kikicka -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.1.2013 10:19:04)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Добро Утро и Среќен Божиќ на сите Христијани! За многу години нека е празникот Божји!! Кај нас паричката се падна во мм, јас оваа година замесив погача и да ви кажам пријатно се изнанадив од способностите за месење[sm=smiley36.gif] иако не месам кој знае колку ,ептен вака по потреба. Фиао,како бе не ги знаеш коледарските песни за на огин што се пеат??? Дедо сече буре си пресекол к**е, не плачи дедо ,утре е пазар ќе си купи ново к**е [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Има уште една,ама многу е безобразна. ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao RR Ја искрено појма неам која е оваа песна, а богами и остатокот не го знам [sm=smiley36.gif]. Али можеш да ја споделиш со нас [sm=smiley1.gif]. Супер тема конечно што и да кажам нема да бидам офтопик [sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Јас мојот коледар си го испратив на огинот,да ја пее дедо сече буриња .......другиот дел од песната го знаете.Инаку многу сакам од кубасите на огинот што ги прават.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Инаку Еленак ,абе коледарчињата не се утре??? Јас ништо не спремив, свеки ке ги пречека доле,и искрено по ми се исплаќа да му дадам на децата по 10 денари отколку да купувам и месам свашта. Вака барем ќе се израдуваат на пари отколку на мандарини[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|