|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
10.2.2014 15:46:12   
пчеличка
Da da ajde te cekame da pises sto pobrzo da ne izvestis pa da se user posted image user posted image user posted image site zaedno na uste edna nova user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1426
10.2.2014 17:20:35   
Melanija RR
Anonimen веќе утре побарај второ мислење и плус провери преку крв,ако расте нема сомнеж дека е во ред бременоста.И јас сум читала дека со вонматерична бременост се јавува голема болка.
Пиши ни

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот пчеличка)
Непосредна врска до пораките: 1427
11.2.2014 14:20:52   
LoveableMe RR
Постот на SandraRo е префрлен во Спонтан абортус.

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1428
12.2.2014 9:29:21   
linak
Драги рр-ки јас си добив циклус редовно на 30ти јануари,сега запишете ме за 27ми овај месец. Честитки до сите нови трудници,да си имате убава и лесна бременост user posted image

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 1429
12.2.2014 11:23:40   
LoveableMe RR
linak, ти посакуваме среќа во овој месец на вљубените user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот linak)
Непосредна врска до пораките: 1430
12.2.2014 22:36:40   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo

samo ne go premestuvajte prasanjeto vo drugata tema zs nikoj ne go cita :)

СандраРо, прашањето е префрлено во соодветна тема, каде се дискутира за истото. Зошто инаку би имале различни подфоруми, и соодветни теми во сите подфоруми. Замисли само колку ќе ни бидат непрегледни темите ако на едно место се дискутира за се и сешто. А тоа што можеби некогаш никој не ти одговорил на прашањето, не е дека никој не го прочитал, туку можеби никој немал што да ти каже.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1431
13.2.2014 22:26:07   
bejbe
zdravo na site user posted image jas napisav i na drug forum no nikoj ne mi odgovori ve molam za pomos mi kasni veke podolgo vreme posledno ja imav na 1 januar i mi traese do 8mi ne mi e redovna i otprilika mi ide na 32/35 den imam policisticni jajnici e sega imam bolka vo dolniot del na stomakot kako da treba da mi dojde. Jas rabotam nokna smena i nemam mnogu vreme da bidam na denska svetlina a ziveam vo Germanija ovde e vlazna klimata i si velam od toa e predhodnite 3/4mes koga ke mi kasne odma pravev test i negativen sledniot den ke mi dojde sega se plasam da napravam i malku sum pod depresija ve molam za pomos so mm se obiduvame skoro edna godina za bebce pozz do site ve citam redovno i vi pozeluvam gospod da dade kaj site blagodaram odnapred pozz

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1432
15.2.2014 16:56:12   
LoveableMe RR
bejbe, само тест може да ти потврди. Ај земи еден, па извести не, дај Боже да го наполниш нашиот список. user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот bejbe)
Непосредна врска до пораките: 1433
16.2.2014 12:24:02   
bejbe
zemav i pozitiven e sega uste ginekologot da ja potvrdi i da mi kaze deka se e vo red ke bidam najrekna na celiot svet pozz ke vi pisam koga ke mi zakazat terminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1434
16.2.2014 17:10:20   
LoveableMe RR
Bejbe, денес е твој денuser posted image

user posted image

user posted image blond /31 јануари user posted image Roberta r/ 24 февруариuser posted image janaana/ 1 март user posted image linak / 27 февруариuser posted image anamari /9 март user posted image Vesna I /25 март user posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image Sandriana RRuser posted image пчеличка user posted image bejbe user posted image VAGA2 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.2.2014 13:20:39 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот bejbe)
Непосредна врска до пораките: 1435
17.2.2014 9:09:42   
VAGA2
РР мои, јас моето патеШествие ви го претставив како Anonimen, ама во петокот моите user posted image станаа реалност, ми потврди гинекологот! Бремена сум user posted image user posted image !
Честитки на сите! Да си имаме лесна user posted image !

Непосредна врска до пораките: 1436
17.2.2014 9:15:45   
Defne90 RR
Големи честитки VAGA2 за user posted image ти посакувам убава и лесна бременост и се најубаво.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот VAGA2)
Непосредна врска до пораките: 1437
17.2.2014 9:19:31   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: VAGA2

РР мои, јас моето патеШествие ви го претставив како Anonimen, ама во петокот моите user posted image станаа реалност, ми потврди гинекологот! Бремена сум user posted image user posted image !
Честитки на сите! Да си имаме лесна user posted image !

VAGA2, многу честитки, имај лесна бременост. Сподели со нас во темата Колку време се обидувате да забременете или ако имаш некој рецепт, сподели во темата Рецепт за зголемување на можноста за забременување. user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот VAGA2)
Непосредна врска до пораките: 1438
17.2.2014 10:31:29   
jasminagorjandejan
Eve vaka edno prasanje,Vo mesec Oktomvri na pocetokot ostanav bremena ama vo Oktovmri pri krajot na mesocot pocetok nanoemvri (prporadi nastinka imav spontan,i taka tri meseci pauziravme ,znacise pazivme i pred dve nedeli eden den pred plodnite denovi (se sluci toa sto se sluci) bidejki ne racunav i si vikav uste e rano ama eve sega moze da se kaze dve nedeli posle toa pocnaa simptomi,nervoza,gadenje,bolenje na gradi da ne mozam da podnesam Prsluk mala bolka vo dolniot del na stomakot, i toa se samo od ednska,a pred toa se mucevme celi 4 meseci I SI VIKAM SEGA DALI E MOZNO.

Непосредна врска до пораките: 1439
17.2.2014 13:37:43   
Melanija RR
jasminagorjandejan зошто да не е можно?user posted image Дали веќе ти касни,ако да едно тестче не е на одмет user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот jasminagorjandejan)
Непосредна врска до пораките: 1440
18.2.2014 11:38:16   
Vesna I
Moi mili ringerajki jas sum seushte tuka, ve citam sekoj den, ama ne sum vi pishala.
Im posakuvam prekrasna i lesna bremenost na site novi trudnici i konechno user posted image za site oie koi so netrpenie gi ochekuvaat.
Kaj mene seushte ema nishto novo. Spermogramot e dobar na mm, moite hormoni se vo red, malku progesteronot e ponizok. Denes dobiv mozete da me pishete za nedobivanje na 25.03. Posle user posted image prodlozuvam so HSG i posle dokolku i tamu e se vo red kje chekame da vidime koga kje dojde nashiot red da si gi vidime user posted image . Ve gushkam site

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1441
18.2.2014 14:33:18   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Vesna I

....... Denes dobiv mozete da me pishete za nedobivanje na 25.03. Posle user posted image ....

Vesna, со среќа, ќе биде и тој денuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1442
18.2.2014 16:11:45   
blond
Рингерајки, јас сум во друго стање. Правев тест, па бев два пати на гинеколог, првиот пат не се гледаше ништо, вториот пат виде гестациска вреќичка, еве сум веќе 7ма недела, на матичната моја ехото и е малку постаро, па ми рече срцева реакција дури за 1 месец ќе бараме.
Пијам само фолна, јадам овошје и зеленчук. И то.
Е сеа ја читав СандраРо, и јас имам бел исцедок, ме фати одма паника user posted image , брисеви и пап кога правев, се беше во ред.
Ај само со позитивна мисла и ви фрлам baby dust на сите!

Непосредна врска до пораките: 1443
18.2.2014 17:05:36   
Hopeful RR
Јеееееее, браво blond!!! Со лесно и дај боже се да помине во најдобар ред user posted image user posted image user posted image Одмарај, пази се, биди позитивна и фрлај тоа baby dust-от навака user posted image
user posted image user posted image user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1444
18.2.2014 18:27:11   
Melanija RR
bejbe, VAGA2 и blond user posted image user posted image user posted image

Имајте нај најубава бременост и се читаме во Бременост-ТУКА

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1445
18.2.2014 21:12:35   
stars
Konecnooo,po3 godini se odlucivme na vtoro!! Posle ciklusov se pustame vo akcija :) Stiskajte palci user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1446
19.2.2014 11:36:23   
Milicka 30
Девојки ништо од мојата 3 инсеминација правев тест ,негативен е user posted image
Со нови сили за еден месец повторно.
Честитки до новите трудниции!!!
Поздрав

(Одговор на членот stars)
Непосредна врска до пораките: 1447
19.2.2014 12:19:10   
Hopeful RR
Milicka 30, многу ми е жал, баш ми е криво што вака ни излегуваат инсеминациите... user posted image

Ајде, можеби следната ќе биде поуспешна! Одмори, олабави се па со нови сили напред, не се откажуваме user posted image
Те гушкам!

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 1448
19.2.2014 12:27:15   
Zoya
Milicka 30 со нови сили следниот пат. Главата горе, позитивна мисла и ќе биде user posted image

Обиди од 2012;
IUI x 4 = /;
HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип)
IVF #1 - /

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1449
19.2.2014 13:04:11   
Glück90
девојки незнам што да правам 5 дена како ми доцни немам никакви реакции за добивање,а претходниот месец испив само една доза на бромергон па сега се мислам дали да направам тест или да причекам уште некој ден...се надевам на user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Zoya)
Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.