|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
26.6.2014 18:32:00   
RobertaRobi
Cestitki na site novi trudnici vi posakuvam ubava i lesna bremenost!
Ringerajki jas se izvinuvam so pisuvam kako nov clen no nikako ne mozev da si go otvoram stariot profil jas sum roberta-r.
inaku mi kasni nemam nikakov simptom na menstruacija obicno sekogas me bolat gradite i toa mnogu ovoj mesec nisto.
ne sakam da si davam lazna nades za toa uste ne sum napravila test ke pocekam uste nekoj den pa ke ve izvestam.:)

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1626
26.6.2014 22:17:28   
Felly RR
Roberta R, пиши ми приватна порака, сигурна сум дека може да се среди, да се логираш повторно преку стариот профил.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот RobertaRobi)
Непосредна врска до пораките: 1627
29.6.2014 11:12:06   
Roberta r
posle 4 dena docnenje eve se pojavi user posted image .samo ne mi e jasno zasto docnese tolku nikogas ne mi se e slucilo ova.user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1628
29.6.2014 12:27:46   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Roberta r

posle 4 dena docnenje eve se pojavi user posted image .samo ne mi e jasno zasto docnese tolku nikogas ne mi se e slucilo ova.user posted image

Може да е стрес, временски промени и сл. Ајде те чекаме наредниот месецuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 1629
29.6.2014 20:56:38   
Roberta r
stres ne veruvam deka e.vremenski promeni mozebi.pred dva meseca bev na doktor i mi preporaca da pijam prenatalni vitamini stom planiram bremenost mozno li e da e nesto od niv biDejki nikogas ne sum imala akni a ovie 2 meseca imam da ne mi gi poremetat hormonite tie vitamini? Ti blagodaram na podrskata LoveableMe RR :)

Непосредна врска до пораките: 1630
29.6.2014 22:07:31   
kapina
A hormoni nemas li ispitano

Непосредна врска до пораките: 1631
29.6.2014 23:12:34   
Roberta r
osven pap-test i bakterii nema nisto drugo ispituvano do skoro menstruacijata mi dovagase tocno sekoj mesec.pred dva meseca mi zakasna 2 dena i sega 4.poselden pat imam ispitano hormoni pred 10 godini togas imav malce akni se bese vo red,znam deka e mnogu vreme od togas.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1632
4.7.2014 9:19:33   
LoveableMe RR
Имаме нова трудница, Мисс Д. Честитки уште еднаш!user posted image

user posted image

user posted image anamari /9 март user posted image janaana/ 30 април user posted image lanicka30/ 1 мај user posted image Dreamline/ 7 мај jana81/23 мај user posted image taci83/17 јуни user posted image butterfly1/24 јуни user posted image user posted image SandrRo/7 јулиuser posted image Vesna I /7 јулиuser posted image positive/ 12 јулиuser posted image kokicekokice /23 јули user posted image Roberta r/ 27 јули user posted image LoveableMe RR/ 3 август user posted image Malecka 23/ 7 август user posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image mamita 30user posted image ekiciuser posted image user posted image Sandriana RRuser posted image пчеличка user posted image bejbe user posted image Yana user posted image VAGA2 user posted image confused user posted image vobi user posted image moss user posted image Lady_D user posted image hani**user posted image cokolinouser posted image bliznaci1user posted image user posted image stars user posted image lusyuser posted image MMM27user posted image jasna_sr user posted image Gocagokauser posted image Tajci_pp user posted image linak user posted image majmunceuser posted image Zojauser posted image Matea 25 user posted image sonja1987 user posted image Sloncheo1 user posted image Anna Molly user posted image Ki4iko user posted image malechko user posted image jasminagorjandejanuser posted image sunnydayuser posted image Miss D user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 11.7.2014 9:06:41 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1633
7.7.2014 11:07:35   
Malecka23
Cestitki do site trudnici!Ubava i lesna bremenost!
I nie aktivno rab na slucajot M da si sobie drugarce:-) i se nadevam deka tetkata za pet dena nema da dojde.Mnogu mi e cudno sto imam grcevi vo matka zgolemena sekrecija i akni sto nikogas ne sum gi imala.Nestrpliva sum i se nadevam ke se izraduvam vikendov:-)

Непосредна врска до пораките: 1634
7.7.2014 14:58:21   
LoveableMe RR
Malecka23, ставена си на список, дај Боже да не израдуваш и да добиете другарчеuser posted image . Јас се ставам на список за август, еве толку месеци од еден ИВФ циклус до друг не бива, се обидуваме секој месец, сега за наредниот пак, ако не - останува ИВФ во септември.

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1635
10.7.2014 13:23:15   
Malecka23
За жал вчера вечер ми дојде тетката!Не знам зашто бев скоро сигурна дека нема да дојде ама тоа е..:-) Со нови сили кога ќе заврши се фаќаме за работа па се надевам 7 август ќе ми биде среќен:-) :-) :-)

Непосредна врска до пораките: 1636
11.7.2014 9:05:40   
LoveableMe RR
Malecka23, ајде лето е, следниот пат да се фатиuser posted image user posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1637
11.7.2014 10:50:39   
princessa
Статистички е докажано дека највеќе деца се прават во јули и август и околу нова годинаuser posted image . Ако се фатило еднаш и вторпат ќе се фати, така да не се секирај. Ќе бидне чим има желба.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1638
11.7.2014 14:11:32   
Malecka23
Така си е женски.Само упорните успеваат нема откажување!Нас веќе пола година ќе не фати како активно раб на случајот ама можеби ќе биде ко за М убави вести баш за нова година:-) :-) :-)

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1639
11.7.2014 21:35:49   
pozitive
user posted image user posted image user posted image

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

Непосредна врска до пораките: 1640
12.7.2014 10:04:24   
ana mari
Zenskiiiiii deneska proveruvav test za bre. I mi pokaza 2 crticiii presrekna sum edvaj cekam da idam vo ponedelnik na zenski pa da mi potvrdi....

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 1641
12.7.2014 10:30:04   
Defne90 RR
Честитки ана мари од срце за user posted image user posted image ,и ти посакувам да си имаш убава и лесна бременост.user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 1642
12.7.2014 11:07:56   
princessa
Честитики од се срце. И сите други што чекаат user posted image да си ги видат што е можно поскоро

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1643
12.7.2014 11:54:37   
Felly RR
Честитки анамари и од мене!!!!Со среќа и со лесно user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1644
12.7.2014 21:56:55   
LoveableMe RR
анамари, честиткииии сподели рецепта како дојде до user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 16.7.2014 9:17:15 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1645
15.7.2014 1:37:45   
Roberta r
user posted image user posted image user posted image Cestitki ana mari imaj ubava i lesna bremenost!
eve jas denes bev na zenski i se e vo red i hormonite se vo red ,mi potvrdija deneska deka mi
e ovulacijata pa se nadevam ovoj mesec ke se fati vcera i denes bevme vredni user posted image

Непосредна врска до пораките: 1646
15.7.2014 8:26:41   
SandraRo
Cestitki Ana mari imaj ubava i lesna bremenost user posted image user posted image user posted image user posted image Gospod da ve cuva user posted image

Жената може да ти биде најдобар
пријател,љубовница,најголем непријател или
ноќен кошмар... но се зависи од тоа како ќе се
однесуваш со неа...

Непосредна врска до пораките: 1647
15.7.2014 10:36:12   
ana mari
Zenskiii bev na zenski mu kazav deka posledna men mi bila na 1.juni i mi rece daka sum 6 nedeli i 2 dena trudna so bebceto e se vo red... ama jas imam edno prasanje do vas edna komsika ovdeka mi vika deka sum ostanala trudna vo maj a toa so mi doslo vo juni nema vrska 1 men sekoga doaga... sto mislite vie dali ovaa trese gluposti ili taka e inace koga ke idam pak na zenski ke go pravam za ova cudo

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1648
15.7.2014 10:47:59   
ana mari
Inace fala fala na siteee da vi se vratiii da si gi docekate vasite d
ve crtickii

Непосредна врска до пораките: 1649
15.7.2014 11:00:57   
Defne90 RR
Кај некои доаќа менструација првите три месеци откако ќе останат бремени.Ама кај некои си изостанува уште првата менструација откако ќе останат бремени.Ана мари штом гинекологот така ти рекол дека си бремена 6 недели сигурно е така,сепак се познава и на ехо ако плодот е поголем.Една жена овде во нашиот град исто така остана трудна и и доаѓало првите три месеци и откако престанало да и доаѓа мен отишла на лекар и мислела на почеток на бременост е кога лекарот и рекол три месеци била трудна,иако и доаѓала мен.Сакам да кажам тоа си се познава,слушај си го гинекологот,тој секако си ја знае својата работа.Не ги слушај комшиките секоја приказна си е самата за себе,и секоја жена е различна.Поз ана мари и ви посакувам се најубаво и со лесно да ти биде бременоста.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.