Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 11:55:00
kikicka
Знам дека имаше доста храбри овде на РР, ама не ми текнува баш на сите. Ники си ме насмеала со ова за интерпукциските знаци. Бетани или Хани беше не се сеќавам кога ми рече дека не сум ставала па во еден здив читала кај мене постови, па затоа и почнав повеќе и без потреба да ставам. Како и да е нема лутиш ова е забава.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Така е Кикичке, на место ти е констатацијата!
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Ја заборавив Капина за најочекувано бебе!! Стружанка и Дац таткото на Кики во најхрабрите!
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 12:09:48
Bethany
Знам дека имаше доста храбри овде на РР, ама не ми текнува баш на сите. Ники си ме насмеала со ова за интерпукциските знаци. Бетани или Хани беше не се сеќавам кога ми рече дека не сум ставала па во еден здив читала кај мене постови, па затоа и почнав повеќе и без потреба да ставам. Како и да е нема лутиш ова е забава.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Така е Кикичке, на место ти е констатацијата!
Ја заборавив Капина за најочекувано бебе!! Стружанка и Дац таткото на Кики во најхрабрите!
Сигурно ти немам јас кажано Кикичка, не дека немам помислено сигурно, ама ти нисам кажала, се суздржавав од такви коментари. хаха. Инаку, "од вишка глава не боли" Инаку, сега си за секоја пофалба!
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 12:14:33
kikicka
Ма ако ме прашаш мене и така ќе пишам Можно е да е Хани не памтам. А за помислено ехее може и сите да се ама таа е , битно покушавам нешто Од Вишка Ники ја боле главата
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 2.1.2013 12:15:26 >
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 15:29:07
@Mila@
Jas da dodadam kategorija nova" NAJ URAGAN forumdzija za 2012" e.......Beatris ... ne se luti koleshke vo koja tema ke vlezesh partali letaa posle tebe ahahhahaha
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 16:15:30
niki
Ма ако ме прашаш мене и така ќе пишам Можно е да е Хани не памтам. А за помислено ехее може и сите да се ама таа е , битно покушавам нешто Од Вишка Ники ја боле главата
ma uzivaj ne me boli glava, ama bas mi padna v oci ednas i mi ostana vo sekavanje
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 16:53:53
Fiao
Јас не можам да набројувам по тие критериуми, затоа ќе си пишам по мое : Најкорисен форумџија: Calypso Најдиректен форумџија: Beatris, Andriance Нај-паника форумџија: Ikana (а понекогаш и малку карачки настроена ) Најпозитивно сум изненадена од форумџија: Niki, Viktori (со оглед на тоа што, кога се зачленив на форумов имав уплав да не ми се појави од некаде и да не ме скара дека сум офтопик ) Најпозитивен форумџија: kikicka Најпријатен форумџија: Temjana, Luci Најактивен форумџија: Ikana, Miana
Е не ми текнуваат други, ај да подразмислам па ако има ќе додадам
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 18:31:22
kikicka
Доволно е еднаш.
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
ma uzivaj ne me boli glava, ama bas mi padna v oci ednas i mi ostana vo sekavanje
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 19:55:40
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Најнелитературен пишувач форумџија: Андрианче, Сноувајт, кикичка Се надевам ќе нема лутење Толку од мене ако ми текне уште некој/нешто ќе допишам.
Не се лутам, ама најнелитературен или најлитературен мислеше? Зашто мислам дека и јас и Андрианче сме литературни, јас по стопати го препрочитувам постот пред да го испратам, а и кај Андрианче немам забележано некои граматички или литературни грешки
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 22:22:31
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Најнелитературен пишувач форумџија: Андрианче, Сноувајт, кикичка Се надевам ќе нема лутење Толку од мене ако ми текне уште некој/нешто ќе допишам.
Не се лутам, ама најнелитературен или најлитературен мислеше? Зашто мислам дека и јас и Андрианче сме литературни, јас по стопати го препрочитувам постот пред да го испратам, а и кај Андрианче немам забележано некои граматички или литературни грешки
Не се приметува баш ама ете мене ми боде очи Мислев на пишување на дијалект (значи не литературно). И да не знае некој од кај сте постовите ве откриваат Ама нема врска интересно ми е тоа и симпатично Еве и капина би ја вброила во оваа категорија, претходно ја немав приметено ама еден нејзин збор ме насмеа денес ,,таптисала,,
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 22:34:35
Fiao
Андрианче е од Скопје и не зборува на дијалект, а и не сум приметила кај неа некои граматички грешки... За капина се согласувам, а и кикичка сирота „одпадот“ коа пишува и зборовите имаат различно значење ахахахах
Не се приметува баш ама ете мене ми боде очи Мислев на пишување на дијалект (значи не литературно). И да не знае некој од кај сте постовите ве откриваат Ама нема врска интересно ми е тоа и симпатично Еве и капина би ја вброила во оваа категорија, претходно ја немав приметено ама еден нејзин збор ме насмеа денес ,,таптисала,,
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 22:34:35
kikicka
Јас признавам дека ЦЕПАМ на дијалект, ама што да правам, ми се испушта од брзање некогаш.
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2012 година! 2.1.2013 22:52:41
amateuress
невести, и скопски е дијалект - кај нас литературниот е франкенштајн (да не речам една така вештачка творевина).
не е тоа темата, ама некои девојки многу сликовито се изразуваат, да ти е мерак да читаш, а друга страна читањето на некои постови е право мачење; јас штом наидам на пост на капина одма го скокам освен ако не е еден ред, ќе ми требаат 3 саати да разберам што е поентата (и ова не дека на дијалект е постот).
да резимирам, некои луѓе со дијалектот си го збогатуваат говорот, некои заради дијалектот никој не може да ги разбере
и да не бидам надвор од темата, во претходниот пост за форумџии што ја одбележаа минатата година ги заборавив: ммбуцко (каква позитивна енергија), фиао... имаше уште... ту бре, ете пак заборавив... а да и миана зашто е многу искрена и непосредна и јами мами... и сигурно има уште, ама толку од мозокот.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.