Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.1.2015 10:11:19
LoveableMe RR
Весна1, ни ја соопштуваш најубавата вест на цел свет, честиткииииииии . Дел од разговорите се префрлени во темата Полицистични јајници. Ане, ставена си на список. Другите каде сте?
butterfly1/10 декември JelaMila/12 ноември scared/10 јануари SandraRo/10 јануари ivoni4ka/25 јануари Anne^/ 6 февруари =================
2015 Felly RR Bebuska na mama Vesna I kuklicka30
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 28.1.2015 9:48:25 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.1.2015 23:00:20
ivoni4ka
женски со мало задоцнување да дадам репорт.
купив тест Be safe и го правам тестот и во првата минута само една црта, си велам негативен е. кога после 3 минута еве ти една бледа ама ептен бледа линија .
незнам дали е позитивен или негативен или пак да чекам уште 2-4 дена и да направам нов. инаку од сабајле ме утепаа кселини, гадење, некои слаби грчеви во стомакот , ужасно сум депресивна и нерасположена
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.1.2015 9:47:11
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
купив тест Be safe и го правам тестот и во првата минута само една црта, си велам негативен е. кога после 3 минута еве ти една бледа ама ептен бледа линија .
незнам дали е позитивен или негативен или пак да чекам уште 2-4 дена и да направам нов. инаку од сабајле ме утепаа кселини, гадење, некои слаби грчеви во стомакот , ужасно сум депресивна и нерасположена
Чекаме деновиве да ни потврдиш
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.1.2015 10:08:14
AnnaMolly RR
Честито! Нема шанси да е грешен позитивен тест. Јас ти пишав, правев тест недела дена пред воопшто да ми доцни и имаше бледа, речиси невидлива втора цртка, ама сепак ја имаше :) Со лесно нека е!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.1.2015 15:58:38
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2015 0:17:59
Anonimen
Zenski imam edno prasanje do vas. Dva dena po ovulacijata mi se javija slabi bolki vo dolniot del od stomakot megjutoa bolkite gi osekjam samo koga ke si legnam i gradite mi se nekako po cvrsti od voobicaeno. Imam uste nekoj den do denot za . Ima li sansi da ima nesto novo vo moeto mese? Prv pat mi se slucuva ova pa si velam da ve prasam vas poiskusnite.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2015 17:34:13
Anne^
Јас се извинувам за постирањето под анонимен ник, постот го објавив преку телефон, изгледа несакајќи сум стиснала за анонимна објава :) Иначе денес почувствував менструални болки, навистина незнам што се случува со мојов организам, се плашам да не има некое хормонско пореметување... Дај боже да е знак за ќе го частам цело Скопје верувајте :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2015 20:05:01
scared RR
Мене пак ми е чудно тоа што месецов не ме болат ич градите, предходниве месеци имав болка и 3 недели пред да добијам а сега нема ништо, треба да не добијам најкасно до 14 февруари.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 3.2.2015 23:15:03
Melanija RR
Anne^ бркај ја .очи да не и видиш scared контра симптоми некогаш значат обратно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни