Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2015 20:44:10
scared RR
anne баш ми е жал мила те имам прочитано дека подолго време немате дечиња, превземате ли нешто околу тоа, се имате ли проверено?
Јас 2-3 дена имав кафен исцедок, сега го немам. Да беше мензис требаше да пробие до сега, молам бога да било имплантациско крварење. Денес ми е 25 ден од мензис. Не знам дали да правам тест, со оглед на тоа дека знае да ми дојде и на 26ти ден би требало точно да покаже. Градите уште не ме болат, дефинитивно многу поинаку од предходниве месеци.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2015 22:32:59
Melanija RR
ivoni4ka има ли потврда? Anne^ едвај ги чекам твоите (доволно беше) секако и на сите
scared рано е за тест ,баш тие денови окупирај се со друго за да немислиш
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.2.2015 22:34:49 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
ivoni4ka има ли потврда? Anne^ едвај ги чекам твоите (доволно беше) секако и на сите
scared рано е за тест ,баш тие денови окупирај се со друго за да немислиш
има, минатат недела бев на гинеколог , ама ништо не се гледаше ( премногу мало). и денес бидејки не дојде теткица бев повторно и се појави на екранчено инаку 5 недели сум бремена
фала на честитките и посакувам од се срце сите да си ги видат
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.2.2015 13:20:49
Melanija RR
ivoni4ka многу ми е мило имај лесна бременост
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.2.2015 20:45:13
Anne^
Ивоничка
Имаме правено испитувања, и со двајцата се е во ред, јас навистина незнам што се дешава! Оставам се на бога, како е неговата воља така нека биде. Меланија и јас мислам дека е доста! Веќе скоро 4 години ги чекам тие
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.2.2015 20:19:53
ana mari
Neznam dali prasanjevo e za tuka ako ne se izvinuvammm.... sakam da prasam dali moze da se zabremeni pred menstruacija primer 29 da imas odnosi a na 1 juni da ti dojde men i posle toa vo juli doznavas deka si bremena... me interesira dali sum ostanala trudna pred ili posle men :/
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.2.2015 22:50:00
lukajana RR
Ана мари докторот највероватно според менструација ти определил кога си забременила што нема врска овулација не настапува кај сите исто,ке ти пишам како беше кај мене,се обидувавме неколку месеци и ништо ,на 13 август добив и мм отиде на пат си дојде на 29 август и пак отиде значи секс еднаш и според наука не во плоден ден и веке не добив значи јас знаев дека тогаш сум забременила а докторите ми сметаа според друга дата и резултат според нив ми се роди во 42 недела е сега ехото треба да покаже колку недели има бебето ама и таму е кој како мери.Значи не се замарај кога треба да се роди ке се роди битно бебето да е добро а термините ги утнуваат често
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2015 14:38:54
scared RR
Кај мене уште ништо, не добив месецов освен на два наврата што имав кафено розев исцедок , циклусот ми се поремети кој знае од што, за секој случај зедов тест ќе го правам деновиве, ма да не верувам дека има нешто оној што го направив пред една недела беше негативен, ама си се тешам евтин беше па не покажа, пуста надеж а длабоко во себе знам дека нема ништо
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2015 14:47:49
LoveableMe RR
scared, отиди на гинеколог, советувај се да земеш нешто од овие капкиве или таблети што рекламираат на природна база за регулирање на циклус. Со тебе сме
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2015 15:09:42
scared RR
Јас мислам дека баш од тие природни работи ми се поремети, првиот месец пиев само чај од мацина трева и здравец и ми дојде нормален мензис дури се израдував зашто беше онака баш ок не оскуден, од овој месец воведов и чај од вркута и ете не дојде, од него се си мислам дека се поремети нешто.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.2.2015 19:28:36
ane/
Jas moite gi viodv na Sv. Valentine, no seuste nemam otideno na ginikolog za potvrda, cekam do drugata nedela pa da odam. Iskreno odvaj cekam da otidam, mnogu sum nestprpliva. Inace se mi e normalno, nemam gadenje samo malku kiselini i toa ne celo vreme. Koga bev za sinko imav skolkska bremenost, se mi bese normalno, ni povrakanje ni gadenje i nisto sto ke preci vo bremenosta. Se nadavam deka i ovoj pat ke bide isto....
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.3.2015 10:13:08
mama br2
Еве и овде да се пишам. Имав циклус на 06.02. Денес 28 ден што за мене веќе доцни 1-2 дена што никогаш не се случило. Денес имам болно грло и болка во мускулите. Инаку мерам БТ вчера имав пад од 0.4 степени мислев е на пат но денес пак 37.2. Ќе ве известам за новостите.