Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.3.2014 22:17:16
stars
Od denes i oficijalno moze da se vbroi i moeto ime na spisokot so trudnici!!!! Napraviv zavcera test i e pozitiven!! Po vtorpat ke stanam mamicka, no sega bev povozbudena i od prvata bremenost!!! Srekno na site!!!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.3.2014 10:29:44
LoveableMe RR
Stars, честитки за твојата втора бременост, со лесно и се најубаво да поминеш Другите каде сте? Има ли некоја од списоков да не израдува?
janaana/ 1 март sibela / 5 март anamari /9 март Vesna I /25 март linak / 1 април lanicka30/31 март LoveableMe RR/ 17 април Roberta r/ 25 април =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.3.2014 11:50:36
Melanija RR
stars имај убава лесна бременост
Девојќи од март запишани ве нема ,ајде убави вести
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.3.2014 12:57:17
sibela
devojki vcera bev na gin, i mu kazuvam se: deka imav dobieno samo eden den i toa malku mn. i toa 10 dena pred dobivanje, i deka mi docni 16 dena. i deka pravev test i deka e negativno.i on me prasa od kaj go kupiv testot mu vikam pa od apteka, i toj mi vika ama jas devojce ovde na eho imam druga pretstava i pocna da se smee i mu vikam sto? mi vika ne sum siguren 100%, da idam za 10 dena i pak da me vidi na eho,, a megu vreme mi rece da ne pijam nikakvi lekarstva. me prasa dali posle intervencijata prv pat mi docni tolku mu vikam da, itn,lelelelelee daj boze da sum
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.3.2014 14:49:02
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela
devojki vcera bev na gin, i mu kazuvam ... deka mi docni 16 dena.... i toj mi vika ama jas devojce ovde na eho imam druga pretstava i pocna da se smee i mu vikam sto? mi vika ne sum siguren 100%, da idam za 10 dena i pak da me vidi na eho...... daj boze da sum
Сибела, дај Боже да не израдуваш со убави вести
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.3.2014 13:39:09
lusy
Само се шетам од тема во тема, еве ме сега овде. направив двапати тест имам денес не ми работи матичниот, па ќе одам во понеделник да ме види на ехо, па и ќе земам и упат за кај Трајковски, бидејќи тој ми рече по лапароскопијата која ја направив пред месец дена ако ми касни право кај него. Леле само да биде се како што треба, не можам да поверувам девојки.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.3.2014 11:37:49
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lusy
.... ќе земам и упат за кај Трајковски, бидејќи тој ми рече по лапароскопијата која ја направив пред месец дена ако ми касни право кај него. Леле само да биде се како што треба, не можам да поверувам девојки.
Eеее, честитки Луси, гледаш дека после лапаро-хистеро големи се шансите природно да забремениш. Со среќаааааааа, имај убава и лесна бременост
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 31.3.2014 11:38:04 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Честитки и од мене за Луси. Еве и јас да се пријавам, не сум била на доктор, ама направив тест и видов бледа бидејќи правев тест на 28 миот ден, не можев да дочекам. Некако не сум свесна за моментот, се додека не отидам на доктор. Ме фаќа паника дали се ќе биде во ред. Ви посакувам лесна бременост на сите, а вие кои чекате да ги видите поскоро.
Се селам во трудници до 12та недела
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 1.4.2014 11:10:31 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 3.4.2014 15:35:40
sibela
devojki jas uste ne sum dobila ova mi e 4 nedela kako mi docni , inace sega na 7 ke treba da odam kaj gin za da vidi dali sum ili ne? inace pocnaa gradite da mi se stvrdnuvaaat. osekam bolki vo jajnicite? test pravev na 16 den od datumot za dobivanje ama mi pokaza negativ> a koa bev na eho gin me prasa od kaj go kupiv testot itn mi se nasmea mi kaza da pocekame uste 8 dena i da idam pak kaj nego. me interesira melanija koga bila na koja nedela i se gledase na eho???
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 3.4.2014 20:33:22
Melanija RR
sibela mene na 5 nedeli i 5 dena mi potvrdija na eho a 1 nedela potoa i srcence.Tebe ti kasni velis 4 nedeli sto znaci moze da si 8 nedela toa i toa kkao se gleda na eho i srceto cuka cekame ubava vest
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.