Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2014 13:49:13
jasminagorjandejan
FALA FALA,Iskreno kolku sam srekna tolku sam i malku poveke isplasena,bev na ginekolog i mi kaza ima bremenost ,na pocetok ama mi dade utrogestan tabletite da gi stavan dva pati dnevno i malku poveke da odmaram bidejki pred okolu 6 ,7 meseci vo 7 nedela imav spontan pa taka da malku sam te pa te zavisi koga kako ama si vikam se ke bide sega super i ke bide se OK PUSTI BRIGU NA VESELJE nema crni misli veke pozdravvvvvvvvvvvvvvvvvv.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2014 22:44:44
sunnyday
јасминагорјандејан не грижи се немој да мислиш на најлошото дека повторно ке се случи истото како што е господ никој не е се ќе биде во ред само позитивни мисли!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.6.2014 18:29:27
Melanija RR
jasminagorjandejan имај убава и лесна бременост и се ќе биде супер
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2014 7:04:52
sunnyday
сега во меѓувреме додека маж ми спие смислувам како да му соопштам дека ќе си имаме леле цела сум многу сум среќна дај боже сите наскоро да си видите инаку мојот тест изгледа вака
< Поракaта ја уредил sunnyday -- 14.6.2014 7:11:28 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2014 12:49:41
Melanija RR
sunnyday од возбуда нема ни да спиеш смисли нешто како да го известиш а сигурно веќе си му кажала
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2014 20:42:49
SandraRo
sunnyday ti ja posakyvam celata sreka na ovoj svet i tebe i na site sto ocekuvaat bebence gospod da ve cuva ivas i malite vo mesinjata lesna i najubava bremenost uzivajte
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2014 20:59:14
LoveableMe RR
Sunnyday, лелее колку убава вест, јееееееееееееееее. Имај убава бременост
anamari /9 март janaana/ 30 април lanicka30/ 1 мај Dreamline/ 7 мај Vesna I /13 мај jana81/23 мај taci83/17 јуни Roberta r/ 25 јуни butterfly1/24 јуни SandrRo/7 јули LoveableMe RR/ 6 јули =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.6.2014 23:30:24
jasminagorjandejan
i jas bev na ginekolog i se vide samopocetok na bremenost bidejki jas bev istiot den koga trebase da mii dojde znaci rano bese,i mi kaza samo pocetok na bremenost(` 9bidejki imav kasna ovulacija 5 dena pred da mi dojde i doktorkata se pocudi bidejki odma pokaza na testot deka ima bremenost)i sega vo cetvrtok treba pak da idam....................... .
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.6.2014 0:22:42
sunnyday
ви благодарам драги рр едвај чекам да помине оваа недела за да го чујам срценцето им посакувам на сите ваква среќа јасмина не се секирај ќе видиш дека се ќе биде во ред
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.6.2014 10:06:58
Felly RR
Честитки санидеј и јасминагорјандејан!!! Уживајте во вашите 9 Санидеј, погорниот пост го префрлив во темата Драги, бремена сум. А тој...? па ајде и другите рингерјаки нека ни пишат во истата тема како им ја соопштиле убавата вест на своите партнери.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2014 11:41:33
Vesna I
Девојки по подолго време еве ме и мене, ве читам повремено ама да пишам никако. Завршив со лапаро и хистероскопија во Ремедика кај др. Димитров. Се испадна добро. Никаков проблем немало, глешна слика дало ХСГ - то. Малку ми се прочистени јајниците радо ПЦО инаку друго немало никаков проблем. Сега можете да ме пишете за недобивање на 7.07. Огромни честитки за сите нови мешковци, ви посакувам на сите прекрасна и лесна бременост. Гушки за ситеее
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2014 11:49:07
LoveableMe RR
Vesna I, баш сабајлево гледав многу рингерајки немаат пишано до каде се, а еве ти се јави. Имаме тема Лапараскопија, можеш да прочиташ за многу рингерајки како поминале и како потоа забремениле.... пааа, фрлете се на работа, те ставам на список
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 26.6.2014 16:03:01 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2014 11:49:11
Melanija RR
Vesna I се врати со убави вести па наскоро ја очекуваме најубавата
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2014 17:06:14
pozitive
lele kolku sum srekna epten za site novi cestitki ,mene eve me rabotime so mm 4 meseci na posle izvrsena laparaskopija (vonmatericna bremenost) pozz do melanija i neka e srekna so pregratkata na noviot clen vo familijata da mi ste zdrai i zivi site na forumov pisete me za nedobivanje 12.07.2014
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2014 21:52:36
SandraRo
ИЗВОРНА ПОРАКА: Vesna I
Девојки по подолго време еве ме и мене, ве читам повремено ама да пишам никако. Завршив со лапаро и хистероскопија во Ремедика кај др. Димитров. Се испадна добро. Никаков проблем немало, глешна слика дало ХСГ - то. Малку ми се прочистени јајниците радо ПЦО инаку друго немало никаков проблем. Сега можете да ме пишете за недобивање на 7.07. Огромни честитки за сите нови мешковци, ви посакувам на сите прекрасна и лесна бременост. Гушки за ситеее
Мила со среќа и дај боже да не израдуваш со Ти пуштам среќа...
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2014 21:56:37
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: pozitive pozz do melanija i neka e srekna so pregratkata na noviot clen vo familijata
pozitive фала мила и кај тебе што поскоро
Како си? Те немаше ,мило ми е што се врати и дај боже што поскоро да гушкаш о знаеш тука е секогаш поддршката
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.6.2014 13:21:45
Vesna I
Фала ти мила Сандра, фала ви на сите за позитивноста и убавите желби, се надевам дека конечно ќе дојде крај на мите исчекувања. Со позитивна мисла се може да се реши, ајде ти ја пуштам целата среќа Сандрич и на тебе и на сите исчекувалки па во март сите на акушерско одделение да ве видам
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.6.2014 18:53:43
pozitive
ajde ajde ovaa godina site da si galime mesina i da bidime spokojni i trpelivi koga sto saka gospod togas se samo so duhoven mir i blagosostojba.i jas razmisluvam za ivf postapka no uste ovaa god pa posle ke vidime zdravje ve guskam site. VESNA ne gubi nades jas sum veke 8 g vo brak so eden spontan i edna vonmatericnaa bremenost ne gubi nades toa sto si e nase ke si dojde ,,, MELANIJA TUKA SUM VE SLEDAM CELO VREME NO SEPAK BIDEJKI PRAVEVME PAUZA NESAKAV DA PISUVAM ...FALA NA PODDRSKATA :*
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.