бидејќи тие реагираат на зголемено хцг по само еден ден доцнење на менструацијата.Поздрав и секое добро.user posted image

И честитки за сите за user posted image user posted image имајте убава и лесна бременост и секое добро.user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 20.2.2014 9:42:43 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1454
20.2.2014 13:01:22   
Glück90
Glück90 sinoka ne vide user posted image user posted image tuku user posted image user posted image user posted image I denes imam uzasni bolkiuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1455
20.2.2014 13:35:47   
Melanija RR
Glück90 жал ми е user posted image
Се надевам многу многу наскоро на твојот ден со user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1456
21.2.2014 9:50:17   
SandraRo
Mila blond toa so iscedokit nema vrska barem jas taka mislam toa kolku sto mi kazaa normalno e...a i kaj mene tek sega svakam deka se bese od neroza....Da mozev da bidam malce posilna sega moeto bebe ke bese zivo i zdravo i ke bev najradosna ama toa e toa taka da ne se sekiraj se nadevam se ke bide vo red toa od srce ti go posakuvam gospod da te cuva i tebe i tvoeto bebce a dokolku se somnevas vo nesto odma pobaraj si sovet od drug lekar nema da zgresis pozdrav te guskam

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1457
22.2.2014 19:58:56   
LoveableMe RR
Блонд честитки имај убава бременостuser posted image user posted image !!! Сподели рецепт како стаса до user posted image

user posted image

user posted image janaana/ 1 март user posted image sibela / 5 март user posted image anamari /9 март user posted image Vesna I /25 март user posted image LoveableMe RR/ 25 март user posted image Roberta r/ 26 март user posted image linak / 1 априлuser posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image Sandriana RRuser posted image пчеличка user posted image bejbe user posted image VAGA2 user posted image blond user posted image vobi user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 6.3.2014 12:13:11 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1458
24.2.2014 13:24:24   
Roberta r
na site novi trudnici im posakuvam ubava i lesna bremenostuser posted image .znaev deka ovoj mesec nema da ima nisto bevme vzafanati so drugi raboti,sledniot ke se potrudime povise user posted image pisite me za (ne ) dobivanje na 26.03

Непосредна врска до пораките: 1459
24.2.2014 13:33:44   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Roberta r

.............. pisite me za (ne ) dobivanje na 26.03

Ставено, ајде стискаме палциuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 1460
26.2.2014 15:44:07   
sibela
zdravo DEVOJKI odamna me nema na forumot,, ,, od razocaruvanja.
za user posted image ..
ovoj mesec si dobiv normalno mi traese 4 dena.. ama na 14 den od ciklusot t.e. koga mie ovulacija mi pukaat folikulite i dobivam rozenikav sloj malce,,, AMA SEGA PLODNITE DENOVI MI POMINAA I SEGA EVE PAK MI SE POJAVUVA NESTO KAKO KAFENO I CRVENO A DA DOBIJAM MI E SEUSTE RANO USTE 10 DENA,,, i neznam sto moze da bide toa?????? KE VE ZAMOLAM DALI NEKOJA OD VAS BI MOZELA DA MI POMOGNE...
POZDRAV DO SITE RR I DAJ BOZE TIE STO SI OCEKUVATT user posted image STO POSKORO DA SI GI VIDAT

Непосредна врска до пораките: 1461
26.2.2014 16:12:52   
LoveableMe RR
Sibela, тоа може да е од овулацијата, почекај термин за собивање и направи тест. Ајде, те бодримеuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот sibela)
Непосредна врска до пораките: 1462
26.2.2014 16:37:05   
Melanija RR
sibela и сите кои исчекуваат user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1463
4.3.2014 11:43:08   
LoveableMe RR
Linak, janaana, sibela, што правите девојки? Има ли нешто ново?user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1464
6.3.2014 12:08:37   
linak
Кај мене ништо овај месец,а ми доцнеше некои 4 дена и тамам си помислив може да има user posted image кога утрото ми дојде циклус,така што сега запишете ме за 1ви април (хахаха како првоаприлска шега - да имам две црти). Веќе почнав да размислувам за инсеминација,повеќе ќе се распрашам кај матичниот гинеколог за ова па ќе видиме што ќе рече.

Непосредна врска до пораките: 1465
6.3.2014 12:14:41   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: linak

..... запишете ме за 1ви април (хахаха како првоаприлска шега - да имам две црти). Веќе почнав да размислувам за инсеминација,повеќе ќе се распрашам кај матичниот гинеколог за ова па ќе видиме што ќе рече.

Linak, дај Боже првоаприлската шега да ти донесе user posted image ! Доколку се решиш за инсеминација, испитај хормонски статус, направи брисеви/ПАП тест и еден спермограм, па по тоа ќе знаеш за понатаму. Позз, ти посакувам успехuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот linak)
Непосредна врска до пораките: 1466
10.3.2014 0:15:40   
eli987
zdravo na site ja sum nova tuka i eve veke podolgo vreme se obiduvam za da zabremenam imam edna kerkicka i e 6ipol god sakam vtoro bebce se obiduvame skoro 2god a se e vo red mi kazaa poslednite dva ciklusa mi bea mnogu cudni so znaci imav samo 2-3dena a od sekogas sum imala 5-6dena i toa obilno a sega mnogu malku i eve mi docni veke 5dena i utre idam na lekar pa so gospod napred se nadevam ke bide user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1467
10.3.2014 11:06:52   
LoveableMe RR
Eli 987, добредојде, ти посакуваме што поскоро да ни потврдиш дека има user posted image ! Позз до тебе, се надеваме на дружба на форумот. user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот eli987)
Непосредна врска до пораките: 1468
10.3.2014 11:54:11   
katufce
Zdr jas sum isto ocekuvanje na user posted image inaku kaj da e treba da imam plodni denovi se zakazav na lekar ovoj petok pa ke kazi doktorkata se nadevam dr mesec ke bidam user posted image pozz do site i sreknooo

Непосредна врска до пораките: 1469
13.3.2014 9:24:01   
LoveableMe RR
Janaana, sibela, anamari, дали има нешто да ни се пофалите? user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот katufce)
Непосредна врска до пораките: 1470
14.3.2014 12:24:35   
LoveableMe RR
Имаме нова трудница Мосс Честиткииииииииииииииииииииииииииииии!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image janaana/ 1 март user posted image sibela / 5 март user posted image anamari /9 март user posted image Vesna I /25 март user posted image LoveableMe RR/ 25 март user posted image Roberta r/ 26 март user posted image linak / 1 априлuser posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image Sandriana RRuser posted image пчеличка user posted image bejbe user posted image VAGA2 user posted image blond user posted image vobi user posted image moss user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 15.3.2014 19:22:28 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1471
14.3.2014 12:43:04   
Hopeful RR
Браво moss!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Честитки, ти посакувам следните месеци да ти бидат вистинско уживање!

user posted image user posted image user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1472
14.3.2014 12:46:46   
Defne90 RR
Честитки и од мене мосс и со лесно и со убаво да ти мине бременоста,и само среќа и радост отсега па натаму ти посакувам.user posted image user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1473
14.3.2014 18:03:51   
пчеличка
zdrvo devojke. me nemase nekoe vreme ama redovno ve citkav, imav mal problem sto se sredi i toa mnogu brzo.morav da lezam vo krevet posto imav nekolku kapki bledo rozeva krv, no fala mu na gospod se se sredi pijam terapija dabroston i se si e kao sto treba.na 1 mart go slisnav i srcenceto kako si cuka pogolema sreka za mene nemase.se psime vo temata bremenost.na site sto imaat videno user posted image im cestitam ,a na tie sto se vo iscekuvanje sto pobrzo da si gi vidatuser posted image .user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1474
14.3.2014 19:00:45   
Melanija RR
moss имај убава и лесна бременост user posted image

пчеличка те читаме во Трудници во првото тромесечје - до 12 недела

(Одговор на членот пчеличка)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.