|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
14.2.2013 9:36:45   
Mihaela 2010
Ova ti se vika 2 vo 1user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 226
14.2.2013 9:45:41   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Девојки,незнам каде да прашам - па ајде тука...Дај кажете некои добри таблети за имунитет за мене? Сте ги пиеле ли оние екомер + или некои слични такви? под хитно ми треба...Морам да земам да пијам..Почнаа афти во устава да ми се појавуваат ( една излечисе друга појави се ) за секрет да не правам муабет,за настинки и сл да не правам муабет..Внесувам витамини ама џабе..Сакам да земам некои вакви..Ај пишете или ставете ми го постов во соодветна тема??? Благодарам

Miana - Ecomer e top preporaka. Plus zemi si Vit C co Zink kombinacija.
Dovolno za zdrav covek za preventiva.
Za sekretot pomalku bel leb i bel sekjer a povekje jogurt i B complex.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 227
14.2.2013 9:50:40   
miana
Si rendam cveklo,morkovi,trupka so limon i preubavo mi e..Eve i citroni jadam,ama mislam deka mi treba i nesto vakvo..Bas i jas si mislev za ecomer i da vi kazam tie i ke gi zemam..Ne se ni mnogu skapi...A gi ma li vo zegin ili neznaete? Fala za sovetite user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 228
14.2.2013 10:37:37   
Gardenia
Ајт добар ден цури,и среќен празник св.Трифун јас вечер со домашно винце ќе си славамuser posted image
Миана јас и ти сме очигледно во иста состојба,имунитетот ми е тотално паднат,цел месец се борам со организмот,а значи ниту пушам,ниту пијам,се хранам прилично здраво,секој ден цеден сок од портокал,лимон и цитрон,витамин Ц од 1000 мг обавезно и б6,чаеви секакви пијам и незнам што ми се случува,ама изгледа од стрес е најмногу,аман user posted image .И јас се мислев да земам екомер,само мислам дека се малку поскапи,али све за здравје, нели user posted image

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 14.2.2013 10:39:58 >

Непосредна врска до пораките: 229
14.2.2013 11:28:17   
Calypso
Добар ден жени и од мене, среќен празник - кој што слави user posted image
јас ништо не славам, мм не е тука, па ни Трифун, ни Валентин нема за мене user posted image може преку скајп само user posted image

Инаку, што прашувавте за имунитет - не земајте никакви вештачки додатоци, само аронија му е мајката, исто и магичниот напиток наутро, пола лажиче ѓумбир и пола исцеден лимон измешани во чаша со млака, може и топла вода, може и лажиче мед да ставите. Супер ќе ве оправи, мислам дека само тоа ме спаси кога почнав да настинувам пред некој ден.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 230
14.2.2013 11:37:10   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Ајт добар ден цури,и среќен празник св.Трифун јас вечер со домашно винце ќе си славамuser posted image
Миана јас и ти сме очигледно во иста состојба,имунитетот ми е тотално паднат,цел месец се борам со организмот,а значи ниту пушам,ниту пијам,се хранам прилично здраво,секој ден цеден сок од портокал,лимон и цитрон,витамин Ц од 1000 мг обавезно и б6,чаеви секакви пијам и незнам што ми се случува,ама изгледа од стрес е најмногу,аман user posted image .И јас се мислев да земам екомер,само мислам дека се малку поскапи,али све за здравје, нели user posted image

Јас сега бев во зегин и ги земав.. 709 денари се и има 60 капсули внатре..Се пијат 1-2 дневно 2-3 пати на ден .. Јас ке пијам по 1 навецер и наутро.. Инаку ми кажаа дека има и некои други на диет фарм исто од ајкула биле и се 165 денари а има и на алкалоид ( ги видов на реклкама ) и тие беа некоја симболична цена.. Јас овој пат се решив за екомер - зошто сепак мислам дека како што е голема разликата во цената сигурно така е голема и разликата во составот или дејството.Одкако ке ги испијам овие на екомер може да продолжам со овие на алкалоид . Такада Гарденија има избор голем..Види земи си нешто и секако внесувај придирни витамини.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 231
14.2.2013 11:41:35   
dostickage
Gi namalile Ecomer-ot , bea 750 denari.
Nejse dobar lek e, jas go zemav koga se zracev a i nekolku meseci posle toa.
Samo ne zaboravaj i na prirodnite "lekovi" te preventiva.
Ako jades mrsnicko trgni go i super kje si.

Непосредна врска до пораките: 232
14.2.2013 11:55:06   
Gardenia
ее фала ви за информациите,па јас мислев дека се далеку поскапи,а за природни цело време внесувам и ова со џумбирот што вика Калипсо е добра работа пред некој ден пробав џумбир и стварно е добар за настинки, многу лути,ама се заинатив и почнав да го пијам

Непосредна врска до пораките: 233
15.2.2013 7:14:51   
arh_diz
Majka na eva tvojot post go prefrliv vo depiliranje vo bremenost klik
http://www.ringeraja.mk/forum/m_25197/mpage_1/key_/tm.htm#25197

Биди тоа што си

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 234
15.2.2013 9:17:56   
Mihaela 2010
Po povod petok ve castam cajce,koj e za neka poveli
user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 235
15.2.2013 9:25:25   
mama toci
Jas ke si se posluzam so cajcevo,i dvopekov da go izvadam od tasna-i pojadokot e spremen.Vi posakuvam ubav den na siteuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 236
15.2.2013 9:28:30   
Mihaela 2010
user posted image

I dorucek sabajle vi spremiv,vredna bev mnoguuser posted image

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 237
15.2.2013 9:34:45   
anaana
prasanjevo apsolutno ne e za ovde. ama mi treba da kupam dusek 160x200 ama epten itno. ne znam od kaj da najdam. pisav vo temata za dormeo ili obicen dusek ama ne e mnogu posetuvana izgleda :)))
ne sakam dormeo.
znaci se mislam simpo, treska
i bidejki sega kupivme stan. pa renoviranje, pari navaka, pari nataka. iskreno sakam nekoj poeftin dusek. ako ima nekoj da mi predlozi nesto bi vi bila epten najmnogu blagodarna :)))

PS da ne sum epten of topik eve po edno kafe od mene kako za petok
user posted image

Непосредна врска до пораките: 238
15.2.2013 9:37:24   
sandriana RR
Ептен се погодиле кифличкиве Михаела user posted image
Кај нас на работа тргна од сабајле со сокови, пива и бајадерки - на колега му е роденден, па ја опраивме петочки уште рано рано user posted image
Како поминавте со вчерашниве празници? Никој не се фали, а?
Јас и Т заспавме во 21ч, а мужле си заспал гледајки лига шампиони - нит Трифун нит Валенти ги видов user posted image

Непосредна врска до пораките: 239
15.2.2013 9:40:45   
Gardenia
Михаелке абе многу вредна ти уште од сабајле user posted image ,ако ти се топли кифлите јас ќе ти ги изедам сите user posted image мх.мх

анаана,за симпо душеците со сигурност знам дека се добри,пробав на спална кај едни роднини,а за треска незнам

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 240
15.2.2013 9:40:47   
Mihaela 2010
I jas vcera bev koma...pustivme vesti i pocnaa da zborat za Sv Trifun i valentajn i mm togas mu tekna deka ustravi e takov denot...
M mi bese zatnata i jadese biskvita pa koga se zasrkna.lele od pamet se izvadiv i srekja od nos se isfrli,lele eden kup mrsuli i i olesni,dusicka,nokeska sme spiele trupovi zivi bar se iznaspavme...

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 241
15.2.2013 10:10:46   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

prasanjevo apsolutno ne e za ovde. ama mi treba da kupam dusek 160x200 ama epten itno. ne znam od kaj da najdam. pisav vo temata za dormeo ili obicen dusek ama ne e mnogu posetuvana izgleda :)))
ne sakam dormeo.
znaci se mislam simpo, treska
i bidejki sega kupivme stan. pa renoviranje, pari navaka, pari nataka. iskreno sakam nekoj poeftin dusek. ako ima nekoj da mi predlozi nesto bi vi bila epten najmnogu blagodarna :)))

Anaana Ја знаеш онаа поговорката „сиромавиот плаќа дупло“? Е таа мене милион пати ми се тресна од глава... за поевтино, поевтино, веќе аман ми дојде од тоа поевтино, се дупло земав, бргу ми се расипаа, скршија, оштетија... гледај да земеш дормео, да не се деси да пишеш пак во темата за душеци user posted image јас за 5 години во брак, втор душек користам, а кај и да е, спалната ќе лета во скоро време, чунки многу квалитетна се погоди... ти препорачувам медицински душек, ако не можеш да си дозволиш (бидејќи е поскап од дормео) земи дормео, на рати, ова-она, да се препородиш...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 242
15.2.2013 10:38:20   
anaana
ama jas ne sakam dormeo. ne za parite
ama ne sakam takov dusek
imam krevet koj sto ima letvicki ama zatvoren e od dolu pa mi e strav da ne mi muvlosa toj dusek.
user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 243
15.2.2013 11:04:44   
dostickage
annaa za Dormeoto se preporacuva da e na letvicki latoflex a ne na sperploca.
Nie skoro kupivme Dormeo za deteto a sega treba da kupime i latoflex letvicki zasto krevetot koga go kupuvavme ne znevme deka za doprmeoto trebaat letvicki.

Непосредна врска до пораките: 244
15.2.2013 11:13:36   
mama toci
Jas imam od Simpo go zemav najskapiot,nekoj si prestiz okulu 9.000den,go koristam veke 6 godini i zadovolna sum

Непосредна врска до пораките: 245
15.2.2013 11:22:31   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Nie skoro kupivme Dormeo za deteto a sega treba da kupime i latoflex letvicki zasto krevetot koga go kupuvavme ne znevme deka za doprmeoto trebaat letvicki.

na mojot krevet ima letvicki latoflex
ama ima i kutija pod nego kako sto se gleda na slikata i toj pak ke bide zatvoren
znam jas deka trebaat letvicki za dormeo i jas gi imam tie
ama pak mi e strav bidejki e krevetot na nekoj nacin zatvoren

Непосредна врска до пораките: 246
15.2.2013 14:34:39   
elenak
Ах жени да ви се пожалам јас тукаuser posted image Две недели го кандисував мм да не донесе на РР средбата на 24-ти и замислете прифати ама да дојдеме во сабота и да прошетаме малку, да се видиме со роднините негови и да преспиеме кај тетка му па во недела да дојдеме на средбата и после да се вратиме дома таман за ручек. Е арно ама денес ни донесоа покана за свадба на 23-ти user posted image Баксуз бе невиден сум значи. Ќе чекаме следна средба, а колку се радував оти конечно ќе запознаам еден куп рингерајки. Тууу

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 247
15.2.2013 17:23:05   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

na mojot krevet ima letvicki latoflex
ama ima i kutija pod nego kako sto se gleda na slikata i toj pak ke bide zatvoren
znam jas deka trebaat letvicki za dormeo i jas gi imam tie
ama pak mi e strav bidejki e krevetot na nekoj nacin zatvoren

Не е тоа толку буквално и лесно дека ќе мувлоса, битно е да не е залепен на шперплоча, даска и сл, а штом имаш летвички, и нека е во кутија, воздухот си циркулира... јас бар така мислам...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 248
18.2.2013 9:12:32   
anaana
Dobro utro, ajde ponedelnicki malku za rasonuvanje, kafe da stavam :)))

user posted image
user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 249
18.2.2013 9:16:04   
Mihaela 2010
ooo fala fala za kafeto...eve i jas ke ve pocastam nesto ubavo da ni trgne nedelava
user posted image

Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali mislite deka brzata hrana e stetna?

Da (50%)

Ne (50%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!