Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.11.2014 2:37:51
Anne^
Здраво рр-ки, мене ме нема одамна на темава и општо на сајтов... Се надевам дека ќе ме примите назад :) Гледам дека има многу нови членови и исчекувалки на , ќе ми биде мило и јас ПОВТОРНО да ви се приклучам во тимот :) Веќе 4 години ги чекам тие се надевам дека во најскоро време СИТЕ што чекаме ке се израдуваме на Поздрав и до сите!
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 1.12.2014 9:51:38 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.11.2014 20:47:18
SandraRo
Не сум многу присутна ама обврски еден куп. Чим имам слободно време ке се дружиме. Ај пишете ме за недобивање на 12 декември :))) Анне јас и ти заедно ке чекаме дај боже сите да си дочекаме во најкраток можен рок
< Поракaта ја уредил SandraRo -- 30.11.2014 20:50:12 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.12.2014 8:56:15
butterfly1
Работиме ние вредно ама некако не иде Еве се мислиме да направиме уште една инсеминација на Гак, не ошурија приватниве, па после ќе видиме што понатаму. Сега за сега пробуваме природно со природни начини ( храна, чаеви и така ) Ајде сите што сме на списоков да си видиме месецов
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.12.2014 10:04:40
LoveableMe RR
Списоков се окрупни, навиваме повеќето да се префрлат во долниот ред
Vesna I /4 октомври butterfly1/10 декември JelaMila/12 ноември alicka / 15 декември Buli_Buli/ 23 декември scared/10 јануари Anne^/ 10 јануари SandraRo/10 јануари vazna/30 јануари =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.12.2014 2:51:09
Anne^
ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo
Не сум многу присутна ама обврски еден куп. Чим имам слободно време ке се дружиме. Ај пишете ме за недобивање на 12 декември :))) Анне јас и ти заедно ке чекаме дај боже сите да си дочекаме во најкраток можен рок
Ајде Дај Божее :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.12.2014 12:39:45
Melanija RR
Anne^ значи како пиша така бидна само да те одржува добара мисла дека ќе биде (знам дека така ти викаат но знам дека веруваш и знам дека блиску е денот
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни