Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.8.2014 18:40:52
Melanija RR
scared почекај уште 2-3 дена И мене не ме болеа градите тоа е индивидуално,јас немав чуство дека сум бремена Чекаме убава вест
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.8.2014 22:30:42
scared RR
Da,bev se bese ok i pocnavme so obidi,sabajle pravam test i maz mi kutriot ne moze.ko mene da ceka.vise netrpeliv e ke vi pisam za rezultatot sekako :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.8.2014 23:00:27
Felly RR
Ајде, scared , чекаме убави вести. И за другите рингерајки што се на списокот - очекуваме новости!!!
taci83/17 јуни butterfly1/24 јуни SandrRo/7 јули Vesna I /7 јули LoveableMe RR/ 28 август Roberta r/ 31 август SOLE 2 септември Felly RR / 2 септември positive/3 септември =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.8.2014 15:54:02
Melanija RR
scared го направи ли тестот?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 23.8.2014 12:13:50
Melanija RR
scared na kolku dena dobivas,moze ima vreme?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.8.2014 19:47:03
SandraRo
Piset_e me mene za nedobivanje na 7 septemvri..... Moete se site ovaj pat da se fati,zatoa sto dokolku sega ne se fati ke mora da premineme na in vitro sto jas voopsto ne sakam.... Devojki stvarno neznam sto da pram ke puknam veke
< Поракaта ја уредил SandraRo -- 24.8.2014 19:56:01 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.8.2014 21:24:35
Melanija RR
SandraRo немој да избрзуваш ,мора да си смирена и чекор по чекор да одлучувате. Мисли позитивно а не на ифв
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.8.2014 10:41:19
scared RR
Trebase da dobijam do sega 36 ti den mi e denes, ne znam dali nesto se poremetilo od histeroskopijata a se osekam nekako cudno, kako tezok stomakot, kako matkata da ja osekam cudno. I primetiv deka gradite na 2 pati mi bea odnosno bradavicite kako za doenje takva forma imaa. Planiram uste eden test da napravam pa ako i toj e negativen ke odam na ginekolog.
Kazete mi nekoj dobar a poevtin test? Mi se smaci da go plakam sure check po 140 denari
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 25.8.2014 10:58:17
Malecka23
Jas bi ti preporacala da zemes Self Clear.Poskap e 188den vo zegin no e najosetliv.Se nadevam deka ke gi vidis .No vo sprotivno pojdi si na gin da vidis sto i kako se desava.So sreka
ИЗВОРНА ПОРАКА: scared
Trebase da dobijam do sega 36 ti den mi e denes, ne znam dali nesto se poremetilo od histeroskopijata a se osekam nekako cudno, kako tezok stomakot, kako matkata da ja osekam cudno. I primetiv deka gradite na 2 pati mi bea odnosno bradavicite kako za doenje takva forma imaa. Planiram uste eden test da napravam pa ako i toj e negativen ke odam na ginekolog.
Kazete mi nekoj dobar a poevtin test? Mi se smaci da go plakam sure check po 140 denari
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.8.2014 23:38:28
Vesna I
Девојки здраво на сите, мене ме нема подолго време, ама не се откажувам од вас во никој случај :) можете да ме ставите на списокот за недобивање за 07.09 се надевам дека ќе е последен пат, веќе ми се смачи :D Сандич а за тебе се надевам и ти ја пуштам целата среќа на светот дека и на тебе ќе ти е последен пат да се пишуваш на листата за недобивање. Те молам немој да дозволуваш негативните мисли да те сотрат. Главата горе и се што е наше ќе си дојде. Ти си силна и МОЖЕШ. Честитки за сите нови трудници и гушки за сите!!!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.8.2014 0:01:10
Melanija RR
Vesna I За сите
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.9.2014 10:51:00 >
Vesna mila daj boze ova da e osledno sto pisuvame na ovaa tema.Da dade gospod ovaj pat da se izraduvame i nie i site koi cekaat vi pustam na site sreka,ve guskam i da boze site od edniot spisok da se premestime podolu vofrugoot spisok :)))
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.9.2014 11:18:36
AnnaMolly RR
Женски, денес бев кај матичната на контрола откако во 16 недела го изгубив бебето. Сега сум супер, рече дека се е во најдобар ред и ми рече да почекаме 1-2 циклуси, па може повторно да очекуваме .
Сепак ние решивме дека ќе почекаме малку повеќе, па после нова година здравје ќе си направам пап и брисеви, па во новата 2015 ќе очекуваме две цртки! До тогаш ќе навивам за сите вас, да повлечете нога и да ја заокружиме со многу позитивни тестови годинава!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.9.2014 14:15:43
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Женски, денес бев кај матичната на контрола откако во 16 недела го изгубив бебето. Сега сум супер, рече дека се е во најдобар ред и ми рече да почекаме 1-2 циклуси, па може повторно да очекуваме .......
Од нас ја имаш најголемата поддршка!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.9.2014 14:23:28
Melanija RR
AnnaMolly RR после се мило ми е што се е во ред следната година да биде ваша
pisite me za 4 oktomvri za ne dobivanje.poslednite nekolku meseca se mi kasne moze li da e od prenatalnite vitamini?pred da pocnam da gi pijam ovulacijata mi bese okolu 12-13 den,koga pocnav da gi pijam na 16 den poslednite 3 meseca na 19 den doktorkata mi vika da ne gi prekinuvam ama jas mislam deka e od niv.dali nekoj ima slicno iskustvo?ili moze da e od promena na klima oti na sekoi 2-3 meseca patuvam?