RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.3.2013 10:58:07)

breeee kolku kafinja,i za gostite na ringeraja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

fala fala ke si zemam edno

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.3.2013 11:10:19)

ova i za pokasno koj saka vtoro kafe :))))

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.3.2013 13:20:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Devojki,fala za cestitkite...Evei denes polagav i i dobiv uste edno 10 ce...
Duri i sama ne su veruvamama sega gledam deka vaka usno da se polaga bilo mnogu polesno [sm=smiley36.gif]
Snowhite - mozes li samo da objasnis kako ja krstivte doma Jana?Zarem moze taka?
Neka e ziva i zdrava i golema da raste...
malce sum zafatena vo posledno vreme i ke vi raskazuvam na 8 mi mart sto i kako mi se slucuva periodov.
Pozdrav

Ќе пишам во темата за крштевки

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 8:54:39)

Dobro utro zenski moi....ajde da ni trgne denot osmomartovski
[img]http://www4.slikomat.com/13/0308/xgx-140920.jpg[/img]

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:07:49)

auuuuu bravo...
mnogu izbor na pienje ne mozam da se odlucam :))

Cipi Ripi -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:16:01)

Добро утро женски. Михаела јас тоа најдесно го земам одма [sm=smiley1.gif]

Како сте девојки? Што ќе правите денес? Не може човек ни да се прошета од ова протестиве[sm=smiley13.gif]
Сега му е мајката само да се мафнеш негде до 24 додека заврши предизборна кампања, само тоа ме спасува, инаку главите тапан ќе ни ги направат.[sm=smiley13.gif]

mama toci -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:23:20)

Dobro utro! Nie denes na proslava vo Balkanika od 14.00. Site proslavi nekako za maler vo petok.Vejke mi e neprijatno samo jas da zamaram kelneri so posno meni,zacudeni pogledi od koleskive(kao sto se dvoi ovaa so jadenjevo,sto glumi-pecurki,riba a?!?!

Calypso -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:27:16)

Добар ден женски, сте почнале да славите гледам [sm=smiley36.gif]
Мама Тоци, ич да не му се секираш, ако некој не те разбира нема зошто да се правдаш, уживај во прославата и во денов!

Мене ми е мака што не можам да ве дружам на осмомартовскава журка вечер, ама да дојде мм има да наплатам за се [sm=jezicek.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:30:05)

Lele koga veke sme kaj protestite mene mi e mnogu strav..Neznam kako ke si odam doma,minuvam niz najkriticnite delovi od Skopjevo.Neznam kako ke bide do vecer,ama ako zemam predvid deka moram da pominam niz bitpazar ili plasticarskata sama vo kola strav mi e...Zeni daj kazete od ovie vecer stoke se sobirame koja kaj zivee ako treba da soberam nekoja od vas so kola,da ne bidam sama natolkav pat strav mi e..Baska navecer [sm=zmeden.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:31:51)

Ke me izvinite za greskive vo pisuvanjevo space ne mi glavi [sm=smiley36.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 9:32:13)

Е ајде аирлија денов, нек се угоде. Мене од сабајле ме изнасмејаа тетките од градинка- се срамат да излезат да ги земат дечињата, незгодно им било од подароците што им ги носеле [sm=smiley36.gif]
Јас не сум фан на денов, па ќе ми мине веројатно вообичаено, ама еве, некое апетисанче за коктелчињата
[img]http://www.dojrana.com/modules/tinymce/uploaded/lesnik.jpg[/img]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 13:50:43)

А затоа и кај нас во градинка друга воспитувачка излегла да го земе Михаил. Ние па ништо не купивме, заборавивме, за срамота и сега не знам дали кога ќе одам да го земам да носам нешто[sm=zmeden.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 13:53:42)

Breeee sto sramezlivi ucitelki....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]pa takov e denot

Gwendolin -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 14:14:08)

Ај да си го напишам 100-тиот пост тука [sm=smiley1.gif]. И коктелче прифаќам и апетисани, уште кафе ако имам време ќе направам, па ќе славиме со женскава моја (претпоставувам дека ќе ми поклони полна миризлива пелена) [sm=smiley36.gif]. Ја изнашетав денес од сабалје, зажалив што влегов во Кам (имаше милион пензионери и сите беа со преполни колички) и на крај ми заспа пред зграда, па ај да не ја будам, си дремев уште еден сат во дворчето пред влез. Таа в количка спие ли спие, јас си седнав на еден трупец и си викав : Зошто ќерко не си спиеш дома , да си завршам некоја работа рает? Ама тоа е тоа, да не тупам многу, бујрум кој е за кафе

[img]http://www4.slikomat.com/13/0308/6dx-kafe.jpg[/img]

ivoni4ka -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.3.2013 22:20:46)

kaj ste mi zenicki kako ste mi?
jas bas sega nemam mnogu vreme da vi pisam tuku ima li nekoj od tuka od rr sto raboti vo fond za zdravstvo ? mi treba konsultacija za edna pravna rabota aj ako procita toj sto raboti neka se prijavi ke pisam pp, a ako ne predlozete nekoj pozdrav i kisceeeee

MamaOhrid -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 7:20:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

jas bas sega nemam mnogu vreme da vi pisam tuku ima li nekoj od tuka od rr sto raboti vo fond za zdravstvo ? mi treba konsultacija za edna pravna rabota aj ako procita toj sto raboti neka se prijavi ke pisam pp, a ako ne predlozete nekoj pozdrav i kisceeeee

Ако не се лажам мислам тоа е Стрелец 8.

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 8:01:02)

Нека ти се множат постовите Гвендолин. Ајде кој е за кафе и појадоче, повелете.
[img]http://s1.favim.com/orig/201109/17/breakfast-butter-coffee-food-hearts-Favim.com-146107.jpg[/img]
Имајте убав викенд и спремајте се за подароци од понеделниииииииииииик!!!

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 8:39:10)

Добро утро ранобудници [sm=smiley1.gif] Ќе си се послужам од појадочево на Felly, примамливо е многу [sm=smiley1.gif]
Како си поминавте за празникот вчера, има ли импресии ? Јас како секој ден, највообичаено, со ситни моменти на пажња од газда и свеки (мора по протокол да испоштуваат, иако знаат дека не го обичам денот [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 9:28:54)

Добро утро и од мене! Како се наспавме со Н. од 22:00 до 8 сабајле. Сега се лечам со чаеви и цедени сокови. Мора до понеделник да оздравам [sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 9:42:14)

Добро утро и од мене, женски! Денес сум на работа ама ич не ми се работи! А плус кога ќе ми текне дека освен што сум и утре на работа и немам слободен ден тек до петок, ми доаѓа да си заплачам :)
Ставајте едно џиновско кафе да се освестиме.

zzaa -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 10:15:56)

Dobro utro zenski,jas sum stanat a od 7 ne i se spiese na cucka moja,eve sega zaspa ja da vidm so ima po net,i da sredam malku po doma,sakav denes da ideme u zoo so Eva i sestra mi ama vremeto e za na nigde ke odlozime za drug den,imajte ubav den ve[sm=smiley31.gif]site.

Gardenia -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 10:16:03)

Добро утроооо[sm=smiley1.gif],Анна Моли те жалам што работиш и за викенд али кога се мора..јас си се изнаспав исто како Маца од 22.00[sm=smiley36.gif] и си станав порано сакам да шетам низ град ама времето гледам зеза,па нели требаше денес сонце да има [sm=zmeden.gif].Како и да е ќе му ја здувнам негде.Ајде ставам кафе[img]http://dev.hotarena.net/upload/exclusive/230/mainpic/original/kafe.jpg[/img]

Bogdancanka -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 10:49:39)

јас ќе се напијам кафенце за денес уште не сум испланирала каде да скитнам[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]да направам ручек а после може да прошетам

ivoni4ka -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 11:31:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

Ако не се лажам мислам тоа е Стрелец 8.
fala srcko pisav na strelec se nadevam deka ke mi odgovori poz

Cipi Ripi -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.3.2013 18:23:58)

Кај сте женски? Се одмарате од вчера?
Јас да ви се пожалам дека настинав[sm=smiley13.gif] Толку ми беше, од едно излегување одма болна, ќе ми треба уште многу тренинг за барем малку да се вратам во форма како порано...некогаш. Што е најтрагично и Д настинува, ова му е прво настинување, се нервирам многу, во понеделник на лекар ќе одиме и двајцата.

Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>