Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.8.2014 12:03:35
LoveableMe RR
Roberta r, ставена си на список, ајде да се надеваме овој месец ќе бидете вредни, навистина би сакала списоков долу да се прошири. Другите кај сте, има некоја да се пофали?
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 11.8.2014 19:04:35 >
Zenski pred pet min si gi vidov dvete crticki!!!!mnogu sum srekna ne mi se veruvase!potsveno stanata sum uste od pet za da go napravam testot i vredese:-) :-) Mm e presrekn isto i jas i posakuvam od srce na site sto posakuvat nabrzo da gi vidite
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.8.2014 16:50:11
Melanija RR
Malecka23 имај лесна бременост
Мајата за второ дете си тера супер.... само да продолжи
А мајата за прво да биде уште побрза
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.8.2014 18:36:00
LoveableMe RR
Malecka23, честитки имај убава и лесна бременост
taci83/17 јуни butterfly1/24 јуни SandrRo/7 јули Vesna I /7 јули LoveableMe RR/ 28 август Roberta r/ 31 август SOLE 2 септември Felly RR / 2 септември positive/3 септември =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.8.2014 13:24:35
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
Zenski pred pet min si gi vidov dvete crticki!!!!mnogu sum srekna ne mi se veruvase!potsveno stanata sum uste od pet za da go napravam testot i vredese:-) :-) Mm e presrekn isto i jas i posakuvam od srce na site sto posakuvat nabrzo da gi vidite
Малечка ти честитам Имај си лесна и убава бременост,здраво и живо бебуле.Сега М ќе си има другарче Те чекаме да ни пишеш подетално после преглед
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.8.2014 14:56:51
sanjaaaa!
scared мене не ме болеа градите кога останав бремена. И покрај тестот за бременост кој покажа дека сум бремена, јас постојано се сомневав дека не сум бремена бидејки не ме болеа градите, и му велев на мм ЈАС НЕ СУМ БРЕМЕНА, МЕНЕ НЕ МЕ БОЛАТ ГРАДИТЕ. Кај секого е индивидуално, симптомите можат да бидат различни!!! Со среќа на сите што очекуваат 2 црти!!!!