|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
21.2.2013 5:45:05   
bucko mal
Dragi moi nemozam a da ne vi se pofalam,tolku sum srekna samo sto mi podvrdija za dokumentite sto gi dobivme za zitelstvo vo ovaa drzava kaj sto ziveeme, za samo 1,2meseci a otstranatite ni vikaa posle 2,3godini znaci ako ne propa cocek nema da znae i sreka ponekogas treba da se imauser posted image Toa znaci deka netreba viza da prodolzuvam,kaj i da odam tuka mozam sekogas da se vratam ne mi treba viza i najvaznoto mozam da odam vo drzavno skolo tuka i konecno ke mozam da si izberam profesija koja sto jas ke si ja sakam se nadevam ke napravam dobar izboruser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 251
21.2.2013 8:31:54   
miana
Bravo bucko mal,cestitki user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 252
21.2.2013 8:35:12   
Pepelaska *
Со среќа буцкомал,баш супер,
ај еве едно кафе од мене

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 253
21.2.2013 8:40:13   
Mihaela 2010
Dobro utro zenski,arni li ste??
Jas naspana,podoslabena,so volja za zivotuser posted image user posted image
Jas ke si zemam kafe,a moze i nekoj ovosje da stavi...
Imajte ubav den

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 254
21.2.2013 9:34:27   
Gardenia
Good morning girl''suser posted image ,Буцко мал честитки за убавата вест ти паднал еден товар од душа
Михаелке еве еден здрав доручек како за тебе и другите диеталкиuser posted image ,и ја ко млатната сум од себајле, а се наспав убаво
user posted image

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 21.2.2013 9:39:01 >

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 255
21.2.2013 10:21:32   
arh_diz
bucko mal cestitki
Gardenia fala za pojadokotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 256
21.2.2013 14:47:25   
lili31
ne znaev kade da pisuvam,ba rekov aj tuka moze za se da se pisuva:)pred nekoe vreme u forumov slucajno citav za tema hipospadija,ali ne bev zaintreresirana,sega mu treba na edna moja bliska prijatelka i ne mozam da go najdam,,,,ako nekoja slucajno znae kade da ja najdam neka ne upatuva kade,so toa so se pravi" klikne tuka".... odnapred vi blg

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 257
21.2.2013 15:14:36   
vezilka RR
Еве тука имаме дискутирано за хипоспадија. ЈАс тоа го поминав со синот лани, кога тој имаше само 11 месеци.

(Одговор на членот lili31)
Непосредна врска до пораките: 258
21.2.2013 21:25:57   
Bogdancanka
добра вечер ДрндрнРАЈКИ има некој да направи по едно кафенце?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 259
21.2.2013 21:33:15   
Gardenia
Еве Богданчанка кафенце,ставив и чај оти касно ми е за кафеuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 260
21.2.2013 21:42:03   
Bogdancanka
фалалаuser posted image ајде нека ни е на здравје....

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 261
21.2.2013 23:56:44   
kikicka
Бууу ајде и јас тука малку, оддамна ме нема да пишам. Гардение бре каков е овој чај со кофеин или без??? Зш ако е со кофеин исто ко кафе да си се напила user posted image user posted image

Пс: Доминоссс пицасссс user posted image до кај мене доставуваат ???user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 262
22.2.2013 12:49:31   
Џесика
Ај поздрав од мене, какво кафе, каков чај....
user posted image
нек се угоде... отидов да спијам!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 263
22.2.2013 12:51:04   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Бууу ајде и јас тука малку, оддамна ме нема да пишам. Гардение бре каков е овој чај со кофеин или без??? Зш ако е со кофеин исто ко кафе да си се напила user posted image user posted image

Пс: Доминоссс пицасссс user posted image до кај мене доставуваат ???user posted image

Ахаам тепаат кој неќе user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 264
22.2.2013 12:52:13   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ај поздрав од мене, какво кафе, каков чај....
user posted image
нек се угоде... отидов да спијам!!!

user posted image user posted image ,Џес абе многу рано со ова чашките user posted image ,али ај наздравје и таман за добар сон user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 265
22.2.2013 12:54:00   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ајдеее чекам јас за пиците,трудно ни едно ти само насели се кај шо вршат достава user posted image

Непосредна врска до пораките: 266
23.2.2013 5:45:38   
bucko mal
fala vi be zenski duri i ste pocastile vo moe ime,sakam i jas neso da pocastam ama tesko mi ide so postavuvanje sliki znaete nie navaka malku zaostanuvame so tehnikava user posted image user posted image imajtesi ubav vikend

Непосредна врска до пораките: 267
24.2.2013 0:06:26   
Snowhite RR
Добра вечер или добро утро! Со последни сили ви пишувам,денеска едвај 5 мин ако седнав, се спремавме за утре. Да ви се пофалам еве дека ќе ја крштеваме Јана утре. Се надевам убаво ќе поминеме, па утре ќе ви кажам детали, а и ќе почестам. Добра ноќ сегаuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 268
28.2.2013 12:38:05   
miana
Еј Рингерајки..Кај сте бе рр-кииииии ? user posted image
Што правите? Ај доста со оваа темава улога на жената - ја запаливте,не за друго user posted image
Кажете како сте ?
Еве сноувајт ја крштевала Јана а не пишала како си поминале... Нека е жива и здрава куклата.
Јас да ви кажам,да се пофалам вчера полагав втор испит од постдипломските и замислете - 10 ка ..Не ми се верува дека на постари години ме спопадна манија за учење user posted image Тешко беше,усно пред комисија.Ке се онесвестев од трема,ама помина..На 11 ти март фрлам капа за додипломските студии ( зимам диплома после цела година user posted image ) па ај да почастам нешто...
Повелете
user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 269
28.2.2013 12:42:46   
vezilka RR
Честито миана..па да частиш и са мр. па и за др, нели штом така ти тргнало user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 270
28.2.2013 12:50:00   
arh_diz
Cestitki mianauser posted image user posted image user posted image user posted image .Si se potrudila i okolu spremanjeto user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 271
28.2.2013 12:51:09   
miana
Ooooo fala,fala...Mnogu sum srekna za moite uspesi..Nekako imav los period ama poleka se izdignav..Super mi e sega... Na site vi psoakuvam uspesi..user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 272
28.2.2013 13:17:30   
Gardenia
Миана честитки,да ти се множат успесите user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 273
28.2.2013 13:19:14   
Luci
Честитки и од мене Миана, браво, многу се радувам кога ќе слушнам ваква вест посебно за жена која има и две мали деца домаuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 274
28.2.2013 13:23:41   
Mihaela 2010
Bravo mianauser posted image user posted image , pa i pogolema plata da si docekas...ehh potpolno te sfakjam kako ti e,na "stari" godini za zavrsuvas,so 300 ta obvrski +,ama togas i zadovolsvotot e pogolemo koga si napravil nesto za sebe a i red drugi osnovni i zadolzitelni raboti...
jas uste go cekam moeto unapredjenjeuser posted image user posted image ,koga li ke dojdeuser posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Masko ime
*Elena*

Masko ime

Damjan (51%)

Matej (49%)

Број на сите гласови: 180

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!