Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.3.2013 23:27:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Еј Рингерајки..Кај сте бе рр-кииииии ? [sm=smiley36.gif] Што правите? Ај доста со оваа темава улога на жената - ја запаливте,не за друго [sm=jezicek.gif] Кажете како сте ? Еве сноувајт ја крштевала Јана а не пишала како си поминале... Нека е жива и здрава куклата. Јас да ви кажам,да се пофалам вчера полагав втор испит од постдипломските и замислете - 10 ка ..Не ми се верува дека на постари години ме спопадна манија за учење [sm=smiley36.gif] Тешко беше,усно пред комисија.Ке се онесвестев од трема,ама помина..На 11 ти март фрлам капа за додипломските студии ( зимам диплома после цела година [sm=smiley36.gif] ) Честитки Миана и што побрзо со диплома и секако да ја искористиш,а не само да ти збира прашина по дома. Инаку чинот на крштевањето заврши денеска, значи минатата недела ја крстивме дома и супер поминавме, а денеска во црква ја однесовме на причесна, каде за среќа се погоди владиката да и даде причесна, кој многу ретко доаѓа на литургија и кога доаѓа, обично во другата црква оди, ама ете Јана имала среќа баш тој да и се погоди И ај сега да почестам торта [img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59767_10200488985724894_1335919717_n.jpg[/img]
|
|
|
|